Bildirim
Dönem bitiyor hocam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bitti bitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bizim notlar bile açıklandı babba.
haftaya dersler başlıyor. knight online'a başladım oyun acayip sarıyor günde 12 saat oynuyom. iyi ki yaz okulu almışım yoksa 4 ayım oyun oynamakla geçerdi. seneye de yaz okulu alırım sararsa. 3 ve 4'te dersi kalmayacak bu gidişle
mezun olunca mid levela yakın backend dev. olabilecek miyim acaba xD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codix -- 3 Haziran 2025; 5:2:47 > -
hocam sizinki bayağı kısa sürdü :))
ben başladım bir ay geçti siz 3.haftasında 3 gün ile bitirdiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Planlarınız neler hocam eğer özel değilse, neler yapmayı planlıyorsunuz? Staj, projei kulüp gibi
-
Hocam 17sinde finaller bitiyor inşallah büte kalmazsak, ondan sonra temmuz başında stajım var ona hazırlanmak için mobil ve backend'in detaylarına girmeyi düşünüyorum, ağustos ortasında stajım bitene kadar bu alanda sektörde neler oluyormuş görürüm. Ondan sonra da okul açılana kadar network+siber konusuna merakım vardı belki onda teknik konulara bakarım, gömülü de olabilir (direkt bilgisayarın kendisiyle alakalı olmak güzel duruyor). Ondan sonra da okula göre artık bakarız. Kulüplere artık girmeyi düşünmüyorum ama, onu yerine çevreden ilgilenen bulursam rover, model uydu gibi yarışmalara giresim var ama tabi o daha sonraya kaldı artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim gömülü+network+siber+backend yolunun özeti resmen xd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X