Şimdi Ara

Dönem bitiyor hocam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya cuma dersler bitiyor, 19 Mayıs tatil olduğu için son kez bir MAT kodlu ders ve Computer Organization gördük bugün.

Bu dönem bölüm dışı derslere fazla mesai harcadık seneye inşallah hakiki bölüm dersleriyle kariyer yapmaca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bitti bitti

• bizim notlar bile açıklandı babba.

haftaya dersler başlıyor. knight online'a başladım oyun acayip sarıyor günde 12 saat oynuyom. iyi ki yaz okulu almışım yoksa 4 ayım oyun oynamakla geçerdi. seneye de yaz okulu alırım sararsa. 3 ve 4'te dersi kalmayacak bu gidişle   mezun olunca mid levela yakın backend dev. olabilecek miyim acaba xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codix -- 3 Haziran 2025; 5:2:47 >
  • Codix kullanıcısına yanıt

hocam sizinki bayağı kısa sürdü :))

ben başladım bir ay geçti siz 3.haftasında 3 gün ile bitirdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Planlarınız neler hocam eğer özel değilse, neler yapmayı planlıyorsunuz? Staj, projei kulüp gibi

• orientis O kullanıcısına yanıt
    Hocam 17sinde finaller bitiyor inşallah büte kalmazsak, ondan sonra temmuz başında stajım var ona hazırlanmak için mobil ve backend'in detaylarına girmeyi düşünüyorum, ağustos ortasında stajım bitene kadar bu alanda sektörde neler oluyormuş görürüm. Ondan sonra da okul açılana kadar network+siber konusuna merakım vardı belki onda teknik konulara bakarım, gömülü de olabilir (direkt bilgisayarın kendisiyle alakalı olmak güzel duruyor). Ondan sonra da okula göre artık bakarız. Kulüplere artık girmeyi düşünmüyorum ama, onu yerine çevreden ilgilenen bulursam rover, model uydu gibi yarışmalara giresim var ama tabi o daha sonraya kaldı artık.

• Benim gömülü+network+siber+backend yolunun özeti resmen xd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.