Şimdi Ara

dondurmam gaymak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Muğla’da dondurmacı olan Ali Usta gittikçe insanların tercihi olmaya başlayan büyük dondurma markalarına karşı var olma mücadelesi vermektedir. Bunun için de bir yandan dondurmasının reklamını yapmaya çalışırken bir yandan da yeni aldığı dondurma motoruyla köy köy dolaşmaktadır. Kasabanın haylaz çocukları ise Ali Usta’nın sarı motoruna ve tabii ki içindeki dondurmalarına göz dikmişlerdir. İlk uygun fırsatta da motoru çalarlar. Borçla aldığı dondurma motorunu bıraktığı yerde bulamayan Ali Usta öfkeden delirir ve motorunu, kendisini yok etmek isteyen büyük dondurma markalarından birinin çaldığını düşünerek tek tek bayilerden motorunun hesabını sormaya başlar...

dün gece ntv de roportajını ve goruntulerini izleme fırsatım oldu...

queens de odul almış ve oyuncuları 1 kişi hariç tamamen amatörlerden olusmus bir film...

24 kasımda vizyona girecek...

DH Bisiklet Severler Grubu
    MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
    Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.

• ice cream i scream ismiyle yurtdışında boy gösteriyor.ingilizce ismi gayet hoş
  • bekliyoruz 24 kasımı sabırsızlıkla.2000 kişilik (figüranlar dahil) ekipten sadece birinin profosyonel olması tabi filmin yapısını çok farklı kılacaktır.ayrıca Gerard depardieu'nun filmi övdüğünü duydum.aslında yurt dışında gösterime daha erken girmesi biraz can sıkıcı.
  • Amerika'da 2 ödül almış geçen hafta ve Oscar için güçlü olduğu söyleniyor...

Gerçi daha önce başka yerli filmler için de aynı şey söylenmişti ama inşallah bu sefer doğru olur... Sırf kendini beğenmiş, tanınmış oyuncular olmadığı için Oscar almasını isterim...

MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

• Film çok güzel görünüyor.
    bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.

hiç olmasa TÜRK FİLMİNE DESTEK OLMAK için bile gidilebilir.

son yıllarda türk filmleri baya arttı .

hiç olmasa TÜRK FİLMİNE DESTEK OLMAK için bile gidilebilir.

bence de...
    bir cok insan dabbe yi begenmedi ama bnm fikrice dabbe türk sineması için bir kilometre taşı...

bu film de öyle olabilir... kendi değerlerimize de sahip çıkmalıyız...
    dabbe kısıtlı bütçe ile yapılmış bir filmdi... ve bence kendi alanında başarılıydı,temennim bu filmin de başarılı olması!

MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yönetmen
    Yüksel Aksu

Senaryo Yazarı
    Yüksel Aksu

Müzik
    Baba Zula

Yapımcı
    Yüksel Aksu
    Tankut Kılınç
    Eyüp Boz

Görüntü Yönetmeni
    Eyüp Boz

Oyuncu Filmdeki Karakteri
    Turan Özdemir Ali Usta
    filmdeki tek profesyonel oyuncudur.birçok tv dizisinde yan rollerde oynamıştır.

Konu
    Muğla’da dondurmacı olan Ali Usta gittikçe insanların tercihi olmaya başlayan büyük dondurma markalarına karşı var olma mücadelesi vermektedir. Bunun için de bir yandan dondurmasının reklamını yapmaya çalışırken bir yandan da yeni aldığı dondurma motoruyla köy köy dolaşmaktadır. Kasabanın haylaz çocukları ise Ali Usta’nın sarı motoruna ve tabii ki içindeki dondurmalarına göz dikmişlerdir. İlk uygun fırsatta da motoru çalarlar. Borçla aldığı dondurma motorunu bıraktığı yerde bulamayan Ali Usta öfkeden delirir ve motorunu, kendisini yok etmek isteyen büyük dondurma markalarından birinin çaldığını düşünerek tek tek bayilerden motorunun hesabını sormaya başlar...

http://www.dondurmamgaymak.com

dondurmam gaymak

dondurmam gaymak

• hic ilgimi cekmio
    ama güzeldir belki
    gelse de kalmaz
    kalsa da yetmez..
  •  dondurmam gaymak

bu afiş çok güzelmiş, bence film bu afişle çok daha iyi ilgi çeker.

ayrıca DAbbe türk korkusunda dev olduğu gibi, kötü değil bence güzelde bir filmdi.

sonradan çıkan NAbız filmide bencede dabbeden çekiliş olabilir.
    gidelisi bir filmmiş.

not: bu film hakkında başka konu açmayın lütfen.
  • Dün akşam filmi izleme fırsatı buldum ve açıkcası şunu söyleyebilrim...Filmde kendi çocukluğumu buldum..Kavun karpuz calmamızı, anamızın terlıkle dovmesını kulağimı çekmesini, aile içinde yaşadığımız tartışmaları...Özellikle ikinci bölümun son 20 dakıkası çok komik..Başrolu oynayan dondurmacıyı da oyunculugundan dolayı tebrik etmek lazım ..Olağanüstü....

Mutlaka izleyin ..
  • Öyle abartıldığı kadar güzel olduğunu söyleyemem ege şivesi olduğundan bazı esprileri anlamakta güçlük çektim ama yinede fena değil
  • Filmi çıktığı gün eşimle beraber seyretmek zorunda kaldım,çünkü filmin yarısında çıkmak istedim,hanımı salonda yalnız bırakmak istemediğimden kalmak zorunda kaldım,fim bana göre beş para etmez,iletişim fakültesi 1. sınıf bir öğrencinin çektiği bir filme benzemiş.
    Verdiğim paraya üzüldüğüm gibi,oscar'da ülkemizi temsil de edecekmiş,yazık ki ne yazık...
    bir de bangır bangır reklam yapılıyor....

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinbircan

Filmi çıktığı gün eşimle beraber seyretmek zorunda kaldım,çünkü filmin yarısında çıkmak istedim,hanımı salonda yalnız bırakmak istemediğimden kalmak zorunda kaldım,fim bana göre beş para etmez,iletişim fakültesi 1. sınıf bir öğrencinin çektiği bir filme benzemiş.
    Verdiğim paraya üzüldüğüm gibi,oscar'da ülkemizi temsil de edecekmiş,yazık ki ne yazık...
    bir de bangır bangır reklam yapılıyor....

1. neden beğenmediğini söylememişsin -hangi yönlerini beğenmedin -çekiminimi beğenmedin-kurgusunumu beğenmedin -senaryosunumu beğenmedin -kamera kadrajlarınımı beğenmedin bunu söylemen lazım 1 filmi beş para etmez deyip silmek kolay değil bence
    2. iletişim fak. 1. sınıf öğrencileri kötü filmmi yapıo onuda anlamadım ama nese

• Frangmanını izlemiştim,yerli halkı kullanması etkilemişti beni
    Bakalım ksımetse gidecez
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.