Şimdi Ara

Dondurma yiyen çocuklara karışan cübbeliler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
40.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
280 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahbe abim o ahlaksızlardan okadar çokki hangi birine söyliyeceksin deymez bunlarla muhatap olmaya neticede bunlar hem ahlaksız hem Allah'sız hem kitapsız hem imansızlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betakurt

quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Çakma darbede 3-5 kişi sokağa çıkıp, er kesmeye benzemez güzelim. Adamın kolundan kan alırlar kamill kan :)

Haahah Çaköa darbe deyip Atm ye markete koşan korak sefilin yazsına bak hele. Orada 270 kişi can verdi sizin gibi korkarak girecek delik aramadılsr siz anaca klavye arkasından yazaraınız KORKAK lar sizi biz 15 temmuzda gördük siz boş konuşmaya devam. Eğer cidden olaylar olursa karşımıza çıkmaya yürpiniz yetmez bana burda klavye erkekliği yapma

Fake hesabı ile postayı koydu.Ve bir zamanlar fetöya hocam diyordu
  • Keşke dinlerin bittiği bi dönemde doğsaydık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Bu din düşmalığı nedir?

Siz de yallah israile yeriniz orası.

İsrail nalaka?
    Yahudiliği Allah yollamadı mı

Hayır, islam düşmanlığı en fazla onlarda.

O zaman din değil İslam düşmanlığı de
    İkisi de Allahın yolladığı dinler

Peki niye islama karşısında onlara karşı değilsin?

Ben Müslümanım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Talibanlaşıyoruz sanki ha ne dersiniz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Çakma darbede 3-5 kişi sokağa çıkıp, er kesmeye benzemez güzelim. Adamın kolundan kan alırlar kamill kan :)

Haahah Çaköa darbe deyip Atm ye markete koşan korak sefilin yazsına bak hele. Orada 270 kişi can verdi sizin gibi korkarak girecek delik aramadılsr siz anaca klavye arkasından yazaraınız KORKAK lar sizi biz 15 temmuzda gördük siz boş konuşmaya devam. Eğer cidden olaylar olursa karşımıza çıkmaya yüreğiniz yetmez bana burda klavye erkekliği yapma yın. Yiyorsa sizi er meydanlarunda görelim

Yıllarca feto efendi diye ağla, onları besle. Sonra kavga edince biz tankların altına yattık siz yoktunuz de . Ne güzel kafa

• D. Ace kullanıcısına yanıt
    Adım Fırat Aydın Muş Malazgirtliyim. Fake hesabın arkasına saklanmam. Sizin korkaklığınız biz 15 temmuzda gördük burda klavye arkasından kendiniz avutmayın komik oluyorsunız

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Tamam yılanı biz besledik ülkemiz için sınrada mücadele ettik sözde siz fetöyü sevmiyordunuz siz niye mücadele etmedinezde hemen kaçtınız bakalım.

• Kassady kullanıcısına yanıt
    allaha şükürler olsun müslümanım bu benim inancım. lütfen yazımı dikkatli okuyun yazımdan inanan yada inanmayan ayrımı yoktur, yazılanın yönünü lütfen değiştirilmesin. inandığınıza yada inanmayışınıza herkes saygı duymalı bu bireyin kendi meselesidir. tam burdan yola çıkarak, bireyin hatası yüzünden insanların inandığı şeyler aşağılanmasın dalga geçilmesin. bu islamiyet olur, hristiyanlık yada yahudilik yada siz ne istiyorsanız. insanlar istediklerine inanmakta özgürdür onların inandıkları ile dalga geçilmesin.

eleştirmek istiyorsanız yanlış içinde olan adamı, islamiyete göre eleştirin yanlışlarını gösterin islamiyet böyle diyorken bakın bu kişi böyle yanlış yapmış diyin ve eğer istiyorsanız kendi inançlarınıza göre eleştirin ama bir kişinin yanlışından bir dini aşağılamayın,

• quote:

Orijinalden alıntı: rammo

Ahbe abim o ahlaksızlardan okadar çokki hangi birine söyliyeceksin deymez bunlarla muhatap olmaya neticede bunlar hem ahlaksız hem Allah'sız hem kitapsız hem imansızlar.

Sizin gibi gerici yobaz zihniyete tabi olmayanlar ahlaksız oluyorlar dimi ?

Siz işte busunuz
  • quote:

Adım Fırat Aydın Muş Malazgirtliyim. Fake hesabın arkasına saklanmam. Sizin korkaklığınız biz 15 temmuzda gördük burda klavye arkasından kendiniz avutmayın komik oluyorsunız

Yav hadi yürü git köyüne cahil
  • Arabistan diyince aklım Türk Telekom geliyor nedense hep ülkemize zararları olan ülke bunlarda yallah gitsinler.

Müslüman dinini bide uygulayacaklar KUR'AN-I KERİM'İ okusunlar HADİS alsınlar.

Ona buna tapan insanlar her şeye karışıyor.

Bir tane KUR'AN Kursundaki çocukla muhabbet ettim abi sen neden bıyıklarını kesiyorsun dedi.

Neden kesmeyeyim dedim.

Hocaları bunlara sakala jilet vurmak günahmış felan filan herkesin dini kendine orada kimse kimse karışamaz.

Bir Facebook sayfasından aldığım notu paylaşmak istiyorum.

Gerçek Müslüman kimdir?
    Gerçek Müslüman, her yola uyan değil, Allah'ın gösterdiği yola uyandır.
    Gerçek Müslüman, insanların değil, Allah'ın rızasının en fazlasını arayandır.
    Gerçek Müslüman, İmanı ile yetinmeyip, İmanın ispatı olan “olmazsa olmaz şartı namaz” ve diğer İbadetlerle destekleyendir.
    Gerçek Müslüman, Kuranı duvara asıp öksüz bırakan değil, O kuranı her gün okuyup, anlamaya çalışan ve yüreğine sandır.
    Gerçek Müslüman, Öğrendiği hadisi ve ayeti bu devir de olur mu diye soran değil,
    Eyvallah aldık ve kabul ettik diyendir.
    Gerçek Müslüman, Hem Allah'ı severim, hem de şeytanla arkadaş olurum diyen
    değildir.
    Gerçek Müslüman, Ben herkesle dost olurum diyen değil, Allah'ın dostlarını dost
    edinendir.
    Gerçek Müslüman, Her türlü günahı rahatça işleyen değil, Yapamadığı ibadetten
    dolayı ızdırap duyandır.
    Gerçek Müslüman, Elhamdülillah Müslüman'ım deyip bekleyen değil, hayatının
    tüm alanında hamd kelimesinin gereğini yapandır.
    Gerçek Müslüman, Irak'ta vs. Müslümanların ırzına tecavüz edilince, Araplara iyi
    oluyor diyen değil, yapılan zulmü bir gün kendisine sorarlar
    da cevap veremem diyerek gözyaşı dökendir.
    Gerçek Müslüman, Müslüman katillerini mecliste alkışlayan değil, o katillerin
    karşısına geçip ayakkabısını suratına fırlatandır.
    Gerçek Müslüman, “namaz da kılarım, şarap da içerim” diyen değildir.
    Gerçek Müslüman, Ben namaz kılmıyorum ama, benim kalbim temiz diyen
    değil, ibadetlerini tam ve zamanında yapandır.
    Gerçek Müslüman, Yaptığı her işte insanlar ne der diyen değil, Allah ne der
    diyendir.
    Gerçek Müslüman, Hele gencim vaktim var diyen değil, her gün ölecek miş gibi
    yaşayandır.
    Gerçek Müslüman, Yalanı,söylemek bir şey olmaz diyen değil, Mümin asla yalan
    söylemez diyendir.
    Gerçek Müslüman, Başına gelen musibetleri ALLAH'tan bulan değil, Ben ne
    yaptım da ALLAH bunu bana verdi diyendir.
    Gerçek Müslüman, Hiristiyan gün ve adetlerini (yılbaşı vs) ve yaşamlarını rahatça
    uygulayan değil, Mübarek gün ve geceleri(3 aylı vs.) afv
    edilmek için fırsat bilendir.
    Gerçek Müslüman, Kendisi yapamadığı halde islamı yaşayan insanlara köstek
    olan değil, yardımcı olandır.
    Gerçek Müslüman, Müslümanlığı camii ye hapseden değil, hayatın tüm alanına
    yayandır.
    Gerçek Müslüman, Dedesinden ninesinden duyduğu gibi inanan değil, Allah
    istediği gibi inanandır.
    Gerçek Müslüman, vaktini tv karşısında magazin seyr ederek geçiren değil,
    İlim,irfan öğrenerek kendini geliştirendir.
    Gerçek Müslüman, Sokaktaki insanlar için süslenen değil, eşi ve çocukları için
    temiz ve bakımlı olandır.
    Gerçek Müslüman, Vaktini kahve köşelerinde boş işlerle değil, eşi ve çoçukları ile
    vakit geçirendir.
    Gerçek Müslüman, İnsanların hata ve kusurlarını araştıran değil, O kusurları
    örterek ALLAH' ında kendi kusurlarını kıyamette örteceğini
    bilendir.
    Gerçek Müslüman, Kuran'dan asla taviz vermeyendir.
    Gerçek Müslüman, Oruçta tutarım, kardeşimin etini de yerim diyen değildir.
    Gerçek Müslüman, Cami'ye de giderim, meyhane'ye de giderim diyen değildir.
    Gerçek Müslüman, Başörtüsü de örterim, dar pantolon da giyerim diyen değildir.
    Gerçek Müslüman, Ben namaz da kılarım, zina da yaparım diyen değildir.
    Gerçek Müslüman, Namazını vaktinde kılandır.
    Gerçek Müslüman, Harama ve helale dikkat edendir
    Gerçek Müslüman, Şüpheli şeylerden kaçandır.
    Gerçek Müslüman, Yaşantısını Kurana ve sünnete uydurandır.
    Gerçek Müslüman, Emaneti ehline verendir.

• Bir de şu var, şimdi orası eminönü ve nispeten dindar kesimin çoğunlukta olduğu yer.O sakallı bundan güç alıp "burası müslüman bir ülke" diyebiliyor.Aynı cümleyi kadıköyde, beşiktaşta, floryada, büyükçekmecede...vs falan kurabilir miydi?
    Ben büyükçekmecedeyim.Gelsin bizim burdaki, bahçesi yol kenarında olan cafelerde ve lokantalarda oturan insanlara söylesin.O zaman helal derim.

"%99'u müslüman ülke" diye diye, müslüman sayısını %50'ye düşürdüler haberleri yok.
    Hahah cahilmiş hemen boş laflar. Koçum senin zekan bemim zekamın zekatı olamaz ki boşa seninle polemiğe giriyorum ben

• Helal çocuğa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Benim dedem kurtuluş savaşında Allah Allah diye savaştı değil siz topunuz gelse bizi çıkartamaz bu ülkeden. Siz de haydi yallh rusyaya o zaman hadi

• quote:

Daha dün burda islam inancına saygı duymuyorum diye konu açıldı yüzlerce hakeret edildi. Bende daha ne kemaliste ne ateiste ne eşcinsele saygı yok. Buradan yapılan hakaretlere misli ile karşılık verecem biz siz sustukça siz kendiniz birşey sanmaya başladınız

Aman git bi boş meydanda patlat kendini insanlığa faydan olsun.Masum insanların canına kast etmeyinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Ace -- 20 Haziran 2017; 21:32:6 >
    Sizin gibi inaan artıkları için 1000 canım olsa birini harcamam. Boş konşmaktan öte işe yaradığınız yok zateb

• Milleti cehaletle suçlayıp bu forumda gününü harcamaktan geri durmayanlar çok komik oluyor.Adamların yaptığı yanlıştır yanlış der geçersin.Hakaret ederek, insanların dini inanışlarına saldırarak, veya adamı kendince kafir ilan ederek yanlızca kendinize zarar vermiş olursunuz.

Özellikle burada hakaret eden müslümanlar bu adamların yaptıkları ne kadar yanlış ise sizinki de o kadar yanlış.O adamların hakkına giriyorsunuz dikkatli olun.

Bir ayrı mesele o adam çocuklara bu sözleri etti diye İslam dairesinden çıkmaz bunu iddia ederek kendinizi tehlikeye atıyorsunuz çünkü bir müslümana kafir diyen kendisi kafir olur.

• betakurt B kullanıcısına yanıt
    Deden çok zeki bir adammış fakat sen onun torunu olduğuna emin misin bir DNA testi yaptır
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.