Şimdi Ara

Dondurma yiyen çocuklara karışan cübbeliler (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
40.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
280 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İslamiyet çok güzel bir din. Ancak ne yazık ki bu ve benzeri davranışları yapan dürzüler yüzünden islamafobi ve antipati oluşturuyorlar. Umarım her düşünceye saygı duyup onlarla iletişim kurabilecek seviyeye gelebilirler.

Keşke bu ve benzeri davranışlar islamiyete mal edilmese. En çok üzüldüğüm nokta bu. Belki bu adam ışidci falan. Ama yaptığı saçmalık kamu tarafından islamiyete mal edilicek. Yazık.
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Yani şu anda müslüman olanların hepsi tacizci ve haram yiyenlerden mi ibaret?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Ben sana dedimki 31 yaşındayım daha kimseye niye oruç tutanların karşısında yiyip içiyorsun demedim uygun bir ortam olursa bence bu yaptığının doğru olmadığı söylerim dedim bu uygun ortam da tanışacazda sohbet edecezde ondan sonra bi arkadaşın yazdığı gibi şeker hastasının karşısında baklava yemek ne kadar doğruysa oruç tutanların karşısında yiyip içmek o kadar doğru burda benim demek istediğim din oruç namaz abdest den dolayı değil insana karşı yapılan hareket

Şeker hastası insanın oruçluyken baklava yenilen yerde işi ney ? Oruçluyken tatlıcıyamı gidiyor bu insan yada restorantların önündemi dikiliyor içindemi oturuyor ? Şeker hastası insan ayrıcada oruç tutmaz o riske girmez

Hadi abim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oruç tutarlar, ne namaz kılarlar, İslam'ın,imanın şartlarından biri haber yaşarlar, sonra o haram yemiş, bu bunu yapmış, kafayı kesmiş, tecavüz etmiş vs vs. Bırakın bu bahaneleri. Her kul kendi amelinden hesaba çekilecek. Yaptıklarını İslam'a maletmeyin. Bilmiyorsanız ; İslam bunların hepsini yasaklıyor ve büyük günahlardan sayıyor.

Kur'an Kerim tam idrak edilse dünya cennet gibi olur

• teröristin tanımı mevcut otoriteyi yönetim şeklini yıkmak isteyen,kendi düzenini yerleştirmek için faaliyet gösteren topluluk.araplar gibi giyinen bu cübbeliler de aynı şeyi istiyor.laik ülkeyi yıkıp şeriat getirmek ilkel arap ülkeleri gibi olmak isityor.o zaman onlar da terörist.
  • Bende şeker hastasıyım ve devamlı oruç tutarım. Çok daha rahat ve sıhhatli oluyorum. İleri derecede olmayan şeker hastaları tıp 2 ler çok rahat tutar bence. He rabbim zorlamıyor zaten. Gerçekten gücün yetmiyorsa tutma fidye ver diyor. Ama ayetin sonunda tutarsan senin için daha hayırlıdır diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

quote:

Orijinalden alıntı: ertewas

Ramazan bitiyor, dine karşı allerjisi olan bu din düşmanları doğru düzgün başlık da açmadı diyorduk ki Kadir gecesini bekliyorlarmış. Günahları katlansın ki ateşleri çoğalsın. nefes aldığınız sürece sallayın bakalım. o nefes bir gün bitecek, o zaman göreceksiniz de yüzünüze bakan olmayacak...

Fetö videosu koyanlara bak. Darbe tiyatro deyip ülkeye ihanet eden fetöcüler için yürüyen her fetö yalanına inanan bu saflar değilmiş gibi davranmıyorlar mı? Bu kadar komik olmayın yahu...

• quote:

quote:

quote:

Ramazan bitiyor, dine karşı allerjisi olan bu din düşmanları doğru düzgün başlık da açmadı diyorduk ki Kadir gecesini bekliyorlarmış. Günahları katlansın ki ateşleri çoğalsın. nefes aldığınız sürece sallayın bakalım. o nefes bir gün bitecek, o zaman göreceksiniz de yüzünüze bakan olmayacak...

Fetö videosu koyanlara bak. Darbe tiyatro deyip ülkeye ihanet eden fetöcüler için yürüyen her fetö yalanına inanan bu saflar değilmiş gibi davranmıyorlar mı? Bu kadar komik olmayın yahu...

Ciddiyim sizlere gülüyorum

Yazık yaa sizlere

• Bunun gibi insanlar yüzünden dinden soğuyor insan.

Dünyanın derdi kederi bitti, çocuğun dondurma yemesi battı abimize. Yobazlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ciddiyim sizlere gülüyorum

Yazık yaa sizlere

Asıl ize yazık. Erdoğan nefretinden, din nefretinden dün cemaat dediğiniz fetöş dediğiniz adamların peşine düşecek kadar acınacak haldesiniz. Dine saldırabilmek için çoluk çocuk videolarına düşecek kadar acınacak durumdasınız hem de.

Yazıık laa oğlum size çok yazııık...

• quote:

Orijinalden alıntı: XY_SCORPION

Bunun gibi insanlar yüzünden dinden soğuyor insan.

Dünyanın derdi kederi bitti, çocuğun dondurma yemesi battı abimize. Yobazlar.

Adam kendine vazif çıkarmış çoluk çocuğa ahlak terbiye öğreteyim diye uyarıyor. Aklı sıra tebliğ görevi yapıyor. Mollanın akledemediği insanlıktan nasibini almamış buradaki liseli veletlerin bir kopyası da karşısında. Yarın onlarda ateist forumlarda, yada buradaki saçma sapan başlıklarda ben aslında Allahı inkar etmem ben aslında septiğim deterministim diye dolaşacak, ne kendi kültüründen haberi olan ne de batının kültürünü bilen arada kalmış, ömrünü sanal alemde karı kız derdiyle parayı götürme hayalleriyle geçirecek ve ömür tüketecek bir güruh. Bunları uyarsan ne uyarmasan ne. aklı olan, ana babadan görgü ahlak almış gayrı müslim çocuğu bile saygı gereği ramazanda insanların önünde birşey yenip içmesinin doğru olmayacağını akleder. Bunlar 5 yaşında akledemeyecek seviyede bebe değiller...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 22 Haziran 2017; 13:30:14 >

• zknclk kullanıcısına yanıt
    İslamcı “Gençlik İlim ve Hikmet Derneği” (GİHDER) Genel Başkanı Rafet Ermiş’in yerel mahkeme tarafından verilen cezası Yargıtay 14. Ceza Dairesi tarafından onandı.
    Sinop’un Gerze ilçesinde 2015 yılında 4 erkek çocuğuna tecavüz ve cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile çıkartıldığı Sinop Ağır ceza mahkemesi tarafından 23 yıl 9 ay Hapis cezası alan İslamcı “Gençlik İlim ve Hikmet Derneği” (GİHDER) Genel Başkanı Rafet Ermiş’in yerel mahkeme tarafından verilen cezası Yargıtay 14. Ceza Dairesi tarafından onandı.

PEYGAMBERİN BİR GÜNÜ" ADLI KİTABI OKUTURKEN TECAVÜZ ETTİ
    Halksesi’nden Mete Çağdaş’ın haberine göre; 2015 yılında yaşanan olayda Gerze ilçesinde GİHDER’e bağlı kuran kursuna gelen erkek çocuklarına cinsel tacizde bulunan Ermiş, o zaman 7 yaşında olan A.B.T. isimli çocuğu kucağına oturtarak ve “Peygamberin bir günü” adlı kitabı okuturken tecavüz etmişti.
    Tecavüze uğrayan çocuk yaşadığı o anı şöyle anlatmıştı:
    “Ben bilgisayar masasında otururken yanıma geldi ve ‘beraber kitap okuyalım’ diyerek kendi odasına götürüp kapıyı arkadan kilitledi. Daha sonra masa üzerine kitap koyarak okumamı söyleyip beni kucağına oturttu ve benim pantolonumu aşağı doğru indirdikten sonra, kemerini açarak beni kucağına oturttu. Benimle birlikte ileri geri sallanarak cinsel organını bana temas ettirdi. Bu sırada canım çok yandı ve korktuğumdan bir şey diyemedim, donup kaldım. Bu olayların olduğu sırada kardeşim kapıyı açmaya çalışınca benim pantolonumu yukarı doğru çekerek, kucağından indirip kapıyı açtı.”

Bir kereden birşey olmaz bademleme bunlar Osmanlıda vardı diyenlerin İslam a katkısı çok büyük değil mi?

Bunlar insanları İslam a isindirir koşarak gelirsin.

Peygamber geri gelse Arabistan dan bir başlar kesmeye İslam dünyasi ön milyon bile kalmaz.

Edit: benide keser kendimi hakkı ile İslam i yaşayabilen olarak görmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dezert

adam dondurma yiyenleri kıskanıyor mu biri bunu bu forumdan alsın rica ediyorum. Lan adam Allahın ibadetini yerine getirip oruc tutuyor ve bir büyük olarak cocuga diyor ki bu yaptıgın yanlıs oruc tutanı var tutmayanı var git ye ama kimsenin olmadıgı yerde ye oruc tutana saygı yok oruc tutanın gözü önünde yemek bunu ermeni yapmaz. seni sınır dışına alalım biz orada zengin ediyorlarmış senide ederler

Lan beyin fakiri oruç Allah ile kul arasında ne seni ne beni ilgilendiriyor çocukların dondurma yemesi anladın mı.

Haram yiyenlere laf etmesiniz şakşaci rabiacilar dondurma yiyen gözünüze batar.

• quote:

Hakarete gerek yok cezanı yiyeceksin bunuda bil, dediğim gibi zenglikte gözün var ama dini kullanma az efendi ol zengin olmak için birşeylerden vermen gerekirse bu din olmasın tamam mı kardeşşşşşşşşş

Allah in terazisi hassastır assanim dünya da verilen cezayı değil rabbin verdiği cezadan korkarız biz.

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

İslamcı “Gençlik İlim ve Hikmet Derneği” (GİHDER) Genel Başkanı Rafet Ermiş’in yerel mahkeme tarafından verilen cezası Yargıtay 14. Ceza Dairesi tarafından onandı.
    Sinop’un Gerze ilçesinde 2015 yılında 4 erkek çocuğuna tecavüz ve cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile çıkartıldığı Sinop Ağır ceza mahkemesi tarafından 23 yıl 9 ay Hapis cezası alan İslamcı “Gençlik İlim ve Hikmet Derneği” (GİHDER) Genel Başkanı Rafet Ermiş’in yerel mahkeme tarafından verilen cezası Yargıtay 14. Ceza Dairesi tarafından onandı.

PEYGAMBERİN BİR GÜNÜ" ADLI KİTABI OKUTURKEN TECAVÜZ ETTİ
    Halksesi’nden Mete Çağdaş’ın haberine göre; 2015 yılında yaşanan olayda Gerze ilçesinde GİHDER’e bağlı kuran kursuna gelen erkek çocuklarına cinsel tacizde bulunan Ermiş, o zaman 7 yaşında olan A.B.T. isimli çocuğu kucağına oturtarak ve “Peygamberin bir günü” adlı kitabı okuturken tecavüz etmişti.
    Tecavüze uğrayan çocuk yaşadığı o anı şöyle anlatmıştı:
    “Ben bilgisayar masasında otururken yanıma geldi ve ‘beraber kitap okuyalım’ diyerek kendi odasına götürüp kapıyı arkadan kilitledi. Daha sonra masa üzerine kitap koyarak okumamı söyleyip beni kucağına oturttu ve benim pantolonumu aşağı doğru indirdikten sonra, kemerini açarak beni kucağına oturttu. Benimle birlikte ileri geri sallanarak cinsel organını bana temas ettirdi. Bu sırada canım çok yandı ve korktuğumdan bir şey diyemedim, donup kaldım. Bu olayların olduğu sırada kardeşim kapıyı açmaya çalışınca benim pantolonumu yukarı doğru çekerek, kucağından indirip kapıyı açtı.”

Bir kereden birşey olmaz bademleme bunlar Osmanlıda vardı diyenlerin İslam a katkısı çok büyük değil mi?

Bunlar insanları İslam a isindirir koşarak gelirsin.

Peygamber geri gelse Arabistan dan bir başlar kesmeye İslam dünyasi ön milyon bile kalmaz.

Edit: benide keser kendimi hakkı ile İslam i yaşayabilen olarak görmüyorum.

Peygamber rahmet peygamberiydi, kimseyi kesmek üzere gelmedi. ernest gay ilişkileri doğal görmenin sonucu. Sapığın dindarı dinsizi olmaz. dindar yaptımı tukaka, diğeri yaptı mı benim özelime ne karışıyorsun bu benim tercihim. mesele olaya bakışta. Din nefretinden bunları matrak birşe gibi, molla dondurma yalayan çoçuğa yalama ulan dedi, diğeri çocuğa şunu yaptı der, sonra akşam gay barlarda gezer bu tipler. İslamın bakışını yansıtıyor mu bu münferit olaylar mesele o...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 22 Haziran 2017; 13:36:32 >

• Ooooo yine 1 aylık müslümanlar dolusmus 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

Ne oruç tutarlar, ne namaz kılarlar, İslam'ın,imanın şartlarından biri haber yaşarlar, sonra o haram yemiş, bu bunu yapmış, kafayı kesmiş, tecavüz etmiş vs vs. Bırakın bu bahaneleri. Her kul kendi amelinden hesaba çekilecek. Yaptıklarını İslam'a maletmeyin. Bilmiyorsanız ; İslam bunların hepsini yasaklıyor ve büyük günahlardan sayıyor.

Kur'an Kerim tam idrak edilse dünya cennet gibi olur

Bizde diyoruz ki İslam da başka karisilacak konular varken niye basit şeyleri polimik haline getirip boş gazel okunuyor.

Ülkemiz musluman elhamdülillah ama rüşvet in hırsızlığın kul hakkının haram in ne sonu geliyor ne önü kesiliyor. Burda bir yanlışlık yok mu?

• ertewas E kullanıcısına yanıt
    Ben mollaya gay lik yasak diğerleri yapar mı dedim.

Peygamber rahmet peygamberi ümmeti kese kese ortada din kardeşi bırakmadı bunun sebebi ne?

İslam ayni cinslerin birbiri ile ilişkisi yasak. Ensest dersen iş değişir. Dayının kızı halanın kızı teyzenin kızı el olarak görür isen ne iyi ama tersi olursa bunlara evlilik dusuyor ensest olmuyor mu?

Dondurma yiyenlerden davacı olacağım fuhuşa sebep oluyor diyen kadın i araştır biraz lütfen.

• quote:

Masal okuma sen peygamberimizin giydiği hırkayı şerifi normal hırka gibi görmen zaten senin ne mal oldugunu ortaya cıkartmıstır benim gözümde o yüzden zengin olma çabaların için dini kullanma ifla olmazsın tamam mı

Allah Allah senin gibisini Hz Ömer kılıçtan geçirir. Akabe ağacını sokturen seni kim bilir ne yapar.

O ağaç altında biat etmişler peygamberin dokunduğu ağaç az düşün Kur-an i kerim düşünen insanlara indirildi .

• bixsi kullanıcısına yanıt
    Belli çok bilgin var maşallah çok akıyor. Mahşer de gorusuruz Allah sizin gibi isid cileri mi tutuyor.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.