Şimdi Ara

Donanimhaberevim kuralım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Meminevin (sansür) ve turevi şirketler var. Bunlar kendileri sözde faiz almıyorum adı altında faiz alarak millete faizsiz ev verdiklerini iddia ediyorlar. Biz ise DonanımHaberevim ile gerçekten faizsiz ev almayı denesek nasıl olur ?

Dediklerimi daha iyi bilenler geliştirebilir.

Mesela : İstanbul içi daire almak isteyen 30 kişi bulunacak. Her ay bu adamlar ortaklaşa bir koalisyon kuracaz ve aramızda çekiliş yapacaz. Mesela ben çekilişte 15. Kişi çıktım. 15. Evi ben alacam.

Sistem şöyle, ilk baş çekilişte 1. Çıkana her ay para toplayacaz. O dairesini aldıktan sonra 2. Adama geçecez. Birinci dairesini almış adamda ödeme yapmaya devam edecek. O da alınca 3. Adama daire alacaz. Ona da daire alan 1. Ve 2. Kişi gene ödeme yaparak daire almayan geri kalan adamlarda yine ödeme yapmaya devam edecek. Böyle böyle herkes daire sahibi olacak.

Sistemi işi bilenler daha iyi geliştirebilir. Benim temel önerim bu. İstanbul içi yeterli katılım olursa tüm Türkiye ye bu sistemde devam edebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faiz yerine istediginiz para miktarina gore bir katilim payi aliyorlar. Miktar da ortalama %10 civarinda. Ayrica boyle bir is icin firma kurulmasi, hukuksal konular icin avukatlik firmasiyla anlasilmasi ve en onemlisi para akisinin duzenli olarak saglanmasinin garantilenmesi lazim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samimi olan Arkadaşlar buyrun ;
    13 yıl önce açıldı
    BEYLER LÜTFEN GELİN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.