Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
231.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de atlatamadım. Lanet olsun ya böyle işe
  • Bu sene iyice coşmuş diyolar.
  • fizik1 dersinde 2 grup var. dersin kodu 0221011. ama derslerden birinde 0221011 diğerinde 0221011B yazıyor. bu B ne anlama geliyor? ders beşiktaşta filan olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

USİS neydi ya, bilen bana da öğretsin?

Şaka bir yana USİS zırıltısından 1 yıllığına da kurtulmuş olsam mutluyum.

Abi bu sene daha çektirdi Usis... Sen nasılsın bu arada ?

@Mr. Crowley

Yapacağız inşallah. Hatta şöyle Teknik Üniversiteliler buluşması amaçlamıştık Citizen'le de yapamadık. İnşallah bu sene yaparız. Gelirsiniz değil mi ?
  • Usis öldürdü gerçekten girmek bir dert girip ders eklemek başka bir dert 3:00 e doğru anca seçebildim tüm derslerimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #CannibaL# -- 14 Eylül 2009; 23:08:04 >
  • nihayet tek ders hariç bitirdim. bölümün ders programındaki bazı grup noları yanlışmış. o yüzden çok sorun yaşadım. tek sorunum kaldı matematik 1 dersindeki kontenjan dolu. fizik bölümü için 50 kişilik grup var o da dolmuş
  • Ben yarın aramayı düşünüyorum şu kontenjan olayını ne yapıcaz diye ?
  • genel kimya hiç biri olmadı en sonunda bi tane buldum ama fizik dersiyle arasında 10 dakika var. İkisi de davutpaşada dimi?
    Bilgisayarda olanlar bi bakarsa sevinirim bu sorum onlara.
    Bilg bilime giriş dersi var ama cuma günü iki ders ve ikinci ders 21de başlayıp 22:50de bitiyo.
    Nasıl olcak gecenin bi saatinde merak ediyorum

Danışmanlar ne işe yarıyor daha henüz iletişime geçmedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer91 -- 14 Eylül 2009; 23:30:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mushmula

Ben yarın aramayı düşünüyorum şu kontenjan olayını ne yapıcaz diye ?

sonucu buraya yazarsan sevinirim. ona göre ben de bir şey yaparım
  • @gamer91

evet ikisi de davutpaşa fen-edebiyat fakültesinde , ama büyük bir fakülte ki 10 dakikayı sadece yürüyerek geçirebilirsin bile

@sanri

yarın buraya yazarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muşmula -- 14 Eylül 2009; 23:55:57 >
  • teşekkürler peki davutpaşa-beşiktaş servis saatleri neler? yol kaç dakika sürer
  • 1 saati var, daha fazlası var ama azı yok gibi gözüküyor resimden , servis sürelerini bilmiyorum .

ek :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muşmula -- 15 Eylül 2009; 0:40:50 >
  • arkadaşlar hazırlık atlama sınavını geçemedim ben.seviye belirleme sınavı olacakmış heralde.sınav nerde,ne zaman olcak?bilgisi olan var mı?
  • OW YEA MANnnn usiste kapasiteler dolmuş anlattıkları gibi şimdi kendimi yıldızlı hissettim
  • Erasmus ile Yıldız Teknik'e gelen tek Alman öğrenci Daniel'in, USİS gecesinde yaşadığı dram!

http://www.youtube.com/watch?v=1ns_6ZVbEcQ

Altyazılar süper...

Dün gece bende yakındım buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer91

teşekkürler peki davutpaşa-beşiktaş servis saatleri neler? yol kaç dakika sürer

çok sık servis yok günde 3-4 sefer var sabah öğlen ve akşam vakitlerinde bi kaç kez davutpaşadan beşiktaşa gitmek için bindim 40-45 dakikada varıyor beşiktaşa öğlen saatlerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Erasmus ile Yıldız Teknik'e gelen tek Alman öğrenci Daniel'in, USİS gecesinde yaşadığı dram!

Altyazılar süper...

Bu videoda eleman Unreal oynarken mi çıldırıyodu,neydi bu işin aslı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death666

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Erasmus ile Yıldız Teknik'e gelen tek Alman öğrenci Daniel'in, USİS gecesinde yaşadığı dram!

Altyazılar süper...

Bu videoda eleman Unreal oynarken mi çıldırıyodu,neydi bu işin aslı?

Evet aslı o.

• http://www.jfm.yildiz.edu.tr/web/Dosyalar/20092010_1OgretimDersProgrami.pdf

Burada 1. sınıf yazan dersleri ekleyemiyorum. Ama üst sınıflardan ders ekleyebiliyorum. Küresel Triginometri 2. sınıf dersi. Bunu ekleyebiliyorum. Ama İleri İngilizce I, Fizik I, Genel Kimya, Matematik I vb. dersler kendi sınıf dersim olmasına rağmen ekleyemiyorum.
  • Üstten istediğin dersi ekleyebilirsin sonuçta ders bölümüne açıldığı için ama bu eklemen gerektiği anlamına gelmez. Diğer dersleri de ya kontenjan doluluğundan ekliyemiyorsundur ya da grup kodu falan yanlış yazdığın için bölümüne açık değil diyordur. Usiste açıklandı grup kontenjanları oradan kontrol et.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.