Bildirim
Donanımhaber Ofisinde 2 Saat ! (Tabiki SS'li) (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)
Eminimki birçok kişi alonsoyu arıyor
aman sen bulmada_____________________________ -
teldeyim sonra bakarim :) _____________________________
O bakkal artık yok-Leyla ile Mecnun - Avrupa Yakası - İşler Güçler - Kardeş Payı - Beş Kardeş -
quote:
Orijinalden alıntı: Alonso...
Ilk gittiğimiz zamandaki kızarışımı hiç unutmucam =D ama gayet sıcak kanlıydılar, işlerini güçlerini bırakıp ilgilendiler bizimle sağolsunlar (:
pınar sen güzelmişsin yaa

_____________________________ 2024 s400
2024 Q7 -
Her gün durakta wireless'larına bağlanmaya çalışıyorum, denemediğim şifre kalmadı
_____________________________ -
Maçka da mı okuyosun? bende ordayım.. _____________________________ (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas -
quote:
Orijinalden alıntı: Fink Ployd
Her gün durakta wireless'larına bağlanmaya çalışıyorum, denemediğim şifre kalmadı
Boşuna şifrelerle zaman kaybetmişsin, bırak durağı wireless'ımız ofis içinden bile düzgün çalışmıyor
_____________________________ i lol'ed alot -
Oha konu Alonso'ya asılma konusuna dönüşmüş 
Bu arada hemen hergün geçerim oradan ama hiç aklıma gelmedi baskın tarzı ziyaret..Bu konuda ilk düşünen de cwr'yle Alonso olmuş,bu saatten sonra gelenleri kapıdan sokmazlar
https://www.instagram.com/fotograf.hobim/
https://500px.com/phaldor -
MMMMMMMesaj. _____________________________
Nothing's real until you feel -
bende Massa ile gitmeyi düşünüyorum _____________________________ arkadaşlarla son bi sigaramız var onu içiyoruz birader. -
quote:
Orijinalden alıntı: enderc
quote:
Orijinalden alıntı: Fink Ployd
Boşuna şifrelerle zaman kaybetmişsin, bırak durağı wireless'ımız ofis içinden bile düzgün çalışmıyor
Hadi ya
Ben de gelir kapıdan şifreyi sorarım diye düşünüyordum

_____________________________ = BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI = -
quote:
Orijinalden alıntı: Alonso...
Ilk gittiğimiz zamandaki kızarışımı hiç unutmucam =D ama gayet sıcak kanlıydılar, işlerini güçlerini bırakıp ilgilendiler bizimle sağolsunlar (:
Şu andaki arkadaşlık isteği sayısını yazar mısın? 24 saat sonra tekrar bakıp yaz, incelemeye alalım forumu
Ekleme: forumdaki adres defteri kısmı.
@cwr; diğer fotoğraflarıda bekliyoruz. O değilde; hazırlık sınıfında forum üyesi bir kız ile arkadaş olmak (belki geçmişten arkadaşsınız bilemem) + olarak hiç üşenmeyip forum ofisine gitmek, o arkadaşı götürebilmek. Hani ya biz bir şeyleri yanlış biliyoruz ya da bir şeyler gerçekten yanlış ama siz istisna
Neyse eyyorlamam bu kadar. Alttan gelen derslerime odaklanayım ben. Ya da boşver world of tanks'a devam 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 28 Nisan 2012; 1:15:42 >_____________________________
-
Yazın istanbul yaparsak uğrarız belki bizde ekip çok güzel hakketten
quote:
Orijinalden alıntı: treko
quote:
aman sen bulmada
quote:
Orijinalden alıntı: treko
quote:
aman sen bulmada

_____________________________ Yennefer of Vengerberg -
Fotoların hepsini olmasa bile çoğunu bekliyorum cwrcim. Bunlar kesmedi..Hani len inceleme falan yaptık diyodun o kadar, insan bi iki tane de video koyar
-
toplanıp bir ziyaret edelim
selamun aleyküm endeeerr._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki