Şimdi Ara

Donanımhaber'in Teknoloji Forumu Olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Donanımhaber siyaset ve eğitim forumudur.

Parayı ülke gündemi ve yks forumlarından kırıyorlar resmen. Teknolojiye dair popüler bir hava yok. Bu insanlarlada alakalı olabilir. Kimsede teknoloji alacak para yok. Ancak siyaset konuşuyorlar. Veletlerde yksye hazırlanıyor. Öyle.

• Ne yapsınlar ülke ve konudışı gündemi olarak değiştirsinler mi ismini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyefendi doğru söylüyor . Teknolojinin yanı sıra Eskiden takıldığım saat kitap sinema konularında şimdi hiç canlılık yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Retro konsollar bölümü öldü mesela

• quote:

Kimsede teknoloji alacak para yok. Ancak siyaset konuşuyorlar.

Aynen öyle. Kaç zamandır laptopu değiştirmek istiyorum ama adam akıllı bir bilgisayar dünyanın parası. Televizyon kırıldı ama oraya para ayıramıyorum. Küçük televizyonla idare ediyoruz. Ben de alışkanlıktan giriyorum siteye, konu dışı ve ülke gündeminde biraz takılıp çıkıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

Kimsede teknoloji alacak para yok. Ancak siyaset konuşuyorlar.

Aynen öyle. Kaç zamandır laptopu değiştirmek istiyorum ama adam akıllı bir bilgisayar dünyanın parası. Televizyon kırıldı ama oraya para ayıramıyorum. Küçük televizyonla idare ediyoruz. Ben de alışkanlıktan giriyorum siteye, konu dışı ve ülke gündeminde biraz takılıp çıkıyorum.
    Hocam ben 2 yıl önce 3000liraya macbook almıştım. Şimdi aynı macbook 6500lira. 2 katından fazla artmış. O yüzden iyi ki almışım diyorum. Ömür boyu kullanıcam bunu gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.