Şimdi Ara

DonanımHaber Hukukçular Platformu [ 59 Kişi... ] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
24
Favori
59.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: döküntü

quote:

Orijinalden alıntı: pavel68

arkadaşlar,oğlumun sıralaması yalova,kırıkkale gibi üniversitelerin hukuk fakültelerine tutuyor,o pek istemiyor ama istanbul da %50 burslu bazı üniversiteler tercih edilebilirmi.kadir has,kültür gibi üniversitelerde okuyan veya mezun olan olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Yalova'yı tavsiye etmem. Ama Kırıkkale'nin eğitimi iyidir, sonrası için de ümit vadeder.

Ama bana sorarsanız o puan bandında Selçuk hukuk 2. öğretim filan da tutuyordur. Selçuk yazsın. İyi bir hukukçu olmak istiyorsa oğlunuz, saçma sapan yerlerde hukuk eğitimi almasın. Yok ben alelade bir hukukçu olsam yeterli diyorsa, fazla çalışmayım, diplomayı alayım donanımsız donanımsız gezerim piyasada diyorsa, İstanbul'daki vakıfları şiddetle tavsiye ederim.

teşekkür ederim.oğlum da devlet üniversitelerine gitmek istiyor. fakat beni üniversitelerdeki ayrışmalar endişelendiriyor.kırıkkale,ısparta ve özellikle selçuk da siyasi olaylar oluyormu.cevap verebilesirseniz sevinirim.tekrar çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel68 -- 29 Haziran 2014; 9:30:17 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar,oğlumun sıralaması yalova,kırıkkale gibi üniversitelerin hukuk fakültelerine tutuyor,o pek istemiyor ama istanbul da %50 burslu bazı üniversiteler tercih edilebilirmi.kadir has,kültür gibi üniversitelerde okuyan veya mezun olan olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Yalova'yı tavsiye etmem. Ama Kırıkkale'nin eğitimi iyidir, sonrası için de ümit vadeder.

Ama bana sorarsanız o puan bandında Selçuk hukuk 2. öğretim filan da tutuyordur. Selçuk yazsın. İyi bir hukukçu olmak istiyorsa oğlunuz, saçma sapan yerlerde hukuk eğitimi almasın. Yok ben alelade bir hukukçu olsam yeterli diyorsa, fazla çalışmayım, diplomayı alayım donanımsız donanımsız gezerim piyasada diyorsa, İstanbul'daki vakıfları şiddetle tavsiye ederim.

teşekkür ederim.oğlum da devlet üniversitelerine gitmek istiyor. fakat beni üniversitelerdeki ayrışmalar endişelendiriyor.kırıkkale,ısparta ve özellikle selçuk da siyasi olaylar oluyormu.cevap verebilesirseniz sevinirim.tekrar çok teşekkürler.

Selçuk ve Kırıkkale'nin eğitimi sağlamdır ve pek fazla siyasi olay yok. Hatta neredeyse hiç yok. Isparta yeni açıldı, diğer iki okul çok köklü. Ayrışma pek fazla yok, hiç yoktan hukuk fakültelerinde yok.

• Arkadaşlar bankacıyım. İş hukuku okuyup, öğrenmek istiyorum. Bana hangi kitabı tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

Arkadaşlar bankacıyım. İş hukuku okuyup, öğrenmek istiyorum. Bana hangi kitabı tavsiye edersiniz?

İş hukukunda Sarper Süzek hocanın kitabı iyidir, kalındır fakat çok iyidir. Fakat siz sanırım ticaret hukukunu kastetmeye çalıştınız. Bono- poliçe-Çek vs ticaret hukukunun alanıdır iş hukukumun değil. Bankada iş hukuku ne işinize yarayacak ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 4 Temmuz 2014; 17:25:05 >
  • quote:

quote:

quote:

istanbul üniversitesinde dahi eskisi kadar çatışma yok. güncel problemler daha ziyade doğudai fakültelerde yaşanıyor. oğlunuz özellikle bu gibi şahıslarla ilgilenmezse pek sıkıntı yaşamaz.

• oğlum 6500 dilime girdi. Hukuk istiyor. Kariyer yapmak veya yurtdışı bağlantılı (firma avukatlığı gibi)çalışmak istiyor. Klasik Ankara ya da İstanbul hukuk mu, yoksa TürküAlman Üniv. Hukuk gibi bir yerde mi okumalı. Bir de ingilizce ve almanca yanında üçüncü dil olarak ne önerirsiniz. Yorum ve önerilerinizi rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kidkatarakte

oğlum 6500 dilime girdi. Hukuk istiyor. Kariyer yapmak veya yurtdışı bağlantılı (firma avukatlığı gibi)çalışmak istiyor. Klasik Ankara ya da İstanbul hukuk mu, yoksa TürküAlman Üniv. Hukuk gibi bir yerde mi okumalı. Bir de ingilizce ve almanca yanında üçüncü dil olarak ne önerirsiniz. Yorum ve önerilerinizi rica ediyorum.

hayırlı olsun. Tercih yapmadıysa hala cevaplayayım. Bene İstanbul, Ankara ikisinden birini tercih etsin Türk-Alman da güzel olacak ama köklü değil iş öğrencide biter sonuçta.
  • Selçuk Hukuk yazdım %99 ihtimalle gelecek. Ben de bir hukukçu sayılırım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

Selçuk Hukuk yazdım %99 ihtimalle gelecek. Ben de bir hukukçu sayılırım artık

Hayırlı olsun şimdiden, gelirse haber eyle bana.
  • arkadaşlar herkese merhaba bende hacettepe hukuk düşünüyorum yeni açılmasına karşı iyi bir yer gibi duruyor ama sadece avukatlık yapmak istemiyorum alternatif olarak neler yapılabilir acaba ? şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: donanım kullanıcısı

arkadaşlar herkese merhaba bende hacettepe hukuk düşünüyorum yeni açılmasına karşı iyi bir yer gibi duruyor ama sadece avukatlık yapmak istemiyorum alternatif olarak neler yapılabilir acaba ? şimdiden teşekkürler

avukat olmak istemiyosan 3 hakkin var. savci hakim noter. arastir diledigini sec yada ogretim uyesi olabilirsin vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

quote:

Orijinalden alıntı: donanım kullanıcısı

arkadaşlar herkese merhaba bende hacettepe hukuk düşünüyorum yeni açılmasına karşı iyi bir yer gibi duruyor ama sadece avukatlık yapmak istemiyorum alternatif olarak neler yapılabilir acaba ? şimdiden teşekkürler

avukat olmak istemiyosan 3 hakkin var. savci hakim noter. arastir diledigini sec yada ogretim uyesi olabilirsin vs..

Ha deyince noter olunamaz.
  • quote:

quote:

Geldi hocam.

Hukukçulara sorayım. Şirkette avukat olmak istiyorum. Kendimi geliştirmek için neler yapabilirim?
  • quote:

quote:

quote:

Geldi hocam.

Hukukçulara sorayım. Şirkette avukat olmak istiyorum. Kendimi geliştirmek için neler yapabilirim?

Konya'ya geldiğinde daha detaylı görüşürüz. Seni şirkete gönderirim bir tane, kendin direkt bilgi alırsın.

• döküntü D kullanıcısına yanıt
    Haberleşiriz hocam. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Mübarek akşam bana da dua edin YGS'ye gireceğim bu sene. Hedef İstanbul Hukuk. Olmazsa Türkiye'deki bütün hukukları yazacağım. Kazanan herkese hayırlı olsun. Saygılar sevgiler

• Güncelleyin hocam listeyi '12 girişliyim.Kazanan arkadaşlara da şimdiden geçmiş olsun

• konya hukuk ile aranızdayım hayırlısıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

konya hukuk ile aranızdayım hayırlısıyla

Kayıta gelince muhakkak bana haber ver.
  • döküntü D kullanıcısına yanıt
    Elbette hocam konyada misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.