Şimdi Ara

DonanımHaber Hukukçular Platformu [ 59 Kişi... ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
24
Favori
61.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Hukukçu-35

quote:

Orjinalden alıntı: Pea©e

iş bulmada bitirilen üniversitenin etkisi büyükmü?

hayır.

Evet

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoCKy_Mk

quote:

quote:

hayır.

Evet

Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoCKy_Mk

quote:

quote:

hayır.

Evet

Evet

http://www.kariyer.net/jobsearch/jobdetail.kariyer?ilankodu=597887

reputable university

• bana okuldan 23 puan gelicek ea için.hem sayısalım diye hemde busene yerleştim.diye istanbul hukuk iö şansım nedir yada birbaşka hukuk fakültesi.
    matematik türkçe fen sosya iyi yani 2010 ygs den ilk senem 400 almıştım edebiyat haliyle yok.mat2 var geo2 var hemde iyi derecede.durum nasıl sizce
    LÜTFEN CEVAP VERİN

Orijinalden alıntı: MiralayTurk57

Benide ekleyin bu sene Marmara Üni. Hukuk kazandım bundan sonra hayatımın sonuna kadar uğraşacağım İnş.

malesef ekleyemez şutlanmış süresiz :D

quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

quote:

Benide ekleyin bu sene Marmara Üni. Hukuk kazandım bundan sonra hayatımın sonuna kadar uğraşacağım İnş.

malesef ekleyemez şutlanmış süresiz :D

ow shit Görmemişim Neyse ben imzaya ekledim tamamdır.

• Arkadaşlar elime yakın zamanda Teorik ve Pratik Ceza Özel Hukuku Kitabı genişletilmiş 7. baskıdan 3 adet geçecektir. Piyasa fiyatı 45 TL dir. Fakat işin içine kargo girince kitaba herhangi bir değer biçemedim. Eğer ilgilenen arkadaş olursa PM den pazarlık yapacağım. Kitap sıfır olarak elime geçecektir. Fiyatta buna göre değerlendirme yaparsanız sevinirim arkadaşlar...

Alacak kişilere şimdiden hayırlı olmasını diliyorum...

NOT : Ankara içi elden teslim edilebilir...
  • ya arkadaşlar daha öğrenciyim ama hakimlik savcılık sınavında cemaatçilere torpil yapıldığına dair çok yoğun duyumlar alıyorum. hatta cemaatte kalan arkadaşların bazıları bile bunu söylüyor. ben hakim olmak için hukuk seçmiştim gerçektendoğrumu bunlar eğer doğruysa çok büyük günah resmen haksızlık şerefsizlik yani.

Orijinalden alıntı: crazy2005

ya arkadaşlar daha öğrenciyim ama hakimlik savcılık sınavında cemaatçilere torpil yapıldığına dair çok yoğun duyumlar alıyorum. hatta cemaatte kalan arkadaşların bazıları bile bunu söylüyor. ben hakim olmak için hukuk seçmiştim gerçektendoğrumu bunlar eğer doğruysa çok büyük günah resmen haksızlık şerefsizlik yani.

bi zamanlarda solcular yapıyordu aynı şeyi ödeşiyorlar.
    atatürkçüyüm ama böyle bence

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaleli

quote:

ya arkadaşlar daha öğrenciyim ama hakimlik savcılık sınavında cemaatçilere torpil yapıldığına dair çok yoğun duyumlar alıyorum. hatta cemaatte kalan arkadaşların bazıları bile bunu söylüyor. ben hakim olmak için hukuk seçmiştim gerçektendoğrumu bunlar eğer doğruysa çok büyük günah resmen haksızlık şerefsizlik yani.

bi zamanlarda solcular yapıyordu aynı şeyi ödeşiyorlar.
    atatürkçüyüm ama böyle bence

kim yaparsa yapsın. Elhamdülillah Müslümanım diyebilen bir insanın kesinlikle yapamayacağı kadar büyük bir haksızlık.. inş. doğru değildir.

• Yeni bi sayfa açalım
  • yav arkadaşlar siz hukukçusunuz bilirsiniz belki. ben 2 aydır avea hattımı bedava kullanıyorum. fatura gelmiyor, bayiye gidiyorum fatura yok diyor., online işlemlerde fatura bilgisine bakıyorum yine yok :S bu gidişle sonsuza kadar bedava kullanacam galiba :D sonra bi sorun olur mu?

yav arkadaşlar siz hukukçusunuz bilirsiniz belki. ben 2 aydır avea hattımı bedava kullanıyorum. fatura gelmiyor, bayiye gidiyorum fatura yok diyor., online işlemlerde fatura bilgisine bakıyorum yine yok :S bu gidişle sonsuza kadar bedava kullanacam galiba :D sonra bi sorun olur mu?

Ben sana en kötü ihtimali söyliyeyim: Avea bunu farkederse tüm ödemediğin fatura bedellerini üstelik faiziyle birlikte istyebilir. Bu dediğimin olması için daha detaylı hususlar mevcut, bence burda sana düşen müşteri hizmetleriyle konuyu görüşmen; gerisi seni ilgilendirmez sen üzerine düşeni yap yeter.
  • BU FORUM.memr.nt diye bi site İşsiz avukatlar var okudum yorumları YOK ARTIK DİCEKSİNİZ. AVUKAT İŞSİZ OLURMU?. sayısız avuakat işsizmiş suan ve aldıkları maaş 500 600 felan ortalama. Biri bunu bana dese bunları görmeden önce gülerdim.

Benim annem 28 yıllık agır ceza avukatıdır Allaha şükürler olsun en dusuk aldıgı dava 5 bin tl. ve yeri gelir müvekkileri para isteme benden sana 2 tane daire vereyım der ve para yerine annem daire aldı öyle bi kaç kez. Yani avukat dediğimiz zaman paraya para demeyen kişiler aklımıza gelir hele birdr deil biliyrsnz bi şirketteyseniz yıllık trilyon bile kazanırsınz. Annem hukukçu oldugu için hukuk okumamı cok istior en geçerli meslek diyip kafamı yyior hergün en sonunda razı geldim ama şu sitede o yorumları görünce acıdım o insanlara. abi avukat işsizmi olur? sadece 1 tanesini deil tonlarca var. Anneme söylesem bu durumu eve gidip diyecegi tek şey avukat dedigin işsizmi olurmus hadi hadi saçmalama diyip güler. 5 sene sonrada binlerce hukukcu cıkacakms bu dahada kötüye gitmesine sebeb oluyor. Bugün bile her köşe başında Marketçi gibi avukatlık bürüoları var valla nediyim vazgeçtim okumaktan hukuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

BU FORUM.memr.nt diye bi site İşsiz avukatlar var okudum yorumları YOK ARTIK DİCEKSİNİZ. AVUKAT İŞSİZ OLURMU?. sayısız avuakat işsizmiş suan ve aldıkları maaş 500 600 felan ortalama. Biri bunu bana dese bunları görmeden önce gülerdim.

Benim annem 28 yıllık agır ceza avukatıdır Allaha şükürler olsun en dusuk aldıgı dava 5 bin tl. ve yeri gelir müvekkileri para isteme benden sana 2 tane daire vereyım der ve para yerine annem daire aldı öyle bi kaç kez. Yani avukat dediğimiz zaman paraya para demeyen kişiler aklımıza gelir hele birdr deil biliyrsnz bi şirketteyseniz yıllık trilyon bile kazanırsınz. Annem hukukçu oldugu için hukuk okumamı cok istior en geçerli meslek diyip kafamı yyior hergün en sonunda razı geldim ama şu sitede o yorumları görünce acıdım o insanlara. abi avukat işsizmi olur? sadece 1 tanesini deil tonlarca var. Anneme söylesem bu durumu eve gidip diyecegi tek şey avukat dedigin işsizmi olurmus hadi hadi saçmalama diyip güler. 5 sene sonrada binlerce hukukcu cıkacakms bu dahada kötüye gitmesine sebeb oluyor. Bugün bile her köşe başında Marketçi gibi avukatlık bürüoları var valla nediyim vazgeçtim okumaktan hukuk.

iyi de hukuktan sadece avukat olunmuyor ki, hukuk sevmiyorsan o başka.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.