Şimdi Ara

DonanımHaber Hukukçular Platformu [ 59 Kişi... ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
24
Favori
61.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: QuestionMark

emre seni yemişler.öncelike türkçene dikkat et.her yerde güzel türkçeyle yazarsan,ve konuşmanı düzeltirsen emin ol garip garip yazışlar kullanan insanlardan çok daha fazla dikkat çekersintabi dikkat çekmek için yapıyorsan.
    sorularına gelelim.
    arkadaşım ben bu yıl kazandım.yaşım 17 ve ilk girişimdi.sana birkaç tavsiyem olacak.öncelikle derslerini kesinlikle hakkını vererek dinlemelisin ve elinden geldiğince not almalısın.ders dinlemek ve not almak o kadar etkilidir ki,hiç sınava çalışmasan bile kazanabilirsin.
    ders çalış.eğer dersleri iyi anlayamıyorsan veya kendini daha ileri seviyelere taşımak amacın varsa sürekli ders çalışmalısın.öğretmenlerinin peşini asla bırakmamalısın.sana yardımcı olacaklardır.ders çalışırken başkalarının zorlamalarına kulak aldırma.sıkılırsan bırak.sıkılarak ders çalışırsan verimin çok düşer.
    hedefini iyi belirle.ben hukuk fakültesini kazanacağım diye kendine sürekli telkinde bulun.sana bir şey söyleyeceğim,ben hiç ders çalışmadım.fazla ders dinlediğim de söylenemez.ama ben bu bölümü kazanacağım dedim ve kazandım.erzincan oldu gerçi ama olsun memleket görürüz.
    doğulu olanları hakim ve savcı yaparlar.senin yapman gereken asla siyasete karışmamak.etliye sütlüye karışma okulunu oku hayatını yaşa.karı kız götür.siyaset yalan.
    ankara hukuk olarak şu an en iyi yer mi bilmiyorum ama eskiden öyleydi.şu an öyle olmasa bile çıkınca bir havan olacağı kesin.ben ankara üniversitesi hukuk fakültesi mezunuyum diyeceksin.ama istemezsen istanbul üniversitesi var güzel.konya selçuk var,anadolu var say say bitmez.batman'a yakın olsun dersen oralardan da seçebilirsin.sana kalmış

saoll anlatıkların için. ben pdr ile hukuk arasında kaldımm.. hukukun iş olrak açıkta kalma ihtimalini yüksek buluyorumm acaba doğrumu... adam mezun olduğunda iş hayatına atılacakmıı hemen, yoksa büromu kuracak bir başına.. büro hariç acaba nerde çalışabilirz başka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre312 -- 18 Ağustos 2009; 9:43:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

Allah allah antalyalıyım bide

sen hangi ünidesin?

Orijinalden alıntı: smh___1991

quote:

sen hangi ünidesin?

ne ünisi hocam. Yaşım 16 daha
    baroda çalışmayacaksan özel sektörde çalışacaksın ya da kendi dükkanını açacaksın.avukat olursan tabi.kendi içinde bölümlere ayrılıyor branşları var deniz hukuku boşanma falan diye.ben de tam bilmiyorum bu sene okuyacağım daha.kendine en uygun branşı seçip çalışacaksın.işini iyi yaparsan her türlü kazanırsın.
    avukat olmazsan hakim veya savcı olursun.parası da güzel.iyi iş yapan bir avukata göre parası devede pire gibi kalır ama hakim ve savcının havası var.müthiş bir havası var

quote:

Orijinalden alıntı: smh___1991

quote:

sen hangi ünidesin?

ne ünisi hocam. Yaşım 16 daha

hımm anlaşıldı neden bilmediğin akdeniz hukuku. 332 ile kapattı bu sene. ama 347 ile yerleşen var.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

emre hukuk bölümü dışarda kalma ihtimalinin en düşük olduğu bölümdür.yeni açıklanan maaşlara göre baroda çalışsan avukat 2200 lira alıyor.4 senelik okumaya fena değil aslında
    baroda çalışmayacaksan özel sektörde çalışacaksın ya da kendi dükkanını açacaksın.avukat olursan tabi.kendi içinde bölümlere ayrılıyor branşları var deniz hukuku boşanma falan diye.ben de tam bilmiyorum bu sene okuyacağım daha.kendine en uygun branşı seçip çalışacaksın.işini iyi yaparsan her türlü kazanırsın.
    avukat olmazsan hakim veya savcı olursun.parası da güzel.iyi iş yapan bir avukata göre parası devede pire gibi kalır ama hakim ve savcının havası var.müthiş bir havası var

saol arkdaşımm bak ben bunu bilmiyordum branşlarıı demk her hukukçunun bir branşı var ...demk her hukukçu her davya giremez değilmiii?

peki en güzel branş hangisi cinayetlerle ilgili olanımıı?

bideözel sektör dedinn acaba bu özel sektörlerr heryerde varmııı mesella batmannn

bide sana msn mi vereyimm beyazgeceler-34@hotmail.com beni eklee senle iletişim kurmak istiyorummm lütfennn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre312 -- 18 Ağustos 2009; 20:06:32 >

• olıııııııuuuuuuummmmmmmmm sen beni ekldinmiiiiii
  • arkadaşlar saçma gelebilir ama ben liseden 2001de mezun oldum , lisans mezunuyum ve bu öss işlerinden biraz uzak kaldım . alanım sayısal . şimdi son düzenlemeye göre sanırım sayısalcılar da hukuk fakültelerine kayıp olmadan yerleşebiliyor . ben de hukuk okumayı planlıyorum . şu anki sisteme göre hangi sınavlara girip ne tür sorular yanıtlamalıyım?
  • emre benim msn bozuk çalışmıyo.düzeltemedim bir türlü.o kadar bilgim yok bir avukat başka davalara girebilir mi giremez mi aam girebilse bile davaya hakim olamaz büyük olasılıkla kaybedecektir.en güzel branşı bilmiyorum ama boşanma hukuku deniz hukuku ticaret falan iyidir yani.özel sektör her yerde vardır istisnasız.eğer batmanda ailenin çok çevresi varsa zaten orda kendi büronu açıp çalışırsın.ya da bir tanıdığın varsa şirkete girebilirsin şirket avukatı olarak.ben pek araştırmadım arkadaşlar savcı olmak istiyorum o yüzden avukatlık nedir ne değildir konuya hakim değilim yanlışım var ise düzeltin

hukuk fakülteleri ve avukatlarla / avukatlıkla ilgili bilgi düzeyiniz beni dehşete düşürüyor resmen...

bu yüzden artık her türlü sorunuzu bana pm leyin cevaplayacağım.. buraya fazla bakmıoyorum o nedenle pm le direkt cevap alırsınız, kopyala yapıştır la buraya yapıştırırsınız olmadı...

bu arada tabii ki avukat istediği her davaya girebilir her hangi bir kısıtlama yok... misal deivid nasıl genelde sağ kanat oynamasına rağmen bazen sola geçio alex sakatsa ortaya geçio işte öyle...

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

arkadaşlar

hukuk fakülteleri ve avukatlarla / avukatlıkla ilgili bilgi düzeyiniz beni dehşete düşürüyor resmen...

bu yüzden artık her türlü sorunuzu bana pm leyin cevaplayacağım.. buraya fazla bakmıoyorum o nedenle pm le direkt cevap alırsınız, kopyala yapıştır la buraya yapıştırırsınız olmadı...

bu arada tabii ki avukat istediği her davaya girebilir her hangi bir kısıtlama yok... misal deivid nasıl genelde sağ kanat oynamasına rağmen bazen sola geçio alex sakatsa ortaya geçio işte öyle...

http://forum.donanimhaber.com/m_33036566/mpage_1/key_//tm.htm#33036566
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

• güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammet -- 25 Ağustos 2009; 10:29:47 >
  • güncel
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.