Şimdi Ara

Donanımhaber Forum yönetimi taraflı mıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Donanımhaber Forum yönetimi taraflı mıdır?


(En Son Oy Tarihi: 23.11.2018)
Giriş
Mesaj
  • Arkidişler selam.

    Ara sıra futbol konularına yorum yaparım. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş bölümlerinde yaptığım futbol uzmanı ve centilmence yorumlarımla bilinirim.

    Neyse, yaklaşık 1 ay önce dünyadan futbol kategorisinde Messi ile ilgili düşüncelerimi yazdığım bir konu açtım ve konum çok kısa sürede kapatıldı. Tahminen Messi'ye laf gelmesini kaldıramayan fanboylar şikayet etti ve bunun üzerine işlem yapıldı.

    Zira birkaç gün sonra aynı konunun daha fazlasını Mitroglu için açtım. Ancak kapatılmadı? :d

    Ahan da link:https://forum.donanimhaber.com/kostas-mitroglu-hakkindaki-dusuncelerim--127148977#127148977

    Bu durumda bazı soruları sormamız gerekiyor:

    1. Eğer Messi konum, kuralları ihlal ediyorsa Mitroglu konum da aynı şekilde ediyodur. Bu durumda yönetim kurala aykırı bir konuyu kaldırmamıştır. Bu karar ne kadar doğrudur?

    2. Yok eğer Mitroglu konumda kural dışı bir şey yoksa ondan daha hafif tespitler bulunan Messi konumda da kural dışı bir şey yoktur. Bu durumda DH forum yönetimi keyfine veya forum üyelerinin keyfine göre karar almamış mıdır?

    3. Messi seviliyorsa ve kollanıyorsa, Mitroglu sahipsiz midir?

    Ha bu arada belli başlı bir işi olan, yaşı da oldukça büyük olan bir adamım. Başkalarının forumu niye böyle diye ağlamam. Umruımda değil yani isterlerse tüm konularımı kapasınlar. Başkasının sitesi için fikir de yürütmem. Amacım haksızlıklar ülkesi Türkiye'de yapılan ufak bir haksızlığı, eyyamcılığı sizlerle buluşturmak. Forumdu konuydu, konuma çok mesaj gelmişti bunlar bazı uzuvlarımda olmayan durumlar. :d







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.