Şimdi Ara

Donanımhaber' e bir teşekkürü çok görmeyin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma geldi sizle paylaşayım dedim,
    Donanımhaber kimbilir ne zamandan beri bize hizmet veriyor, tüm konularda yardımcı oluyor, bir soru sordukmu 5dk ya kalmadan cvp geliyor, bilen bilmeyen herkez yorum yapıyor, bilgilerini paylaşıyor. Bana göre Türkiyen'in hatta tüm Dünya'nın en iyi forumlarından biri. Herşeyi paylaştığımız bu Foruma sizce bir teşekkür etmek gerekmiyormu? Ben böyle bir site olduğu için Bütün yetkili kişilere kuruculara çok teşekkür ediyorum.

• Biz onlara, onlar bize
  •  Donanımhaber' e bir teşekkürü çok görmeyin!!!
  • Arkadaş rütbeyi haketti.
  • aynen gerekiyor ,teşekkürler DH
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronal39

Arkadaşlar aklıma geldi sizle paylaşayım dedim,
    Donanımhaber kimbilir ne zamandan beri bize hizmet veriyor, tüm konularda yardımcı oluyor, bir soru sordukmu 5dk ya kalmadan cvp geliyor, bilen bilmeyen herkez yorum yapıyor, bilgilerini paylaşıyor. Bana göre Türkiyen'in hatta tüm Dünya'nın en iyi forumlarından biri. Herşeyi paylaştığımız bu Foruma sizce bir teşekkür etmek gerekmiyormu? Ben böyle bir site olduğu için Bütün yetkili kişilere kuruculara çok teşekkür ediyorum.

bu yazdıkların herhangi bir hizmet değil bu site bir ticaret sitesi reklamlardan para kazanılıyor. ve tıklanma sayısına göre verilen reklamın ücreti artıyor. bu arada yeşil rütbeli gördüğünüz moderatörler ücret almadan hizmet veriyorlar foruma(adaletli olanlara teşekkürü borç bilirim.) yani demek istediğim sizin sorularınıza verilen cevaplarda sitenin en ufak bir faydası yok. açtığınız konularda konuya cevap veren yorum yapan herkese teşekkür edin. paylaşıma teşvik edin herkesi. hala forumda hızlı cevap butonuna tıklayıp konu hakkında bildiği 2 cümleyi yazmaktan acizler var.

arkadaşlar teknik yardım bölümünde ihtiyacınız oldumu hemen konu açıyorsunuz. hiç kendinize "bir bakayım yardım edebileceğim bi konu varmı" diye sorupta teknik yardım bölümüne girdinizmi. eğer girmediyseniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaTiP_SoSe

• quote:

Orjinalden alıntı: WhyTheyCallMeInsane

quote:

Orjinalden alıntı: ronal39

Arkadaşlar aklıma geldi sizle paylaşayım dedim,

bu yazdıkların herhangi bir hizmet değil bu site bir ticaret sitesi reklamlardan para kazanılıyor. ve tıklanma sayısına göre verilen reklamın ücreti artıyor. bu arada yeşil rütbeli gördüğünüz moderatörler ücret almadan hizmet veriyorlar foruma(adaletli olanlara teşekkürü borç bilirim.) yani demek istediğim sizin sorularınıza verilen cevaplarda sitenin en ufak bir faydası yok. açtığınız konularda konuya cevap veren yorum yapan herkese teşekkür edin. paylaşıma teşvik edin herkesi. hala forumda hızlı cevap butonuna tıklayıp konu hakkında bildiği 2 cümleyi yazmaktan acizler var.

arkadaşlar teknik yardım bölümünde ihtiyacınız oldumu hemen konu açıyorsunuz. hiç kendinize "bir bakayım yardım edebileceğim bi konu varmı" diye sorupta teknik yardım bölümüne girdinizmi. eğer girmediyseniz.

http://www.donanimhaber.com/About.aspx

ßu kadro dışındaki yöneticiler-adminler Donanimhaber'den herhangi bir para maaş vs. almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 21 Şubat 2009; 0:42:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: !XiR

quote:

Orjinalden alıntı: KaTiP_SoSe

daha %15'ini harcadı bu yağın tamamını harcayınca anladınız siz

• bu site benim ,senin,bizim sayemizde para kazanıyor...bu üyeler olmasa neyine reklam alacağını sanıyorsun turuncu sayfa yapısına mı
  • TEŞEKKÜRLER DH;her türlü saçma konu duruken ekonomik,siyasi konular açılınca anında sildiğin için,21. yüzyılda bizlere 100 yıl sonrasının özgürlük ortamı sağladığın için, çok teşekkürler(!)
    ARZ EDERİM
  • Asıl o bize etsin O balıksa biz deniziz
  • BÖÜHÜEHEHEHEHEHEEHEHEEEE!!!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: Kuva-i milliye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulphur -- 21 Şubat 2009; 1:19:28 >

• Bilmediğimiz bir şey söyle
  • quote:

• rekamlardan kazanıyor merak etme :)
  • quote:

aga

• Yıkama yağlama işinde çalışıyorsun anlaşılan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.