Şimdi Ara

Donanım uzmanları lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki eski PC mi değerlendirmek istiyorum. P4 2.4 işlemcili ASRock P4V88+ model anakarta sadece RAM ve Ekran Kartı ekleyerek adam edebilirmiyim diye düşünüyorum ama bu anakart maximum ne kadar RAM ve ne özellikde ekran kartını destekler bilemiyorum. Bu maximumların bana maliyeti ne olur ve acaba yapacağım bu masrafa değermi.
    Bir de yapabileceğim en iyi ram ve ekran kartı yükseltmesi sonucunda core2duo t7200 islemcili nvidiago7300 ekran kartlı bir notenook a oranla nasıl bir performans alırım.

core2duo 800mhz ram takılı olduğunu düşünürsek asrock 400mhz destekliyor buda bayağı fark yaratır sanırım ;) Anakartınız 4 slotta toplam 4 GB ram alanı ayırmış fakat sanırım vin 7 desteği vs yok windows xp nin bunu tam olarak kullanmayacağını belirmiş(32bit) ama eski pc yi download pc olarak kullanabilirsiniz gibime geliyor ;) En mantıklısı yeni bir sistem toplamanız olacaktır ;)
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• aslında ben de pek umutlu değilim eski PC nin adam olacağından.

Peki o zaman bana bi sistem tavsiye etseniz:

oyun oynamayacagim ama cok yoğun olmamakla birlikte PShop ve ACad kullanacağım. onun dışında ofis ve internet için kullanacağım. gözlerimi yormayacak bir monıtör de olursa iyi olur çünkü ekran karsısında fazla zaman geciriyorum. 2000 tl nin altında en makul sistem tavsiyenizi bekliyorum.

• _____________________________

• Photoshop gibi grafik tasarım programları için nVidia alınması daha doğru olur eğer o kartı almak istemiyorsanız GTS450 alabilirsiniz ama bu kartta çok olmasada eski model
    G.SKILL RipjawsX 8 GB Dual KIT (2x4GB), DDR3-1333MHz--------130,43 TL
    SAMSUNG Spinpoint (HD502HJ), 3.5", 500GB, SATA, Hard Disk----98,30 TL
    ZOTAC GeForce GTS 450, 1 GB, DDR3, 128 Bit, Ekran Kartı------241,97 TL
    LITE-ON iHAS524 Siyah, 24X, SATA, DVD Yazıcı (Box)------------52,93 TL
    DARK Orion (DKCHORION) USB, Ses, Siyah Oyuncu Kasası------117,20 TL
    SEASONIC 620W, 80 Plus Bronze, 12 cm Fan, Güç Kaynağı------211,72 TL
    VIEWSONIC 21.5",1920x1080,5ms,Full HD,Siyah, LCD Monitör--281,66 TL
    Eksen Kredi kartlarına taksitli fiyatı TOPLAM------------------- 1939,51 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 8 Eylül 2011; 20:27:54 >

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Anakartınız AGP slotlu ve DDR ram destekli. Böyle bir temelin üzerine nasıl bir bina inşa ederseniz edin performans alamazsınız. PAranızı boşa harcamayın.

temel bozuk
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.