Şimdi Ara

*Donanım problemi* Ekrana görüntü gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısaca, ofiste çok eski bir pc var, bende evdeki pc mi yenilemiştim, evdeki eski olan anakart, ram, işlemci, ekrankartı, komple ofisteki PC ye taktım, cunku ofisteki pc den çok daha iyiler, Fakat ne yaptıysam ekrana görüntü gelmiyor.. tüm kabloları takıyorum ( anakart güc kabloları , fanlar, pinler, hdd güç ve data kablosunu... ama olmuyor.. bu sefer çıkarttım eski ofis anakartını yerine takiyim bari olmadı dedim, yine aynı şey... ekrana goruntu gelmiyor. sinyal yol diyor , power save moduna alıyor monitor kendini.. daha 4 gun önce acılıyordu eski anakartla makina.

HDD mi bozuk dedim, HDD yi söktüm evdeki yeni Pc ye taktım, çalışıyor... ama eski anakartlarda ne yaptıysam görüntü elde edemiyorum. Bios pillerini söktüm bekledim yine olmuyor.. eski anakartlarda HDMI giriş yok, eski tip girişle baglanıyorum monitöre. aklıma hic birşey gelmiyor. ne olabilir beyler var mı bi fikri olan?

• yani kısaca, anakartın video cıkış kısmına mönitörü takıyorum, PC calısıyor anakart, fanlar HDD hersey calısıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. sebebi ne olabilir? * bu arada aynı anakartla 4 gün önce calısıyordu, ama baska anakart takmak için söktüm herseyi tekrar taktıktan sonra görntü gelmemeye basladı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren441

yani kısaca, anakartın video cıkış kısmına mönitörü takıyorum, PC calısıyor anakart, fanlar HDD hersey calısıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. sebebi ne olabilir? * bu arada aynı anakartla 4 gün önce calısıyordu, ama baska anakart takmak için söktüm herseyi tekrar taktıktan sonra görntü gelmemeye basladı,
    quote:

Orijinalden alinti: eren441

yani kisaca, anakartin video cikis kismina mönitörü takiyorum, PC calisiyor anakart, fanlar HDD hersey calisiyor ama ekrana görüntü gelmiyor. sebebi ne olabilir? * bu arada ayni anakartla 4 gün önce calisiyordu, ama baska anakart takmak için söktüm herseyi tekrar taktiktan sonra görntü gelmemeye basladi,

Harici bir ekran karty takarak biostan graphics ayaryny PEG iken IGD yapacaksynyz save edip çykacaksynyz sonra anakarta ba?layarak devam edebilirsiniz.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Harıcı ekran kartınıda taktım denedim ama bios bile görünmüyor, direk save mode a geçiyor pc :( Bu ara harici ekran kartı nvidia gtx 260, 4gb ram dualcore işlemci , var , ama kasada 400w power supply var , ama sanırım onla pek alakalı değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren441

Harıcı ekran kartınıda taktım denedim ama bios bile görünmüyor, direk save mode a geçiyor pc :( Bu ara harici ekran kartı nvidia gtx 260, 4gb ram dualcore işlemci , var , ama kasada 400w power supply var , ama sanırım onla pek alakalı değildir
    quote:

Harici ekran kartinida taktim denedim ama bios bile görünmüyor, direk save mode a geçiyor pc :( Bu ara harici ekran karti nvidia gtx 260, 4gb ram dualcore islemci , var , ama kasada 400w power supply var , ama sanirim onla pek alakali degildir

Ekran hiç gelmiyor o zaman rami farkly slota tak bakalym.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Harici ekran kartinida taktim denedim ama bios bile görünmüyor, direk save mode a geçiyor pc :( Bu ara harici ekran karti nvidia gtx 260, 4gb ram dualcore islemci , var , ama kasada 400w power supply var , ama sanirim onla pek alakali degildir

Ekran hiç gelmiyor o zaman rami farkly slota tak bakalym.

Evet ramlerden de değil cunku 2 farklı ram/anakart la da denedim malesef olmuyor. Herşey normal görünüyor ama ekrana görüntğ gelmiyor deli oldum :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren441 kullanıcısına yanıt
    Çok gıcık sorun bu ya biliyorum, farklı anakart denediysen işlemci gitmiştir belki direkt.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.