Şimdi Ara

Donanım Haber yardımınızı istiyor (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
1
Favori
9.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Artı - eksi verilmesinin de kaldırılması gerekiyor. En beğenilen yorumlar kısmı konuyu okuma hevesini kaçırıyor ve yönlendirilmiş hissettiriyor.
  • Sitenin acilis hizini tarattigimda 1.5 saniye yaziyo kendi sitemde 2.5 saniye yaziyo ama gercekte tam tersi nedenini anlamadim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an Jimmy Wales mimikli Mesut Çevik fotoğrafıyla karşılaşıcam sandım.

  • Donanımhaberi gelişmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz.Gerçekten yetkililer bu konu'da çok iyi çalışıyorlar.Hepinize teşekkür ederim.
  • İlk başta forum bölümü için birkaç şey yazmak isitiyorum.

    Site donanım ve teknoloji sitesinden çok mizah ve eğlence sitesi haline gelmiş durumda.
    Popüler konulara bakarsanız eğer ne demek istediğimi anlarsınız.

    Bir çok kişinin bilgisayar ve teknik anlamda yeri geliyor yardıma ihtiyacı oluyor ve konu açıyor neden bu siteye konu açma isteği duyuyor sizce ? Çünkü donanım haber adından da anlaşılacağı üzere teknoloji ağırlıklı bir site olduğunu düşünerek böyle birşey yapıyor.

    Sonra ne oluyor?
    Birisi gelip yardımcı olacak mı acaba diye mutsuz mutsuz bekliyor ama gelen giden olmuyor.

    Sitenin içeriği adından çok mizah içerikli bir site olmuş diyebiliriz.

    Popüler konular "Futbol, spor, saçma sapan üstteki üye içerikli konular, gereksiz yere açılan alakasız konular"

    Şimdi bu üstteki içeriklere baktığımızda bu konular nedense başını alıp gidiyor yani inanılmaz bir seviyeye ulaşıyor.

    Bu saçma sapan konuları popüler listede gizleyin. Teknolojik, bilimsel vb konular popüler listede yer alsın.

    Şimdi bir diğer olay rank
    Adam rank almak için sabah akşam yazı yazıyor sonunda ne gibi sürpriz olacak bilmiyoruz ama sürekli olarak kasanlar var.
    Bu sitede rank sistemi kalksın eminim ki şuanki popülerliği bir anda yok olur.

    Gereksiz konular olduğu sürece adam rank almak için bu konulara yöneliyor ve o konu popüler oluyor.

    Siteyi adam etmek istiyorsanız bu saçmalıklara el atmanız gerekiyor.


    Anasayfa hakkında ise son durum şöyle

    Son zamanlarda gördüğüm üzere mobil telefon tanıtımı çok fazla artmış durumda.
    Mobil telefon haberlerinden bıkmış birisi olarak biraz da bizi düşünün lütfen. Sitede %50 nin üzerinde mobil telefon haberi var.

    Bu cihazlarda mükemmel bir yenilik mi var sizce ?
    işlemci, ram, pil, kapak, ekran vs vs ne gibi yenilik olabilir?

    Genel olarak o cihazların yaptığı şeyler whatsapp, facebook, instagram dan başka bir işe yaramıyor.

    Ve beni açıkçası hiç ilgilendirmiyor ve merak da etmiyorum.

    Lütfen telefon haberlerine bir sınır getirin.

    Siteye girip yeni ne var ne yok diye bakıyorum telefondan başka birşey göremiyorum.

    Son olarak

    Anasayfa ve forum arayüzü hiç güzel değil bu görünüm olayına da bir el atsanız çok iyi olur.





  • Anasayfanın tasarımı yenilenmeli, daha pratik ve kullanışlı olmalı bence. Şahsen çok uzun metinlerin dikkat çekmediği, dikkat çekici başlık ve resimler olması gerektiğini düşünüyorum.
  • css ile + ları sola çektim
    yazıları soldan okuyup + lara sağdan bakmak zor oluyor
    Donanım Haber yardımınızı istiyor
  • Merhaba. Benim incelemelerle ilgili birkaç tavsiyem olacak. İlki Mesut bey sizinle ilgili. Pil konusunu çok detaysız geçiyorsunuz. Şöyle belli bir parlaklıkta film testi yapsanız, belli bir oyun testi yapmanız, PC mark gibi bir programla test yapsanız, Wi-Fi ile YouTube da kaç dk video izlettigini test etseniz güzel olur. Verimli olur, faydalı olur diye düşünüyorum.

    İkincisi genel olarak incelemelerle ilgili. Karşılaştırma testleri bekliyoruz, mesela xperia m5 çıkmış Erdi bey değerlendirmiş. Kamera hususunda tam bir değerlendirme yapabilirseniz güzel olur. M5 in kamerası hangi telefonlardan iyi , g3 ün kamerasından iyimi zenfone 2 nin kamerasına gore nasıl avantaj ve dezavantajları var ...

    Son olarak oyun oynatma da biraz muallakta kalıyor. GPU lar hangi oyunda kaç FPS veriyor. Powervr g6200 mi iyi yoksa adreno 418 mi ? Real racing oynuyorsunuz bu oyun hangi ayarlarda ( orta mi düşük mü yüksek mi ) kaç FPS veriyor.

    Kısacası her konuda subjektif değil objektif testlerle ve ayrıntılı değerlendirmeler bekliyoruz.

    Dikkate alırsanız seviniriz. Saygılar , teşekkürler.





  • Donanımhaber, gerek içerik kalitesi gerekse uzun yıllar sektörde gösterdiği kararlı duruşu ile pek çok teknoloji okurunun güvenini kazanmayı başardı. Dilerim o ki, daha nezih ve günceli okuyan bir web tasarım ve görsel içerik ile de geldiği noktayı bir üst seviyeye çıkarmayı başarır.

  • Türkçe kullanımına özen gösterilmeli. Sömürge ülkesinde yaşıyormuş gibi bir yabancı ve sözde yeni kelime özentiliği var. Bu kültür bozukluluğu içinde Türkçe düşmanlığı var.

  • Bu konuda kısa ve öz yazmak istiyorum.
    1: Haber içerikleri kalitesi eskiye nazaran çok düştü. Haber Editörleri özenle seçilmeli ve yaptıkları haberler özenle incelenmeli.
    2: Çoğu teknoloji haberi atlanıyor. Haber kaylakları genişletilmeli ve gerçek kaynağa yönelmeli.
    3: En önemlisi ise DH sayfaları adeta otobanda giden at arabası gibi. Çok ağırlaştı. Eski 2-3 yıl önceki hızlı halini özlüyoruz.
    4: Herşeyden önce de sizinle alakasız fakat Forumun yaş ve kalite ortalamsı çok düştü. Eskiden forum sayfasını baktığımızda hergün yeni haberler görürdük arkadaşlar çok yararlı bilgiler paylaşırlardı. Şimdi ise malum herşey ortada. Bundan dolayı Foruma sıkı denetim getirilmeli. Şöyle mesela teknik bölümde aynı şeyler yüzlerce binlerce kez tekrarlanıyor. Buda yardımcı olacak arkadaşları engelliyor. Kısaca gerçek ihtiyacı olanla sahtekar dilenci meselesi.

    Umarım ileriki çalışmalarınızda daha da çok başarılı olursunuz.
    Büyük,Güzel, İyi ve Kaliteli işler başarmanız dileklerimizle...





  • Şu Sistem ve Tercihlerim bölümünü bi düzeltin lütfen. Takım seçerken bile saçma sapan özellik soruyor, ne alaka yani? Takımın ofansif veya defansif olduğunu falan mı yazıcaz?
  • Mesut bey abicim . Sizlere tek önerim kesinlikle videolarınızı başka platforlardada yayınlayın ... ! Youtube ve İzlesene tarzı sayfalardada yayınlarsanız gerçekten DH ailesi dahada büyüyecektir .

  • Sorsak burnunuzu taşımaya vaktiniz yok, anket yapmaya zamanınız var.

    Dip not: eski üyelerin maaşları minimum enflasyon oranında zamlanmalı! %1-2 ile geçinemiyoruz
  • + - olayınada bir düzenleme getirilmeli artık çocuklar için eğlence mekanı olmuş orası. Keyfine göre - liyor, keyfine göre + lıyor. Açıkcası DH çocuklardan arındırılmalı, temelli. DH Kids gibi bir kısım açılıp oraya yönlendirilebilir 16 yaş altı gençlerimiz..
  • Burayı yaklaşık 10 yıldır takip ederim. Eskiden çok güzel donanım video incelemeleri olurdu, çok keyifle, şevkle izlerdim. Hiç forum ihtiyacı hissetmezdim, site yeterli gelirdi. Son 1 yılda durum tam tersi oldu. Şimdi ise hiç anasayfaya giresim gelmiyor. Eskisi kadar cazip değil. Direkt foruma giriyorum.

    Anasayfa yenilenmeli, arayüz geliştirilmeli, editörler & içerikler daha özenli seçilmeli. Daha şık, basit & modern bir anasayfa olmalı, çok eskidi artık. Stabil olmalı. Son zamanlarda mobil cihazlara çok ağırlık veriliyor. Bunun değişmesi, eskisi gibi olması lazım. Daha fazla donanım bileşeni incelenmeli mobilden ziyade.
    Sitede & forumda bariz bir gerileme var her anlamda. Ciddiyet olsun kalite & içerik olsun, stabilitede de ciddi sorunlar var. Reklamların rahatsız edici boyutlara ulaşmasına (haydi bu neyse ad block var en azından) & spor vb bölümlerde yöneticilerin adaletsiz tutumlarına hiç gelmeyelim. Şikayetlerle ne derece ilgileniliyor ya da ilgileniliyor mu gerçekten vb bu gibi temel sorunlara el atılması gerekiyor.
    Çok fazla çökme, yavaşlama sorunu oluyor. Sql , domain vb hataları veriyor. Altyapının sağlamlaştırılması lazım, iyi yazılımcılar bulmanız lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 17 Ağustos 2015; 3:59:10 >




  • Anlaşılan geçenki yorumum etkili olmuş.
  • Çoluk çocukla alakalı bir takım önlemler alınmalı. Seviye yerlerde. Bazı bölümlerde denetim hiç yok neredeyse. Tahrikler olmasına rağmen yaptırım yok (özellikle spor völümünde). Çok basit şeylere hemen ceza verilirken yada mesela yazım hatasına ki bu mobil cihazların otomatik kelime düzeltme yapmasından kaynaklanıyor, öte yandan habire laf Çakan adama bir yaptırım olmuyor. Tüm bunlar seviyenin aşağılara düşmesine sebep oluyor. Gerçek anlamda paylaşım yapanlar gitgide azalıyor.

  • Sırf reklan çıkmasın diye mini sürümü kullanmaktan gına geldi... Bari mobil sürümde reklam olmasın oluyorsa da her sayfayı değiştirdiğimizde tam boy reklam çıkmasın lütfen...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz Turkiye'yi gectim ziyaretci sayisi Dunya listesini zorlayan yegane donanim sitelerinden birisiniz. Bu noktaya gelmenizi donanim haberleri sagladi ve sitenin adinin da bu olmasina sasmamali. Biz uyelerinizle birlikte kendi gucunuzun farkina varmaniz lazim bakin G3258 islemciye titan x baglayip video ceken tipler piyasayi bos buldu at kosturuyorlar. Zamaninda sizden baska siteden donanim takibi yapmazdik. Su 0-18 yas araligini memnun eden mobil cihazlardan artik vazgecseniz ve firmalara gidip bilgisayar donanimlari isteseniz. Asus mu vermiyor kendi kaybeder, Msi'dan alirsiniz. Hic birinin arkanizda bizim gibi bir kitle varken sizi reddedecegini sanmiyorum. Mesut Bey ve Erdi Bey'in konusmalari cok samimi, ek olarak metin hazirlamaniza gerek yok. Urunu secin, konu basliklari belirleyin, inceleme canli yayin seklinde bizim isteklerimiz ve sizin yorumlarinizla sekillensin, yeni cag artik bunu gerektiriyor. Videolarinizi da youtube'a koyun zaten yuzbinlerce kez izliyoruz, birakin reklam parasi oradan gelsin. Hem iki tarafta mutlu olur, hem de reklam ve video acilmama gibi dertlerden bizi kurtarmis olursunuz.




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.