Şimdi Ara

Donanım Haber yardımınızı istiyor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
9.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle yapılması gereken şey...
    Site çok hızlı ve akışkan olmalı, bence çok geç açılıyor ve yavaş, videolar çok ağır...
    Sitenin dizaynı, kullanımı fena değil.. Ama bu hafif ve hızlı bir dizayn ile değiştirilmei, mesala android 5'in dizaynını taşımalı diye düşünüyorum. Ne kadar kolay hızlı ve basit olursa o kadar iyi oluyor..

    Üstlik mobile sitesi çok kötü..

    Birde haberler siteye çok geç yükleniyor.. Biz haberleri çoktan ögrenmiş oluyoruz.. Bençe biraz geç kanılıyor.. Yada bazı haberler verilmiyor yada eksik veriliyor.. Bu konuda shiftdelete yi daha başarılı buluyorum..

  • Chip online sayfası çok kötü..
    Çok amatör duruyor öyle bir sayfa kesin olmasın..
    Blog sayfası gibi igrenç, birde windowsda olduğu gibi pencere siteleri sevmiyorum...

  • Bir mesajınıza yanıt geldi diye gelen bildirime girdiğimizde en azından yanıtı okuyabilsek. Bu konuya erişim hakkınız yoktur diyince içimde ukte kalıyor yok mu bunun bir yolu ya?
  • Bence sitenizin kullanımı gayet güzel, aynı temel üzerinden değişikliklere gidip hafifletip daha güzel görünmeli...

  • Reklamların tadı kaçtı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezalar caydırıcı olmalı ve uzaklaştırma tereddütsüz uygulanmakı. Trollere tahammül edilmemeli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir bir buçuk senedir forumunuzda takılıyorum. bir kez anasayfanıza girmişimdir daha da girmemişimdir. karman çorman bir anasayfanız var. insanı boğuyor.

    site üzerinden dünyanın parasını götürüyosunuz, belkide türkiyenin en kaliteli forumu sizsiniz ama anasayfanız REZALET.
  • Bloklu olanlar benim konuma mesaj yazamasin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 si 1 bence 120 dk olsun minumum
  • Asp Playground altyapısını değiştirin bence, mesaj gönderirken sürekli "Anlık bir hata oluştu" çıkıyor, bazen DH'ye hiç girilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaplan11

    Teknoloji videolarında süreyi biraz azaltın ve gereksiz konuşmaları atın kısaca özet geçin işimize yaramayacak konulara değinmeyin ve aynı şeyleri tekrarlamayın.



    Sitede yönetimden çok şikayetçiyiz. Özellikle otomobil ve mobil bölümünde çok yararlı abilerimizi kaybettik nedeni onlara yapılan seviyesizce trollce yorumlara dayanamamaları bunları şikayet etseler bile yöneticilerin umursamamaları, kendilerini tutamayıp seviyesizlere hakaret ediyorlar çoğu bu yüzden ban yedi yada terketti forumu bu böyle devam edemez ki zaten sizde yararlı üyelerin gidip, troll yararsız şahısların siteyi istila etmesinde korkmaya başladınız bu konuda biraz bunu gösteriyor.



    Foruma adam gibi programcı alın ve iyileştirin dh de geçirdiğim zamanın çoğunda ya çökme yada donma yaşıyorum siteyi beğeniyorum ama çok hatalı ve dağınık yapıda iyi bir cilalanması gerek...



    Reklamlar olmalı fakat onlarıda düzenleyin mesela ben foruma girerken reklam geç geç geç demiyeyim.



    Erdi ve mesut bey canlı yayını arttırsın mesela 1 hafta erdi diğer hafta mesut yayın yapsın ama her hafta 1 kerelikte olsa 30 dk yayın yapın o bile yeter.

    @TuVNeRa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her hafta hediye vermelisiniz. Nerden nasıl sağlarsınız bütçenizi nasıl ayarlarsınız bilmem ama takipçilerinize verdiğiniz bilgilerin yanında biraz da hediye olsa fena olmazdı. t shirt olur mauspad olur bardak olur pc donanım, harici parçalar...

  • mobilite 2si1 de gecen haftalarda sürekli bir aksama vardı bu beni çok rahatsız etti bende alternatif programlara yöneldim adamalar çatır çatır inceleme canlı yayın yapıyolar benim gibi bir çoğuda anlaşılan böyle yapmış arkadaş hastamı oldun ülke dışınamı çıkıyosun formatı belli diger arkadaşlara ver çeksinler onlarlada eglenceli güzel proğramlar çıkıyo ortaya ben bu programalrı donanım haberle tanıştım donanım haberin yeri her zaman ayrı olcak tabiki kendine çeki düzen verip daha kaliteli ve sürdürebilir programlar yaptığı sürece

  • Bence videolar Youtube'ye yüklenmeli artık. Çünkü insanlar izlediği bir videonun benzerini sağ tarafta görüp izliyorlar. Hem böylelikle yaptığınız kaliteli işi herkes izleyebilir. Ayrıca izlenme sayınızda kesinlikle artışlar olacaktır. Bir diğer şey ise sosyal medya. İnternet artık bu sosyal medyaların elinde. Bu taraflara da ağırlık verilmeli. Reklam gibi olarak görmeyin ama shiftdelete son zamanlarda sosyal medyayı cok iyi kullanarak popülerliğini kat be kat arttırdı. Ayrıca soru cevap canlı yayınları olmalı. Mesela Mesut Çevik periscope yayınlarında falan çok içten samimi ama gerek incelemeler gerekse de altındaki yorumlar da biraz ağır başlı sanki. Ayrıca editörler biraz da espiritüel olmalı, espriden anlamalı.

  • Başlığı okuyunca bağış toplanıyor sandım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber sitesini yaklaşık 4 yıldır takip ediyorum(İlk bir kaç yıl üye olmadım)
    Ama adı donanımhaber olan bir sitenin ana sayfasının yüzde 80 i mobil haber dolu Karşılaştırmak istemiyorum ama örnek olarak technopat sitesinin son 1 haftası ile sizin son 1 haftanızda çektiğiniz videoları baktığımda technopat ın 8 donanım 1 yazılım 1 de teknoloji geyiği diyebileceğimiz güzel bir videosu var Gelelim donanımhabere 2 donanım 1 gamescon videosu geri kalan videolar ise telefon mobil teknolojiyle ilgili e şimdi isminin hakkını veremeyen bir site olmuş donanımhaber ismi technopat a verin siz mobilhaber olarak devam edin daha uygun olur yapılan işle isim birbirine uyar kimse şikayet etmez Benim açımdan sıkıntı yok ben zaten teknolojik gelişmeleri yabancı sitelerden takip ediyorum ama Türkiye'de de teknoloji sitelerinin gelişmesini istiyorum
    Edit:Bu yazıyı yazdıktan sonra xperia m5 in inceleme videosu geldi yazdıklarımın doğruluğunu bir daha kanıtladığınız için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 16 Ağustos 2015; 17:38:24 >




  • Sonuçta reklamlar illaki olacak adamlar sonuçta para kazanıyor fakat mobil geçişlerde anasayfa ve konular biraz hızlı açılsa güzel olur.

    Yani hız bakımından ele alınması gerekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2KS

    Bence Forumdaki bir çok bölüm sorumlusu görevden alınmalı! kafalarına göre ban veriyorlar yada konu siliyorlar. özellikle konu dışı sorumlusu !

    Wisdom bölüm yetkilisi dusun sen artik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum son 2 yılda büyük gelişme kat etti arkadaşlar, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum... mental anlamda da toleranslar arttı, her ne kadar tam anlamıyla kullanıcılar arasında uzlaşma sağlanamasa da

    dini ve siyasi muhabbetlerin de olması iyi oldu.

    bu arada ikinci el bölümündeki dolandırıcıların hesaplarını daha çabuk banlamanız gerekiyor, olaya daha çabuk müdahale etmek gerekiyor...

    ek; donanıma ağırlık verseniz çok güzel olur, çok fazla mobil cihaz konusu görüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 16 Ağustos 2015; 17:11:04 >
  • Reklamlar saniyede bir karşıma çıkıyor mobilde,1 kere anlarım 2 kere anlarım da fazlası da can sıkıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.