Şimdi Ara

Donanım Haber Stickerı yapıp araçlarımızın camına yapıştıralım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben aracıma sticker yapıştırdığıma pişmanım şimdi çıkarmam belki ama bir daha araba alırsam sticker falan takmam

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

ABİ DONANIMHABERİN SAHİBİNDEN PARA ALALIM BU STICKERLARI YAPIŞTIRIP ETRAFTA GEZİNMEK İÇİN. O KADAR REKLAMLARINI YAPIYORUZ DEĞİL Mİ???

1- 2 dk kuralı
    2- Lp özentiliği yaparak ünlü olan MANGAYa

• bence yapıştırmak veya onu bastırmak sorun değil bu işin bi öncüsü olmalı

• Beyler bayanlar hiç öyle organize olmaya gerek yok, bu işi bilen biri hazırlasın bir kaç şablon, koysun siteye arasından anketle bir tane standart seçelim sonra herkes kendi şehrinde bunu sticker yaptırsın. İzmir, Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde büyük kırtasiyeciler 2-3 milyona bunu yapıyor, adamların elinde boş sticker var senin diskette götürdüğün sticker şablonunu yazdırıyor. Küçük illerde de bu olabilir hiç bulamazsa bir tanıdığı buradan ona postlar zarfın içinde insanlık öldü mü? Hiç olmadı kağıda print out alsın cama bantlasın kim anlayacak?!? OK, dediğimi bir düşünün, en kolayı bu şekilde olur.

Ford Focus TDCi güncel ortalama yakıt tüketimim :

• Arkadaşlar kim ne derse desin benim çok hoşuma gitti bu proje. Yan kelebeğe 8x10 lukyani çok büyük olmayan DH Forum ve Nickimin yazlı olduğu bir stick yapıştırmak gayet hoş. Eğer böyle bir şey gerçekleştirebilirseniz ilk alan ben olmak isterim. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

ahaha çok komik bi durum olur bence boşa reklam yaparız

katılıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumi911 -- 15 Temmuz 2005, 20:16:06 >
    THE GOLF
  • Ben şöyle bir şey düşünmüştüm fikri ortaya atarken, zaten bizin üniversitenin stickerı takılıyor araçlara, orada numaramız falan yazıyor:

• güzel nerede yaptın daha geliştire biliriz
    THE GOLF
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: brand_izmir

quote:

Araca sticker yapıştırmak hayatınızın hatası. Birşey oldumu bak donanımhaber etiketli kırmızı araç mesela ayvayı yersin takan pis takar.

Bizde İTÜ stickerı var keşke yapıştırmasaydım diyorum araç kabak gibi senin olduğu her yerde belli, kıl olan , seni sevmeyen, trafikte tartıştığın, belalın her türlü tepende.

iyide bu söylediğinin donanım haber stickerıyla bi alakası yokki,arabanın arkasına PIONEER stıckeri yapıştır, yine trafikte seni farkeden farkeder,donanım haber üyelerine kimin ne garezi olacakki??

sen anlamadın boşver iyisimi bir daha oku

antiochos İtülüsün demek way yazık kardesim kader ortağım kaçıncı yılın biter gibi duruyor mu

• quote:

Orjinalden alıntı: schumi911

güzel nerede yaptın daha geliştire biliriz

Paint Shop Pro, işte ben böyle bir şey olsun diyordum, bu stickerı çok az bilgimle 5 dakikada yaptım, eminim grafik programlarına hakim biri çok daha iyisini yapar, bir el atmak lazım.

• BU OLMUŞ MU??

THE GOLF
  • quote:

BU OLMUŞ MU??

Schumicim camda az yer kaplamalı yoksa kimse takmaz ve genelde daire biçimde yaparsan alandan kazanırsın. Mesela ön cama yapıştırılan stickerlar hep daire biçiminde oluyor dikkat edersen. Bence daire biçiminde yapmalıyız.

• ya o zamanda araba pulu gibi olmazmı şöyle dikkat çeksin bence
    THE GOLF
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: brand_izmir

quote:

Araca sticker yapıştırmak hayatınızın hatası. Birşey oldumu bak donanımhaber etiketli kırmızı araç mesela ayvayı yersin takan pis takar.

Bizde İTÜ stickerı var keşke yapıştırmasaydım diyorum araç kabak gibi senin olduğu her yerde belli, kıl olan , seni sevmeyen, trafikte tartıştığın, belalın her türlü tepende.

iyide bu söylediğinin donanım haber stickerıyla bi alakası yokki,arabanın arkasına PIONEER stıckeri yapıştır, yine trafikte seni farkeden farkeder,donanım haber üyelerine kimin ne garezi olacakki??

sen anlamadın boşver iyisimi bir daha oku

antiochos İtülüsün demek way yazık kardesim kader ortağım kaçıncı yılın biter gibi duruyor mu

4. yıl vallahi bitecek gibi durmuyor
    Uzayabilir.
    Birde makina müh. çekilcek gibi değil vallahi.
    Birde taa büyükçekmeceden gidip geliyorum Vadide kalıyordum ayrıldım. Sen hangi bölüm?

• quote:

ya o zamanda araba pulu gibi olmazmı şöyle dikkat çeksin bence

Walla çok büyük olursa kimse takmaz gibi geliyor bana hatta ben takmam Ama mesela benim Ege Üniversitesi otopark giriş stickerı var, hiç rahatsız etmiyor üstelik gayet net de görülüyor ve dikkat çekiyor, güvenlik kapılarda hiç durdurmuyor mesela. Onun yarın bir fotosunu çekeyim, büyüklüğü bence çok ideal

• arabamda tek bi sitiker war başkada yapıştırmam adı bende saklı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.