Bildirim
Donanım Haber NTV de !!!111
Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure Dik Elektrikli Süpürge. 215 W, 12 kPa, Ölümsüz Pil 25,2 V, Otonomi 45 dakika, 3'ü 1 arada, Karışık Fırça, Aksesuarlar, 2 program, Paralel Siklon, 500 ml Tank. : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BPYVZL2J
3 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lan allah belanı bende 2. defa çıktı sandım -
-
Banın açılmadan önce bu çıktı. Sen de koymak istedin. Koyamadın. Şimdi koydun. Ve mağara net oldun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsberkelium -- 14 Eylül 2011; 1:35:33 > -
Güzelmiş o soruyu soran arkadaşa da kocaman alkış! -
quote:
Orijinalden alıntı: BeRKeChi
Banın açılmadan önce bu çıktı. Sen de koymak istedin. Koyamadın. Şimdi koydun. Ve mağara net oldun
ama ama... -
Paylaşım için teşekkürler dostum mağara net diyenlere hiç aldırış etme benim gibi çoğu kişi görmemiştir bu videoyu saol.
Şaka lan şaka mağarada mı yaşıyon 150 kere konu açıldı. -
Bende özür amaçlı 2.kez konu oldu sandım. -
Malesef -
Şimdi dikkatimi çekti pek tutulan bir forum sitesi değil mi diyor -
quote:
Orijinalden alıntı: 1234*
quote:
Orijinalden alıntı: BeRKeChi
ama ama...
aması yok
MAĞARA NET?=Onaylandı -
Sonuç : Mağara Net 16 kbit/s 5 mb kotalı paketiniz onaylandı -
yaların -
yalamadan önce bi adını falan alalım ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X