Şimdi Ara

Donanım Haber neden bu kadar sorunlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Webde gezinirken video izlerken dünya kadar sekme açık tarayıcı bir sorunla karşılaşmazken

konu dışında olsun diğer yerlerde olsun sekme halinde çokça konu açtığın zaman kasmalar çökmeler başlıyor

sizde de oluyor mu böyle yoksa benimle mi alakalı

bana göre reklam fazlalığından dolayı reklam engelleyici daha fazla işlem gücü ve bellek harcıyor onnu sonucunda çöküyor

haklı mıyım Sayın Gün

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

Webde gezinirken video izlerken dünya kadar sekme açık tarayıcı bir sorunla karşılaşmazken

konu dışında olsun diğer yerlerde olsun sekme halinde çokça konu açtığın zaman kasmalar çökmeler başlıyor

sizde de oluyor mu böyle yoksa benimle mi alakalı

bana göre reklam fazlalığından dolayı reklam engelleyici daha fazla işlem gücü ve bellek harcıyor onnu sonucunda çöküyor

haklı mıyım Sayın Gün

"bana göre reklam fazlalığından dolayı reklam engelleyici daha fazla işlem gücü ve bellek harcıyor onnu sonucunda çöküyor"

en ufak bir alakası yok.hosttan locale alsana..

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.