Şimdi Ara

Donanım Haber müdavimlerine 2. hediye fırsatı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğiniz gibi yılbaşı mesajımız http://forum.donanimhaber.com/m_11063070/tm.htm ile yeni yılınızı kutlamış ve Çizgi Elektronik adına donanım forumlarda kullanıcılara karşılıksız yardımcı olan üyelere teşekkür amacı ile sizlere aşağıda resimleri bulunan dökumantasyonu ve hediyeleri göndermiştik.

Bu hediyeleri kaçırdıysanız veya alamadıysanız lütfen sonuna kadar okuyun !

Gönderdiğimiz broşürler, teknik dokumantasyon ve bilgiler aşağıdaki biçimde özetlenebilir.

- İnce Lehim teknikleri (Circuit Technology Center) eğitim notları, animasyonlu ve videolu

- HW kursları dökumantasyonu (Anakart tamiri, Bios, PC çalışma prensipleri, teknolojik bilgiler, test programları, test aletleri, lehimleme el kitapları, arıza çözüm notları..vs)

- Bir PC nasıl monte edilir (PDF dökuman)

- Anakart üzerindeki tüm elektronik bileşenlerin teknik dökumanları

- Ami, Award ve Phonix Biosları ve üretilmiş tüm PC modellerinin post kodları

- Rework Tools (De-Non- Fonton ve Metcal BGA ve SMT lehimleme aletlerinin çalışma prensipleri videoları)

- Örnek anakart şemaları ve yedek parça listeleri

- SMT lehimleme teknikleri (Animasyonlu ders notları)

- Çizgi ELektronik RMA videoları, çeşitli eğitim videoları

- Bir NoteBook nasıl toplanır (Eğitim Videoları ve PDF dökumanlar)

Çizgi Söğüt Gölgesi İçimizi Isıtanlar e-kitabı
    2006 yılını kaparken, bu yılın anısı olarak, ÇSG Forum'un İçimizi Isıtanlar başlığı altına gönderilen mesajlardan derlediğimiz "İçimizi Isıtanlar 2006" kitabını hazırladık. Tabii ki Çizgi Fotoğraf Yarışması'na gönderilen fotoğraflarla birlikte. Şimdilik bir e-kitap olarak beğenilerinize sunulmuş olan bu çalışmanın, ilerleyen bir takvimde basılı versiyonunun da gerçekleştirilmesi düşünülmektedir.

Genel istek üzerine bu faaliyetimizi Çizgi Söğüt Gölgesi Çizgi Söğüt Gölgesi portalımızda tekrarlayacağız. Üstelik bu sefer kullanıcılar geleneksel hediye tornavidalarımız yanında Asus Bluetooth ve çekiliş ile çok daha değerli hediyeler (NoteBook, anakartlar ve VGA kartları..vs) kazanacaklar.

Faaliyetimizde sadece 10 adet çok basit soruya cevap verilecek ve bir anket formu doldurulacaktır. İlk cevap verenler daha avantajlı olacaklardır. Promosyon faaliyetimiz 15-16 veya 17 Ocak tarihleri arasında herhangi bir gün yapılacaktır. 1000 kişi hedeflenmektedir. İlk 200, 500 kişi ise özel olacaktır.

İlginize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niyazi Saral -- 9 Ocak 2007; 13:35:41 >

• Yılbaşı hediyesini alanlar da katılabiliyor mu?

Orijinalden alıntı: olivier_kahm

Yılbaşı hediyesini alanlar da katılabiliyor mu?
    Katılmak için kurallar nelerdir, önceki gibi 1000 mesaja ulaşmış üyelermi katılcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BUR@K- -- 8 Ocak 2007; 22:53:02 >

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

Katılmak için kurallar nelerdir, önceki gibi 1000 mesaja ulaşmış üyelermi katılcak.

Alıntıları Göster
    Bari bunda mesaj sınırlaması olmasın yaw...

Orijinalden alıntı: mTm

Bari bunda mesaj sınırlaması olmasın yaw...

Alıntıları Göster
    teşekkürler çizgi elektronik

Orijinalden alıntı: adoni

teşekkürler çizgi elektronik

Alıntıları Göster
    tornavidal işime yarar Peki İlk Katılan 1000 Kişinin hepsine Veriyomusunuz bu hediyelerden.

Orijinalden alıntı: furkan_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

öncelikle söz verilen yılbaşı hediyelerini gönderseydiniz de bu tanıtım olayınada ayrı bi şevkle yaklaşabilseydik. hala yılbaşında göndermeyi vadeddiğiniz ürünleri bekliyorum.

Eger hediyeler ulasmadiysa sustundag@cizgi.com.tr mail atabilirsiniz hemen ilgileniyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1000 kişi derken sizin seçtiğiniz 1000 kişi mi yoksa, ilk giren herhangi 1000 kişi mi? Yine müdavimlereyse, biz de müdavimiz kardeşim burada, hergün giriyoruz foruma

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bundan 3 ya da 4 sene önceki Çizgi Elektronik tornavidamı cebimden ayırmıyorum. İşte promosyon böyle olur, yararlı bir alet tornavida. Bu seferkine de katılmak istiyorum. Zaten Çizgi Elektroniğin hizmetleriyle, ilgisiyle üzerimde oluşturduğu bir pozitif elektrik var. Marka dediğimiz hep böyle insanın üzerinde iyi izlenim bıraksa keşke.

Orijinalden alıntı: furkan_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yılbaşı hediyelerini almış bulunmaktayım bunun için teşekkrüler böylece asus ürünleri hakkında geniş bilgiyede ulaşmış olduk tekrar teşekkürler

ayrıca devamını bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

yılbaşı hediyelerini almış bulunmaktayım bunun için teşekkrüler böylece asus ürünleri hakkında geniş bilgiyede ulaşmış olduk tekrar teşekkürler

ayrıca devamını bekliyoruz

Alıntıları Göster
    iyi bari ilkini kaçırdık bunu kaçrmayalımteşekkürler çizgi

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

iyi bari ilkini kaçırdık bunu kaçrmayalımteşekkürler çizgi

Alıntıları Göster
    tüh be keşke biraz post kastsaydım.

Orijinalden alıntı: kanuni001

tüh be keşke biraz post kastsaydım.

Alıntıları Göster
    tornavida ve dokümanları aldım, gerçekten çok güzel,
    çizgi elektroniği kutluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dursun

tornavida ve dokümanları aldım, gerçekten çok güzel,
    çizgi elektroniği kutluyorum

Alıntıları Göster
    Post sayısı veya daha önce bu faaliyete katılıp katılıp katılınmadığı sorguanmaacak, sadece bait sorular ve soruları geçen formu dolduracak. HW siteleri nick sorulacak sadece...

Arkadaşlar yılbaşı promosyonunda gönderdiğimiz paketlerin listesi aşağıdaki linkte var.

http://upload.cizgi.com.tr/huseyinyigit/HW_Siteler1.xls

Paketi teslim alanların tümünün elimizde imzası var, ve defalarca yazdığım gibi özellikle isim ve/veya adres problemi olanlar sustundag@cizgi.com.tr adresine yazabilirler. İsmi olmayan birçok arkadaş bunu yapmış. Selda hanım tek tek ilgilenir. Bir sonraki kampanyamızda 1000+ paket göndereceğiz ve her kişi ile tek tek uğraşacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi Saral

Post sayısı veya daha önce bu faaliyete katılıp katılıp katılınmadığı sorguanmaacak, sadece bait sorular ve soruları geçen formu dolduracak. HW siteleri nick sorulacak sadece...

Arkadaşlar yılbaşı promosyonunda gönderdiğimiz paketlerin listesi aşağıdaki linkte var.

http://upload.cizgi.com.tr/huseyinyigit/HW_Siteler1.xls

Paketi teslim alanların tümünün elimizde imzası var, ve defalarca yazdığım gibi özellikle isim ve/veya adres problemi olanlar sustundag@cizgi.com.tr adresine yazabilirler. İsmi olmayan birçok arkadaş bunu yapmış. Selda hanım tek tek ilgilenir. Bir sonraki kampanyamızda 1000+ paket göndereceğiz ve her kişi ile tek tek uğraşacağız.

Alıntıları Göster
    Teşekkür Ediyoruz . Fakat başlığı "Dananımhaber" değil de "Donanımhaber" olarak değiştirirsek daha hoş gözükecez

• quote:

Orijinalden alıntı: samurcom

Teşekkür Ediyoruz . Fakat başlığı "Dananımhaber" değil de "Donanımhaber" olarak değiştirirsek daha hoş gözükecez

Alıntıları Göster
    Teşekkürler çizgi elektronik

Orijinalden alıntı: samurcom

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

Alıntıları Göster
    tam anlamadım ben şimdi söğüt gölgesindemi olcak bu olay donanimhaber forumundamı?

• quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahimk

tam anlamadım ben şimdi söğüt gölgesindemi olcak bu olay donanimhaber forumundamı?

Alıntıları Göster
    Linki 15 den itibarenmi göreceğiz ben anket felan bulamadım

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

su konuya acıklık getirelim ben anlamadım anket felan göremedim ben nereye ne yapcaz buarada cizgiye cok derin tesekkürler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.