Şimdi Ara

Donanım haber hakkında adminler içeri..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şimdi öncelikle donanım haberim forumu çok karışık.Bişey aradıgımda bir daha bulamıyorum.Bir konuyu bulmak için 1 gündür ugraşıyorum.Halbuki 100 kere fotograf paylaştım.
    2.si sizin konuları daratmanız gerek gereksiz gereksiz bir sürü konu var.Hepsini içiçe alın düzgün konular menünün başında kalsın.Ayrıca neden sizin kullanıcı incelemeleri adı altında büyük menü ile açılmış bir konunuz yok.Belkide ben bişey incelicem size göstericem.Herşeyi tek başlık altında toplayın..Sİze birazdan göstericem.
    Evet aradıgımızı bulmamız için Bu şart.Ha resim bölümünü unuttummu acaba.Oda önemli Arıca kim nededi diye yazıp durmayın konusunu yazın konu önemliArkadaş fotograf bölümden bir yerde bir konu vardı 1 gündür arıyorum yok.Alcezar ne dedi mahmut ne dedi.Konu yu tek başına yazın içeride.Sadece konu başlıgı çıksın..Hangi konulara girmişim bu önemli.Ne yazdıgımı konuya girince zaten görücem.

     Donanım haber hakkında adminler içeri..
    Resim konusunu bulamadım zenfone 5 de çektigim resmi buraya yapıştırıcam..Ne güzel telefonlardan çekilen fotograflara bakıyordum kaybettim o konuyu.
    Alın size Yeni windows 10.1 duvar kagıdınız.Zenfone 5
     Donanım haber hakkında adminler içeri.. Donanım haber hakkında adminler içeri..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 26 Ekim 2015; 13:35:47 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.