Şimdi Ara

Donanim arsivi guvenilir midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.itopya.com/da-sistem3-gigabyte-gtx-1660-super-oc-6gb-amd-ryzen-5-3600-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-geforce-espor-pc/
    Bu sistemi almayi dusunuyorum. Sizce yanlis bir sey var mi? Donanim arsivi daha onceden birilerine kazik atti mi hic?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ekran Karti iyiymis,Ssd iyi sayilir ,Ram 8gb yetersiz digerlerine yorumum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso kullanıcısına yanıt
    Hocam 8gb×2 ram var. Ana karti da bildiginiz b450m s2h
    Ekran karti cazibeyi arttiriyor. Tek sikinti islemci. 3600 tukenmis. 3500x kafamda simdilik

• 3500X olu islemci bence gidip 1200 ven vermem.
    Anakart milli anakart zaten benim icin Anakart Mortar,Tomahawk dan baslar.B550 alti da alinmaz artik...
    Kasa benim alacagim bir kasa asla degil...
    550W Corsair giris seviyesi bir Psu 600W Bronze altini almam.
    Vga iyi, Ssd fena degil...

Hocam neden begenmedigini aciklar misin? Ben tam bilmiyorum. Anlatirsan ogreniriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

3500X olu islemci bence gidip 1200 ven vermem.
    Anakart milli anakart zaten benim icin Anakart Mortar,Tomahawk dan baslar.B550 alti da alinmaz artik...
    Kasa benim alacagim bir kasa asla degil...
    550W Corsair giris seviyesi bir Psu 600W Bronze altini almam.
    Vga iyi, Ssd fena degil...
    hocam incehesap ın battle gold kasası nasıl sizce 6799 tl sadece ssd yi uptade edip 7 bine alınabiliyor

https://www.incehesap.com/battle-gold-webtekno-gaming-pc-fiyati-43358/

• AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 6 Çekirdek 35MB Soket AM4 Fanlı Tray İşlemci
    • Asus B450M Dragon BULK AMD B450 Soket AM4 DDR4 ATX Gaming(Oyuncu) Anakart
    • 2x XPG Gammix D30 AX4U320038G16A-SB30 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Siyah Gaming (Oyuncu) Ram
    • Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı
    • Adata SU630 480GB 520MB-450MB/s SATA3 SSD Disk - ASU630SS-480GQ-R
    • Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa

@Simsek McQueen aynı kasayı düşünüyoruz ama işlemci benide düşündürüyor 36xx ten 35xx e cektiler bende o işlemciyi istemiyorum incehesaptaki kasa daha cok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 8 Eylül 2020; 9:4:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ir10

hocam incehesap ın battle gold kasası nasıl sizce 6799 tl sadece ssd yi uptade edip 7 bine alınabiliyor

• 2x XPG Gammix D30 AX4U320038G16A-SB30 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Siyah Gaming (Oyuncu) Ram
    • Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı
    • Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa

@Simsek McQueen aynı kasayı düşünüyoruz ama işlemci benide düşündürüyor 36xx ten 35xx e cektiler bende o işlemciyi istemiyorum incehesaptaki kasa daha cok hoşuma gitti.

Alıntıları Göster
    Hocam ben bu saatten sonra B450 Anakart almanın cok dogru olmadıgını dusunuyorum.Acılısı B550 Mortar ile yapmak daha mantıklı onların destek listesinde de hangi islemciler var bilmiyorum.
    Bu sistemde ne Kasa,PSU yu ben alıp kullanırım acıkcası ne de o SSD yi alıp kullanırım.İlla B450 Anakart alacaksam da ya Asus B450 Pro Gaming ya da MSI B450 A Pro Max ya da B450 Tomahawk Max alırım.Eger B450 Board alacaksam da islemciyi Ryzen 2600 alırım.1600-1700 3600 e vermek bana mantıklı gelmiyor.

Ram i de 3600 CL16/18 alırım altını almama.Kasam genis bir kasa ve PSU en az Min 600W Bronze olur.Bir de bu sistemlere min. 250 TL Fan da ekleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 8 Eylül 2020; 22:33:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Hocam neden begenmedigini aciklar misin? Ben tam bilmiyorum. Anlatirsan ogreniriz :)
    Kasa,Psu,Anakart,İslemci benim tercih edecegim urunler degil...

Hocam ben de nedenini soruyorum iste :D
    Neyse sag olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Hocam ben de nedenini soruyorum iste :D
    Neyse sag olun
    Kasa,Psu kötü bana göre
    Anakart da benim tercih edecegim bir anakart degil cok giris seviyesi...

Kasa ve psunun kotu olmasi sistemi ciddi etkiler mi? Ayrica ileride anakartimi yukseltme gibi bir durum soz konusu mu?

O zaman bu fiyata olmuyor işte sistem

• İtopya sıkıntılı. Onun dışında DA kanalı ve Abdullah normalde iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar onerdigi icin bakiyorum zaten. Onun haricinde neredeyse tum siteler sikintili. Bilemedim ki simdi

• maşallah huseyin bey yargı dagıtıyor :D

bu arada konu sahibine bir dost tavsiyesi itopyadan sistem alma yayıncı youtuber arkadaşlara sponsor olup anormal fayiş fiyatlara ürün satması ile mesur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ir10

Alıntıları Göster
    Hocam orada ADATA SU630'yu çıkarmanızı ve başka düzgün bir modeli yerine eklemenizi şiddetle öneririm. Herkesin veryansın ettiği bir marka/modeldir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Hocam baska nereden bulabilirim ki? Bu konuda cok tecrubesizim. Incehesap vs. Var onlar da sikinti diyorlar

• sinerji den kendin toplayıp toplama ücreti eklersin geçer gider

normal daha pahalıya yaparsın ama çabuk gelir suan bu ssiteme anormal talep var ucuz diye aldıgın an kafadan 1 ay beklersin a ay beklerim diyorsan bu sistem fiyat oalrak mantıklı donanım arşivinin yada incehesap dan bakıcan bütçeniz aşırı düsük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 8 Eylül 2020; 23:32:17 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam butcem dusuk. Elimde degil. Trde sartlar bu :/
    Ben biraz daha arastirayim

• söyle sçyleyim hazır sisteme talep cok olunca o ürünün gelmesi çok uzun sürüyor misal incehesap donanım arşivi el kapitan sistem aldık arkadaşa 1 ay da anca gelmişti bazılarına eksik ürün vs de göndermişler yetişemiyorlar ben iyice araştırmaı tavsiye ederim incehesapta kelepir hazır sistem yakalayabilirsin daha aşşagı paralara
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.