Şimdi Ara

Donald Trump: “ABD, Dünya Sağlık Örgütü’nden artık resmi olarak çekildi” (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İşte Abd'de neler olup bittiğini anlamadığın için bunları söylüyorsun. Küresel medya tek eldir yani liderlerden istemedikleri bir olursa onlara deli de der, diktatör de der.


    Yani senin mantığınla Trump deli o yüzden indirmeye çalışıyorlar öyle mi, deliyse nasıl seçildiDonald Trump: “ABD, Dünya Sağlık Örgütü’nden artık resmi olarak çekildi” 

  • Nevfel kullanıcısına yanıt

    Sanki Trump siyonist değil....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BumberShoot

    Tıpla ilgili zerre bilgisi olmayanlar eniştelerinden duydukları ile dsö yü eleştiriyor.
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BumberShoot

    Tıpla ilgili zerre bilgisi olmayanlar eniştelerinden duydukları ile dsö yü eleştiriyor.
    tam olarak öyle değil aslında hocam. mesela Mehmet Öz'ün sahte ilaç reklamı yapmaktan dolayı 100'den fazla dava yediğini eniştemden öğrenmedim, Türkçe Wikipedia'dan da öğrenmedim çünkü yazmıyor, ama İngilizce Wikipedia'dan öğrendim.

    Mehmet Öz geçen gün açıklama yaptı: "Corona'ya iyi gelen tek ilaç bulundu. diğer ilaçlar iyi gelmiyor" diye, eniştem bu açıklamayı dikkate alır ama ben itibar etmem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BumberShoot

    Tıpla ilgili zerre bilgisi olmayanlar eniştelerinden duydukları ile dsö yü eleştiriyor.

    Tıpla ilgili ne kadar bilgisi olması gerekiyor insanların DSÖ hazretlerini eleştirebilmesi için? DSÖ'nün birkaç marifetine birlikte bakalım istersen :


    90’lı yıllarda Meksika, Peru, Nikaragua, Filipinler gibi ülkelerde DSÖ tetanoz aşı programları başlatmış. 2014 yılında da benzerini Kenya’da başlattıları zaman aşıları Kilise test ettirmiş ve içinde aşıda küçük oranda bile olmaması gereken HCG hormonuna rastlamışlar.

    https://www.pop.org/whos-behind-the-program-to-sterilize-kenyan-women-without-their-consent//

    Bu arada enterasan (!) bir bilgi daha: Meksika ve Filipinlerde yapılan aşılar nedense sadece 12-49 yaş arasındaki kadınlara yapılmış. Erkeklere tetanoz bulaşmayacağını düşünmüş demek ki DSÖ!

    https://www.ewtn.com/catholicism/library/babykilling-vaccine-is-it-being-stealth-tested-11055



    Aşağıdaki raporda bahsedilenleri özetliyorum, detayı ekten okunabilir


    https://www.researchgate.net/publication/320641479_HCG_Found_in_WHO_Tetanus_Vaccine_in_Kenya_Raises_Concern_in_the_Developing_World


    1-1993’de DSÖ, aile planlaması amaçlı doğum kontrolü için aşı geliştirdiklerini duyurmular. Bu aşı tetenoz aşısı ile hCG’nin bileşiminden oluşuyormuş.

    2-2014 yılında Kenya Katolik Kilisesi Tetenoz aşısının Kenya’da uygulanmaya başladığını söyleyerek gelen aşıların test edilmesini istemiş. Ekim 2014’te Katolik Kilise doktorları 6 aşıyı 6 akredite laboratuarda test etmiş ve Tetenoz aşısının içinde bulunmaması gereken ( bulunduğu zaman doğum control etkis olan ) hCG çıkmış numunelerin yarısından! Çalışma çok uzun ama çalışma gösteriyor ki aşı takvimi bile tetenoza yönelik değil doğum kontrolüne göre yapılmış!



    DSÖ’nün cevabına (Kenya'dan önceki olaylar için)buradan ulaşabilirsiniz : https://www.who.int/immunization/monitoring_surveillance/resources/milstien.pdf

    İşin acısı cevabında aşının içindeki HCG’yi laboratuarlarda “doğum control kitleri” ile test ettikleri için böyle çıktığını (HCG benzer yapılar bulunmuş demişler), doğru dürüst laboratuarlarda bu sonucun çıkmadığını söylüyor. Doğru dürüst laboratuarlar herlade DSÖ’nün verdiği numuneleri test eden laboratuarlar. Verdiğim çalışmada ne yazılmış , bunlar doğum control kitleri ile test edildi diye bir iade yok, olması da beklenemez zaten. Ne demişler :

    Three independent Nairobi accredited biochemistry laboratories tested samples from vials of the WHO tetanus vaccine being used in March 2014 and found hCG where none should be present


    Yani 3 bağımsız akredite biokimya laboratuarında testler yapılmış Mart 2014’te. Bana doğum control kitleri ile test yapmışlar gibi gelmedi DSÖ önceki savunmasında doğum kontrol kitleri ile testler yapıldı demişti.


     In October 2014, 6 additional vials were obtained by Catholic doctors and were tested in 6 accredited laboratories. Again, hCG was found in half the samples.

    Ekimde 6 test dah yapılmış bu sefer numunelerin yarısında hCG çıkmış (belki yeni gelen aşılarda çıkardılar? )


    Subsequently, Nairobi’s AgriQ Quest laboratory, in two sets of analyses, again found hCG in the same vaccine vials that tested positive earlier but found no hCG in 52 samples alleged by the WHO to be vials of the vaccine used in the Kenya campaign 40 with the same identifying batch numbers as the vials that tested positive for hCG. 


    Nairobi’de de 2 set analiz edilmiş ve yine daha öncede + çıkanlarda hCG bulmuş ama bu sefer DSÖ’nün gönderdiği numunelerde hCG çıkmamış ( çok şaşırtıcı : ) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucro -- 10 Temmuz 2020; 15:12:38 >




  • DSÖ kimdir, şuana kadar ne yapmıştır ve yapmayı planlamaktadır?

    DSÖ çalışanı değilim ancak iş konumumdan dolar DSÖ ofisi çalışan arkadaşlarım var. Buna dayanak söylüyorum ki, yazık yani bu yapılan yorumlara. Adamların tek işi Covid-19 değil. Ortadoğu da ve Afrika da insanlar saçma sapan hastalıklardan ölüyor. Yıllardır bu hastalıkları yerinde tedavi etmek için sahaya gidip bu hastalıkları kapıp ölen çalışanları var. Tabi Covid-19 dan önce herkes rahattı, şimdi herkesin sosyal hayatı etkilendi. Bi suçlu lazım yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.