Şimdi Ara

Don't Starve Güncel Türkçe Yama Çalışması [ÇIKTI] ~ MUTLU YILLAR ~

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
5
Favori
14.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yama ayrıntılarından önce kısa önemli notlar;

1- Topla Cicek, Kes Agac gibi seyler benden kaynaklanmiyor, bu oyun ile ilgili bir sorun. Fakat Klei ile gorusmeye devam ediyorum umarim cozecegiz bu sorunu.

2- Türkçe Yama DLC (RoG) kapsıyor.

Don't Starve %100 Türkçe Yama

Ana Menü ve Arayüz
    %100

Karakterlerin Dialogları
    %100

Nesneler
    %100

CEVIREN
    IcyTea Lemon

KURULUM

-Öncelikle mod sayfasına girin. Sayfa için Click

-Abone ol'a basin.

-Oyuna girin ve ana menüden modlar sekmesini açın. Yama inmeye başlayacak.

-Yamayı aktif edin, oyunu yeniden başlatmanızı isteyecek.

-Oyunu yeniden baslattıgınızda tamamen Türkçe bir Dont Starve sizleri bekliyor olacak.

-İsterseniz aynı işlemi Steam programınızdan da yapabilirsiniz. Dont Starve atolyesine girip sağdan languages'i işaretlediginizde yamayi görürsünüz. Aynı işlemleri yaparak oyununuzu Türkçe yapabilirsiniz.

~Resimleri mod sayfasından görebilirsiniz.

~Yamayı beğendiyseniz lütfen oy vermeyin unutmayın

~Webber adlı karakteri çeviren Ozan adlı arkadaşa teşekkürler.

MUTLU YILLAR, IYI EGLENCELER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 1 Ocak 2015; 10:40:24 >

• Kolay gelsin hocam gerçekten güzel oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • Kolay Gelsin Şimdiden =)
  • Takip. Kolay gelsin.
  • Sevindirici bir haber
  • çeviride yardım edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel haber.

Takip.
  • Kolay gelsin hocam beklemedeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonbahar indirimlerinde oyunu edindim. Yamayı bekliyoruz

• Kolay gelsin.
  • Kolay gelsin takip.
  • Cok fazla dil gerektirmeyen bir oyun olsada bir gelisme vardi ogrenmek istedim :) Zevkle oynadigim oyunlardandir.
  • Önceki yamanı ilk görüp herkese dağıtmıştım cok sevinmiştim çıktığı an hatta hemen yamanın yedeğini aldım dediğin gibi her updatede çalışmama sorunu bende olmadı o yamayı halla kullanmaktayım hatta cok isteyen oluyor oyunu satın alanlar onlara veriyorum bir sorun olmuyor hatta togetheri bilirmisin Dont starveyi multiplayer oynamanı sağlıyor ek paket gibi bir şey yamanı onun içine attım çalıştı tabii yeni eklenen yazılar eşyalar hala ingilizce fakat geri kalan her şey Türkçe ve hiç bir sorun yok Bir hevesle satın almıştım hem dlcyi hem ana oyunu fakat oyunçevirideki linkin kaldırıldığını görünce yıkılmıştım oyuna senin yamanla başlayıp bağımlısı oldum Şimdi işin resmiyete dönmesi çok iyi olmuş heleki dlcninde yamaya dahil olmasına cok sevindim henüz hiç oynayamadım dlcyi :) Sormak istediğim bir soru var yapacağın modu Togethere kurabilecekmiyiz? 15 aralıkta erken erişime açılacak steamde :) eğer togetherede uyarlayabilirsen cok iyi olur değişen hiç bir şey yok sadece multiplayer olduğu için ufak değişiklikler yapmışlar mesela arkadaşına tıkladığında bu wolfgang veya hayaletlerle dost gibi yazılar çıkıyor :) ha bu arada oyunum korsan değil Steamde en güncel sürümüne sahibim dlcde mevcut

• emmre129 E kullanıcısına yanıt
    Evet yama her zaman güncel kalacak çözdük o sorunu. Multiplayer gelince update atar benim oyun, dil dosyasına update atarım eklenir yeni dialoglar vs sıkıntısızca. Ben onun betasını kaçırdığım için giriş yapamadım

@herkes iyi dilekleriniz için ve sabrınız için teşekkür ederim ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 13 Aralık 2014; 0:26:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oooo lan sen boyle işlerle ugrasirmiydin WoW a da ugramiyordun

Hade yapta su yamayi oynayalim

• Sen ne alaka Dont Starve ile olm, wow dan çıktığın mı var de get

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bu oyunu ilk ciktigi gün aldim

• Hocam başarılar dilerim Cidden oyun türünü sevenler için bıkmadan oynanabilecek bir oyun özellikle dlc dahil etmen ve mod olarak çıkarman çok iyi olmuş.Korsal kullanıcılar mod içeriğini göremedikleri için kullanamayacaklar zaten çok da pahalı bir oyun değil.Türk oyuncularının steam geçmesi artık daha iyi hesabımda 2000 $ lık oyun var ve bunun sadece 8 tl si bana ait gerisi al sat la kazanılmış şeyler iyi çalışmalar
  • Kolay gelsin zaten seninkini kullanıyordum. Ha Topla çiçek ha çiçek topla hiç fark etmez. O çok konuşanlar çok biliyorsa kendileri yapsın :)

* benimkide update lerde sıkıntı çıkarmadı hiç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zorbeyi_ -- 22 Aralık 2014; 0:30:21 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.