Şimdi Ara

Don't Starve Güncel Türkçe Yama Çalışması [ÇIKTI] ~ MUTLU YILLAR ~ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
14.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başarılar eski yamanızı nerden bulabilirim ve ya elinde olan varsa gönderirse sevinirim yeni başladım oyuna Dlc siz ilk oyunu oynuyorum alışmaya çalışıyorum başta bir iki kez öldüm fakat şuan iyi gidiyorum başarılar saygılar ......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin.İyi çalışmalar
  • Oo süper haber :D Teşekkürler hocm =)
  • hazır indirimdeyken kaçırmayın derim :D
  • Steamden aldım dün gece oynamak için yamanın çıkmasını bekliyorum. Kolay gelsin.
  • hocam ne durumda çeviri ? yılbaşı geldi çeviri yetişmez gibi görünüyo
  • Yama durumu %60 diyor. Geçen girdiğimde %20'ydi. Sağ olsun üstünde duruyor demek ki :)
  • İlk mesaj güncellenmiştir.

İyi eglenceler ^^
  • eline koluna sağlık hocam
  • Adamsın. Çok teşekkür ederim :)
  • Eline saglik

• Eline sağlık dostum.
  • ve bekledigim yama gelir eline saglik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 1 Ocak 2015; 14:35:39 >
  • s..a. kardeşim lütfen yrdımcı olun. Ben steamdan abone oldum ama Don't starve oynuna girince abone olduğum modlar gözükmüyor..http://i.hizliresim.com/XDd9Z6.png böyle bir sayfa çıkıyor kısaca mod yükleyemiyorum.
  • etatvan kullanıcısına yanıt
    İlginç bir sorun açıkcası.Suana kadar böyle sorun yaşayan görmedim. Abone olduguna eminsin değil mi? Oyunu yeniden yükle diyeceğim ama save dosyaların kayıtlı kalıyor mu emin değilim
  • Naptıysam olmadı. araştırmaya devam ediyorum. Aboneyim sadece türkçe yamaya değil diğer modlarada aboneyim ama oyunda gözükmüyor anlamadım birtürlü..
  • mod için indirme linki verebilirmisin acaba
  • Eline saglik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Ocak 2015; 21:37:02 >
  • Kardaşim ben bu (http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=366597666) sayfaya girdim ama abone ol diye bişey çıkmadı oyuna giriyorum oyundada çıkmıyor ne yapacağım.
  • Yama için çok saol ellerine sağlık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.