Şimdi Ara

Don giymemek ve çıplak uyumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Testislerin rahat olması kesinlikle psikolojik olarak fark yaratıyor. Şalvar gibi yeni moda olan eşofman giyip spora öyle gidiyorum mümkün oldukça donumu giymiyorum çıplak uyumak ise aynı şekil.

Bugün testislerimi saran standart külot giydim ve inanılmaz streslendim. Tespitim bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Testislerin sogukda durmasi lazim onun icin gordugun gibi disarda sallaniyorlar zaten. Soguk dus-donsuz yatmak- klimali odada yatmak T seviyesini attiracagi bariz.
  • Testislerin sallanması iyi bir şey değil. Sıkı tutan hiç değilse sallandırmayan iç çamaşır giyin. Spor yaparken polyester koşu boxerlarından vücudu saran bir şeyler giymenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Testislerin sogukda durmasi lazim onun icin gordugun gibi disarda sallaniyorlar zaten. Soguk dus-donsuz yatmak- klimali odada yatmak T seviyesini attiracagi bariz.

yillardir soguk dus alirim, arada hasta olunca kisin sicak dusa donus yaptigim olur.

Simdiye kadar gece ciplak yatmakta dahil gordugum tek etki usuyup hasta olmak.

Soguk dusu sadece rahatlama ve keyif icin aliyorum. T etkisi olduysa da ben hissedemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyarjedi

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Testislerin sogukda durmasi lazim onun icin gordugun gibi disarda sallaniyorlar zaten. Soguk dus-donsuz yatmak- klimali odada yatmak T seviyesini attiracagi bariz.

yillardir soguk dus alirim, arada hasta olunca kisin sicak dusa donus yaptigim olur.

Simdiye kadar gece ciplak yatmakta dahil gordugum tek etki usuyup hasta olmak.

Soguk dusu sadece rahatlama ve keyif icin aliyorum. T etkisi olduysa da ben hissedemedim.

sen ihtiyarsın zaten neyin t etkisi olacak ki

• çıplak uyumakdan iyisi yoktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.