Bildirim
domuz eti yiyen vatandaş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
az yaklaş kameraya turbo -
quote:
Orijinalden alıntı: Nusr-et
az yaklaş kameraya turbo
-
gayet lezzetli bir et.
ayrica turkiyede de domuz pastirmasi tarzi seyler satiliyor buyuk marketlerde. onlardan alip mangalda yada tavada istip yada direk oyle paketten ciktigi gibide yiyebilirsiniz. guzel tadlari -
quote:
Orijinalden alıntı: pcdaly
gayet lezzetli bir et.
ayrica turkiyede de domuz pastirmasi tarzi seyler satiliyor buyuk marketlerde. onlardan alip mangalda yada tavada istip yada direk oyle paketten ciktigi gibide yiyebilirsiniz. guzel tadlari
-
Yaradan sormucak mı reis ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendine has tadı olan gayet lezzetli bir ettir. Toplamda 5-6 kez yemişimdir. Tabi dinsel açıdan tercih etmiyorum zorunda kalmasam yemezdim asla. -
haram🐷🐖
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gamblerr
haram🐷🐖
Neden hocam
kendi b"kuyla karnını doyuran bi hayvan kitaptada haram yazıyor ataistsen afiyet olsun tabi
quote:
Orijinalden alıntı: turbolinea
quote:
Orijinalden alıntı: gamblerr
haram🐷🐖
Neden hocam
nedenimi var boş adam yiyecek başka et ürünümü yok hiç birşey olmazsa bile nugget al pişir ye mis gibi domuz et yiyilirmi yahudiler bile domuz eti yemez -
quote:
Orijinalden alıntı: turbolinea
quote:
Orijinalden alıntı: Nusr-et
az yaklaş kameraya turbo
yaklaş yaklaş -
Çok lezzetli olduğu söyleniyor, acayip merak ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen gün dedim ki bu din de ne var ise tersini yapacağım kendi gözümle neyin ne olduğunu göreceğim.
Önce gittim içki içtim sonra bir güzel çarptı beni tövbe ettim. Sonra gittim hırsızlık yaptım sonra gelip benim malımı çaldılar.
Müzik dinlemek sakıncalı yazıyordu açtım arabesk parçayı vurdum koluma jileti.
Şeytana uyma diyordu uydum gittim birisine tecavüz ettim sonra hapiste yattım.
Kumar oynama diyordu oynadım çok vurgun yaptım aylarca uğraştım emeklerimin karşılığını tam aldım derken hepsini bir saatte kayıp ettim.
Ateşe yaklaşma diyordu gittim parmağımı yaktım çakmakla acısına da bir anlığına katlandım acısı geçti günler sonra ama yanık izi kaldı.
Domuz eti yeme diyordu hiç düşünmedim nedendir diye uzak durdum, dilim yandı bir kere tat alamıyorum şimdi.
Anladım ki ben bir çocuktan farklı değilmişim. Çocuk ne bilsin pencereye yaklaşma dersin o gider kendisini süper kahraman zannedip uçacağını düşünerek atlayıverir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Announcement
At eti daha lezzetlidir Fransa'da tüketilir. Kedi eti köpek eti onlarda lezzetlidir. Aslında farklı olan tatlar damağa hoş gelebilir denemek lazım hepsini hemde bedava, sokaktaki köpeği kapsan eve götürüp kesip fırın da pişirip yesen kim ne diyecek ne bilecek. En az 50 tl kilosu akıl var mantık var ne diye o kadar para vereyim günde 100 gram et yiyemiyoruz halbuki günde yarım kilo şöyle mangalda pişirip yanında da biranı açarsın ohh bedava. Domuza falan para vermeye gerek yok adı üstünde domuz, kedi gibi sevecen hayvanlar varken ne gereği var. Merakını gidermeni umut ediyorum hemen evinin dışında bir tanesine pisi pisi gel buraya diye kandır bir saatte işi bitirirsin. İleri de çocukların olur herkes etin fiyatını konuşurken sen bak şu salaklara ben bedavaya yiyorum hemde daha lezzetlisini dersin. Bence siz hiçbir şey yiyemezsiniz kafanızda kurup durursunuz ancak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yahobea
quote:
At eti daha lezzetlidir Fransa'da tüketilir. Kedi eti köpek eti onlarda lezzetlidir. Aslında farklı olan tatlar damağa hoş gelebilir denemek lazım hepsini hemde bedava, sokaktaki köpeği kapsan eve götürüp kesip fırın da pişirip yesen kim ne diyecek ne bilecek. En az 50 tl kilosu akıl var mantık var ne diye o kadar para vereyim günde 100 gram et yiyemiyoruz halbuki günde yarım kilo şöyle mangalda pişirip yanında da biranı açarsın ohh bedava. Domuza falan para vermeye gerek yok adı üstünde domuz, kedi gibi sevecen hayvanlar varken ne gereği var. Merakını gidermeni umut ediyorum hemen evinin dışında bir tanesine pisi pisi gel buraya diye kandır bir saatte işi bitirirsin. İleri de çocukların olur herkes etin fiyatını konuşurken sen bak şu salaklara ben bedavaya yiyorum hemde daha lezzetlisini dersin. Bence siz hiçbir şey yiyemezsiniz kafanızda kurup durursunuz ancak.
Oha.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Video yorumlarına baktımda birileri yine döktürmüş. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yahobea
quote:
Oha.
Kardeş oha olan kısmını yazar mısın neresi o ha. Şakam yok ciddiyim. Fransa da at eti yenilir ve proteini bizim yediğimiz etlere oranla fazladır. Kedi köpek eti biliyorsun uzak doğuda yenilir ve milyarlarca insan bu şekilde doyar kung fu falan yapıyorlar bizden sağlıklılar böcek falan yediklerini yazmadım o kadar da değil yani. Yılan yiyenler var, örümcek, böcek, salyangoz insan midesi hepsini eritir.
-
Turbo, turbolinea. Diye biri var muhtemelen trolün trolü :D fakeni açmışlar kardeş.
Bi kere at eti yedim ama pek hoşuma gitmedi nedense
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- musluktan su az geliyorsa ne yapmalı
- sokak kedisi tırmaladı ne yapmalıyım
- aile hekimi maaşı
- evde calinan altın nasıl bulunur
- cd ne demek
- en ilginç rekorlar
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X