Şimdi Ara

dominos'tan beleş pizza yedim anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün 16:35 sıralarında dominostan 2 büyük turkish sipariş ettim. sonra bizim site görevlisiyle anlaştım. bizim sitenin kapısı bariyerli öyle herkes giremez. pizzacıları bile alırken telefon açıp gelsin mi efendim diye soruyorlar. görevliye elektrikler kesildiğini ve bariyeri elektrikler gelince açabileceği yalanını söylemesini istedim. sabit abi sağ olsun iyi birisi kabul etti. saat 17:10 oldu yani 35 dk geçti öyle geldi kapıma. sabit abiye sorduğumda 17:00 de buradaydı 10 dk beklettiğini söyledi. neyse pizzacı çocuğa geç kaldın dedim pizzacı elektrik yokmuş felan bir sürü dil döktü maaşımdan keserler lütfen bedava istemeyin dedi bende tamam dedim parayı verdim yolladım. sonra dominos şubesini arayıp pizzamın geç geldiğini söyledim ve hemen 2 büyük pizza daha ücretsiz yollamazsanız genel müdürlüğe şikayet edeceğimi belirttim. dükkan müdürü çok özür diledi, haklı olduğumu kabul etti ve 2 büyük pizzayla birlikte cinna stix 'de yolladı. yanında da yoğurtlu sosu eksik etmemiş çünkü yoğurtlu sosun içimi ferahlatması gerekiyor. yani 2 pizza fiyatına 4 tane yemiş oldum. alın size taktik burada saçma sapan nasıl beleş pizza yerim konusu açıyorsunuz bunu deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 5 Şubat 2015; 15:26:54 >

• Eksiler buradan

Edit:Eksileri + olarak buradan verin yazacaktım vazgeçmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi █Loading... -- 5 Şubat 2015; 17:28:18 >
  • Kuryenin maasindan kesiljgjdegcj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi siz ne yiyip ne içiyorsun neyin kafasını yaşıyorsunuz

• ZEBANİ

Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tetration -- 5 Şubat 2015; 15:27:32 >
  • Cs bile yazamaz oldu artık troller.
    (bkz:ekşi sözlük)
    (bkz:yoğurtlu sosun içimi ferahlatması gerekiyordu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmyLee<3 -- 5 Şubat 2015; 15:29:54 >
  •  dominos'tan beleş pizza yedim anlatıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok komik senin yuzunden belkide o adam isten kovuldu ve parasini kestiler o cocuk o pizzalari helal etmemistir emin ol. ileride senin cocuklarinada yaparlarsa anlarsi

• quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Eksiler buradan

Öyle yazsaydın eksilerdik.

• Peki

• Pizzanin kutusunu burusturun.Pizza dagilmis falan deyin sonra arayin yenisi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Eksiler buradan

Öyle yazsaydın eksilerdik.

Biliyordum o yüzden vazgeçtim
  • Csb beyler dominosta şöyle bir kural var

Hastane, Okul, İş merkezleri ve Siteler gibi alanlarda 30 dakika garantisi Güvenlik veya Danışma birimlerine kadardır.

Buyrun kaynak:

http://images.yemeksepetim.com/CategoryImages/zincir_bilgi/domino30dk.htm

• Hayır anlamadığım taraf yastığa başınızı koyduğunuz zaman uyuya biliyormusunuz.!
  • Gecen gun siparis verdim pizza 50 dk sonra geldi kapmanya saati diye yok bilmem ne 30 dk zimbirtisi gecerli degilmis yok bilmem neymis mudur konusuyor.

Mudure dedigim tek sey.
    Sen simdi benden 50 dk sonra gelen sogumus pizza icin para odememimi bekliyorsun al pizzani ne yapiyorsan yap diye telefonu kapatip siparisi iptal ettirdim .

Sikayet mesaji attim ama geri donus olmadi.Heralde bir daha siparis vermem.

• "görevliye elektrikler kesildiğini ve bariyeri elektrikler gelince açabileceği yalanını söylemesini istedim. sabit abi sağ olsun iyi birisi kabul etti."
    İkinizde dünya iyisi insanlarmışsınız maaşallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.