Şimdi Ara

Dominos aradi gec gelebiliriz dediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dominostan siparis veridmde adamlar 5-10 dakka gec kalabileceklerini ama pizzanin sicak oalcagini soylediler, sizce yarim saatt diye direteyimmi,

• Tabiki diret
  • Yarım saati geçerse para vermemek hakkın fakat

Fakat getiren adamın cebinden kesiliyor olması lazım.Onada yazık acıyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Yarım saati geçerse para vermemek hakkın fakat

Fakat getiren adamın cebinden kesiliyor olması lazım.Onada yazık acıyor insan

yok öle bişey.

hakkını ara. olmazsa dominos merkezi ara, söver gibi yap. bak nasıl bedava veriyorlar.
  • O kadar Hava atıyolar 30dk Diye Reklamlarda Bas Bas Bağırıyolar Bence Al pizzayı Suratına Kapa Kapıyı
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 1:24:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son 5 dakikalari, adamin cebinden kesilmezse diretirimde, sanki kabullenmis oldum ya gecikicez diye bende mal gibi tamam deidm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

son 5 dakikalari, adamin cebinden kesilmezse diretirimde, sanki kabullenmis oldum ya gecikicez diye bende mal gibi tamam deidm

hocam yok öyle bisey. elemandan almıyorlar.

arayamıyosan ver adresini ben arayayım senin yerine.
  • durun lan ariycma parada oyk zaten
  • Aradinmi hocam?
  • 30tl üstünde 30dk kuralı vardı sanırım
  • 1 mayıs resmi tatil olarak geçiyor degil mi

eger bayram tatillerinde yaptıklarını yaparlarsa 30 dk kuralı yok sanırım resmi gunlerde dahil
  • aradimda onlar direk subeye yonlendirdiler beni, bende kapattim, napsam ya

edit: kurye gorundu lan 4 dakka gecmis ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 1 Mayıs 2011; 21:37:14 >
  • neden arıyorsunki? kapıya gelince 30dk yı geçti de al pizzayı kapat kapat kapıyı kkstfuthxbb.
  • eğer geç geleceklerini söylüyorlarsa 30 dakika olayı geçersiz kalıyor
  • geçtiyse acıma olm manyak mısın.hatta artistik yap sloganınız ne sizin de,tamam o zaman ver pizzamı şimdi de iyi akşamlar de kapat kapıyı.hakkın
  • adama dedim hocam 5 dakka gecmis falan diye, israr ediyimmi falan dedim bedava diye :D, adam hocam 3al1 goturden dolayi cok yogunluk var falan dedi, sizdenmi kesiyolar dedim, yarisini bizden aliyolar dedi, o zaman 10 lria size veriyim dedim (buarad aparayi vermistim zaten ) gulusmeler tatli bir sohbet sonunda, neyse ya salla dedim

edit: ya adamlarin hepsi beni taniyo simdi, hatta extra malzemeden sagolsunlar benden pek ucrette almiyolar, bisey demedim acikcasi, haftada 3 gun dominos gunu resmen ]

edit2: kayseri ateside guzelmis, italyanodan sonra favorim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 1 Mayıs 2011; 21:43:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

adama dedim hocam 5 dakka gecmis falan diye, israr ediyimmi falan dedim bedava diye :D, adam hocam 3al1 goturden dolayi cok yogunluk var falan dedi, sizdenmi kesiyolar dedim, yarisini bizden aliyolar dedi, o zaman 10 lria size veriyim dedim (buarad aparayi vermistim zaten ) gulusmeler tatli bir sohbet sonunda, neyse ya salla dedim

iyi mi yaptın kotu mu yaptın bilmiyorum valla yemeksepeti üzerinden mi sipariş verdin?
  • Saçmalama adam sana arayıp bilgi vermiş
    Onu kabul etmediğini adam aradığında söyleseydin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.