Şimdi Ara

Domain ve Hosting Kampanyaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
12
Favori
2.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel Hosting hakkında çok olumlu şeyler duydum, ben de oradan alabilirim. Fiyatları da çok uygun, bir bakın derim.
  • Godaddy ve Natro'dan sonra Güzelhosting'e geçtim. Kesinlikle en azından buralarda zaman ve para kaybetmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aylık 12 TL'ye sınırsız alan, sınırsız trafik ve sınırsız alanadı barındırabileceğiniz Godaddy kampanyasını bir değerlendirin derim. Kampanya sayfası için tıklayın.https://goo.gl/L547rp

Eğer isterseniz aylık 2.99 tl ye tek site barındırabileceğiniz, 100 gb alanlı sınırsız trafikli ve yeni bir domain hediye olan pakette var. Host almadan kampanya sayfasına bir göz atın.https://goo.gl/L547rp
  • Turhost'un alanadı transfer ekranında sepet aşamasında bir indirim kuponu düğmesi daha çıkıyor, 2,99 dolar kdv hariç ve ilk sefer alanlar için bir kerelik.

Ama dikkat 2 yıl turhostta kalması gerekiyor. Seneye ne ücret isterlerse ödemek zorunda kalırsınız.

Ve şuna dikkat. icann 2016 aralık ayında yeni bir uygulama başlatmış. whois bilgilerni değiştirirseniz değiştirdiğiniz tarihten itibaren 60 gün boyunca transfer yapamıyorsunuz. En büyük sorun ise whois gizleme kllanıyorsanız transferden önce bunu kaldırmanız gerek ve bunu yaptığınızda yine whois bilgilerini değiştirmiş olup 60 gün engeline takılıyorsunuz. Bunlar benim başıma gelenler. Transfer yapacakların araştırmasını tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myndos

Turhost'un alanadı transfer ekranında sepet aşamasında bir indirim kuponu düğmesi daha çıkıyor, 2,99 dolar kdv hariç ve ilk sefer alanlar için bir kerelik.

Ama dikkat 2 yıl turhostta kalması gerekiyor. Seneye ne ücret isterlerse ödemek zorunda kalırsınız.

Ve şuna dikkat. icann 2016 aralık ayında yeni bir uygulama başlatmış. whois bilgilerni değiştirirseniz değiştirdiğiniz tarihten itibaren 60 gün boyunca transfer yapamıyorsunuz. En büyük sorun ise whois gizleme kllanıyorsanız transferden önce bunu kaldırmanız gerek ve bunu yaptığınızda yine whois bilgilerini değiştirmiş olup 60 gün engeline takılıyorsunuz. Bunlar benim başıma gelenler. Transfer yapacakların araştırmasını tavsiye ederim.

3 değil 3,60 dolar kdv hariç diye not düşmeleri gerekir fakat kandırıyorlar işte böyle bizi

• 1and1 hakkında tüm söylediklerimi geri alıyorum sakat firma. $105 fatura kesmişler kredi kartına. Allah'tan sanal kredi kartıydı çekememişler. Paketi iptal etmeye çalışıyorum iptal edecek menü yok.

Bu arada yenileme veya süre dolumu ile ilgili hiç bir mail atmadılar. Fatura kesilince faturanın mailini atmışlar sadece.

Dikkat edin kesinlikle gerçek kredi kartı vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serser12 -- 28 Ocak 2017; 21:37:38 >
  • Kayit 7.99 $
    Transfer 4.99 $
    https://sunucupark.com

Transfer de iyi firsat

• Güzel konu fava ekledim.
    Ucuza güzel kullandığınız VPS/VDS server fırsatları varsa onlarda eklenebilir.

Ben vultr kullanıyorum (VPS) . Aylık 2.5$'a da var. 5$'a da ben debian seçtiğim için 5$ lık olanı alıyorum. Site türkçe ve gayet güzel tasarımı ve desteğide hızlı.
    Refli linkten kaydolursanız ilk 10$ bakiye yüklediğinizde 10$da site bonus veriyor.
    Link isteyen olursa kaydolmak için. PM atabilir.

Arubacloud görmüştüm ilk 2ay 1$ dı sanırım satın aldım kullanamadım. İğrenç karmaşık bi site. Bişey anlamadım ordan.
    Kullanabilirseniz orasıda var.

DigitalOceon var. Forumda kod yada hesap satanlar vardı devam ediyor mu bilmiyorum. 50$ yüklü hesap 40tl falandı. Github veriyodu sanırım o promosyon kodunu bi ara dağıtmıştı. Orda ama min 5 adam akıllı olanı aylık 10$dı serverin.

Neyse konu domain ve hosting kampanyaları olarak kalır belki aklınızı karıştırmiyim

• yeni kampanya var mı bildiğiniz? uygun fiyatlı domain

• HawK95 kullanıcısına yanıt

turkticaret epey uygun com için.

• Arkadaşlar uygun fiyatlı DirectAdmin Linux hosting arayanlar varsa benimle irtibata geçebilir. 2020'den beri kendi çapımda ufak bir operasyonum var yardımcı olmaya çalışırım DH üyelerine.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.