Şimdi Ara

Domain ve Hosting Kampanyaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
12
Favori
2.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1and1 dan bitiyor benimde bu ay tasimam gerekiyor. Gayet memnun kaldim ben gerci cok trafigi olan bir site degildi. Ucreysiz transfer ve ucuz domain+hosting var mi baska? Wordpress site.
  • Uygun bir transfer bulan yazsın ltf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonathanlivinston

Uygun bir transfer bulan yazsın ltf

Şu an için en uygun Turhost gibi duruyor.

Kayıt tarihi bitimine 60 gün kala kalmadan taşımaya özen gösterin.

Bazı firmalar esnek davranıyor, normalde 60gün kala transfer işlemi yapılamaz.

mydomain de com ve net kayıt 2$ kampanyası eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 14 Ocak 2017; 0:41:33 >
  • serser12 S kullanıcısına yanıt
    Hosting i godaddy den al 30 TL gibi birseydi limitsizi alan adinida turhost yada 1and1 diyebilirim.
    1and1 transferde indirim yapiyor mu bilemiyorum godaddy den alan adini alirsan transferi cok kolay hic yokus yapmiyorlar.

Benim tavsiyrm her yili uyguna getirmek isteyenlere limitsiz 30 TL lik hosting godaddy den alin alan adinizi baglayin. Bitince yeniden 30 TL lik paketle yedekli dosyalarinizi yeni hosting yukleyin.

Alan adini her yil uygun getirmek isteyenlerede godaddy 2 TL 1and1 1$ kusur dolar turhost arasinda transfer yapabilirsiniz.

Not: avantajli fiyatlarin neredeyse hepsinde yenileme otomatik acik oluyor o yuzden sanal kartinizi kullanin.

Degerli alan adiniz varsa stratoya bulasmayin derim. Bir domain aldim mail adresini yanlis yazmisim panele giris yapamiyorum 5 defa mail attim birde almanyadaki merkezlerine biri bile sorunumu cozmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• furkana4646 F kullanıcısına yanıt
    3 gunde hallettiler benim islemimi cok hizlilar gercekten.
    Zaten musteri hizmetleri beni benden aldi para iadesi yapip bana paketi bosuna pahaliya aldigimi su kuponu kullanin daha ucuza gelir dedi bunu hangi musteri hizmetleri yapar?

Not: Godaddy de transferde 60 gun siniri yok aninda isleme basliyorlar. Ben son 38 gunde yaptim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 14 Ocak 2017; 9:17:31 >
  • Transfer için en uygun Godaddy sanırım. 2.20 TL'ye transfer ettim :)
  • hetzner'den vserver aldım. hosting için ve linux bilgimi geliştirme amaçlı kullanıyorum. 3.90 euro veriyorum aylık. gayet başarılı. tavsiye ederim.

https://www.hetzner.de/
  • @Palabıyık

Öncelikle Turhost.com transfer reklam yaparken 5 dolar diye reklam yapıyor tabi sende farkında değilsin aynı şekilde buraya 5 dolar yazıyorsun ama öyle değil siteye üye olum ödeme yaptıktan sonra görüyorsun ki 6 dolar alıyorlar kdv ödemek zorundasın. reklam yaparken hiç bir şekilde kdv hariç diye reklam yapmıyorlar. Fiyatın güncellenmesi lazım.

ikinicisi şuan 6 dolar transfer ediyorsun fakat 2. yıl pahalı fiyattan domaini yenilemek zorundasın bunun neresi sıcak fırsat adam 2. yıl 14 dolar para isterse yıllığı 10 dolara gelecek. Bunuda not düş lütfen biz birkere oyuna geldik başkası gelmesin.

Listeye Natro.com yazmalısın domain transfer 7 dolar com ve Net oldukça köklü firmadır natro yalan dolan şimdilik görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sullen9308 -- 20 Ocak 2017; 15:41:36 >
  • quote:

Uygun bir transfer bulan yazsın ltf

turhost.com değil transfer ücreti 5 değil ödeme ekranında 6 dolar çıkıyor

üzerine birde 2. yıl pahalı fiyattan yenilemek zorundasın domain izin vermezler taşımana
  • Godaddy neden düşünmüyorsunuz transferde?
    0.60 dolara transfer ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskocya -- 20 Ocak 2017; 16:32:25 >
  • Godaddy.com dan 1&1' e 1.14$'a transfer ettim alan adımı. 1 saatten kısa sürede gerçekleşti. Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadim. Ben bu alan adını ne zaman godaddye geri taşımalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi kod ile 0,60 A transfer ettimiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben guzelhosting kullaniyorum musteri hizmetleri baya ilgili. Tavsiye ederim pahali biraz ama buradaki fiyatlara gore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende küçük çapta bir şeylerle uğraşıyordum.askere gidince süresi geçmiş yenilemek için acayip fiyat çektiler.90 gün doldu şimdi yeniden alicam. Güzel kampanyalar bekliyorum :) ilk linkteki 10 dolar diyor yalniz hocam kampanyanin süresi dolmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam hangi kod ile 0,60 A transfer ettimiz

Hocam kişiye göre değişebiliyor kodlar. Ben google'a godaddy transfer yazıp ilk reklam gelen yere girdim(kendi sitesi)

Kod şu anda da aktif görünüyor ama hemen alırsanız iyi olur.

GOFLLTK46
  • natro ile çalışıyorum yıllardır.

sıkıntım hiç yok.

tabi herkes bütçesine göre bakıyor
  • Bende GoDaddy'nin burdakihttps://goo.gl/L547rp kampanyasından 35 tl ye yeni bir domain, 100 gb alan ve sınırsız trafik aldım memnunum herkese tavsiye ederim.https://goo.gl/L547rp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutxTR -- 22 Ocak 2017; 19:23:53 >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Usta onlar gecen sene veri merkezleri bi arizadan dolayi 1 tam gun ne e-posta hizmeti ne siteler hersey gumlemedi mi?(elektrik yada fiber hatlarinda sorundu sanirim) Musteri hizmetlerine bile ulasamamistim ayrica bu yilbasi indirimi sadece yeni musterilere yaptilar bence bu cok yanlis.

Bu arada turhost domain transfer kampanyasina hosting sarti eklemis 1 hosting hizmeti eklemeden indirim yapmiyor ayrica bir sonraki yil yenilemeyi turhost yapiyor yani transfere izin vermiyor. (Musteri hizmetleriyle gorustum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 22 Ocak 2017; 21:4:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutxTR

Bende GoDaddy'nin burdakihttps://goo.gl/L547rp kampanyasından 35 tl ye yeni bir domain, 100 gb alan ve sınırsız trafik aldım memnunum herkese tavsiye ederim.https://goo.gl/L547rp

Kaç alan adı barındırılıyor?
  • Güzel başlık. 3 yıldır azure kullanan (günde 1 ziyaretçi giren site için bile) biri olarak hostinglere dönüş vaktım geldi. (bispark desteği bitti.) Sorunum .net destekli fiyat/performans hosting arıyorum. Natro,isimtescil,turkticaret karalistemde, godaddy gri listede. Zira reseller hosting aldım. biraz sitelere trafik gelince X pakete upgrad edin veya y ek kaynak paketi alın diyor. baştan desene. O kadar taşıdık ettik. Yeminle taşımaktan o kadar sıkıldım ki linux ürünleri docker ile containerized hale getirdim. (Bu seferde vm kullanmak gerekiyor :) )
    takipteyim. Özellikle Windows Reseller için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.