Şimdi Ara

Dolu yağdı araba mahvoldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
4.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aracım 2010 megane II. Balıkesirde ikamet ediyorum, 1 saat kadar aralıksız dolu yağdı, arabanın bagaj, tavan ve kaputta 30 a yakın göçük var.
    Kaskom yok. Sigorta bunu karşılar mı? boyasız vakum masrafı tahmini ne kadar tutar. Teşekkür ederim. Dolu yağdı araba mahvoldu Dolu yağdı araba mahvoldu Dolu yağdı araba mahvoldu Dolu yağdı araba mahvoldu Dolu yağdı araba mahvoldu Dolu yağdı araba mahvoldu Dolu yağdı araba mahvoldu Dolu yağdı araba mahvoldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisakman -- 20 Mayıs 2015; 20:35:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Trafik sigortası sadece karşı tarafı koruma amaçlıdır.Geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun hasarlı araba çoksa hasar tespit merkezleri açılıyor bildiğim kadarıyla Afyon'da öyle olmuştu. Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.
    ben de balıkesirdeyim hava su an fena bozdu. simdiye kadar yağan birsey yok. yağarsa hemen tedbir almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroses -- 20 Mayıs 2015; 19:10:20 >
  • Balıkesir merkezde ikamet ediyorum ben de zaten. ne olduğunu anlamaya başlamadan aralıksız 1 saat dolu yağdı. arabayı çekemedim. 14-15 yerinde göçük var. Herkes indi apartmanda aşağıya arabaları kontrol ediyor.

• Çektirme aletleri var pops dent gibi onlara bakın yapabilirm derseniz.
  • Geçmiş olsun ne yazık ki sigorta karşılamaz size önereceğim tek şey kurtarabileceğiniz göçükleri çektirmek...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abimin aracının tavanında da vardı 50 - 60 tane göçük, bostancı sanayide çektirmiş, aynı orjinali gibi olmuş, 500 liraya yaptımış, 150 lirasını tavanı açtırmak için başka bir ustaya vermiş, o kadar kolay olduğunu bilsem kendim açardım dedi,
  • Tanesi 50-100 arası yapılıyor toptan fiyat daha da düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Çektirme aletleri var pops dent gibi onlara bakın yapabilirm derseniz.

Hocam onlar oyuncak belki tamponlarda işe yarayabilir.

• ss leri ekledim. Boyasız vakum yaptıracağım bakalım. Yazık oldu daha 1 ay olmadı alalı.
  • Fotolara göre 30 dan çok fazla var hatta özel bi ışık altına bakıyorlar senin görmediğin bir çok göçük o şekilde gözükebiliyor, buna iyi para isterler çok geçmiş olsun.

• Benim araç bu gün aylar sonra apartman otoparkının kapalı kısmında kaldı,bu günkü dolu bahçedeki araçları oldukça hasraladı bu sefer ucuz atlattık bir dahakine ne olur bilmem,inşallah olmaz.Bu arada mekan İzmir.
  • geçmiş olsun :(
  • Dostum cok gecmis olsun. Umarim kimse bu durumla karsilasmaz.

• Geçmiş olsun

• Büyük geçmiş olsun hocam... Böyle bir durumda boyayı çok dert etmeyin, elinizden geldiği kadar düzelttirin aracı ve işlem öncesi-sonrası fotoları da saklayın. Satarken de bu duruma itiraz eden adama arabanızı satmayın olsun bitsin.

• Çok geçmiş olsun. O anda kalın bi yorgan veya ona benzer bişey atabilseydiniz muhtemelen çoğu göçüğü önleyebilirdiniz.

• Geçmiş olsun vakumla çektireceksiniz artık.
  • 2009 yılında aracım daha 1 aylıkken Ankara'ya hayatımda görmediğim bir dolu yağmıştı, sonuç 1 aylık arabada 136 göcük, gerçektwn insanın canı sıkılıyor, gerçi kaskom vardı yaptırdım, Allah var 10 numara işçilik çıkarmışlardı, göçüklerden eser kalmamıştı, geçmiş olsun sizede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 26 Mayıs 2015; 15:07:39 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.