Şimdi Ara

Dolu hasarlı araç alıyorum vazgeçmelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Clio 1.5dci 90 bg icon 2016 600 kmde araç içi pırıl pırıl doludan sadece ön kaputta minik 1 adet göçük 1 adet ufak 2 cm çizik var. Sağ arka cam alt çitasındaki demirde göçük var 4 çita 120 tl istersen değiştirebilirim dedi. Başka birşeyi yok aracın boyatmamış çizikleri kaput olduğu için. İsterseniz kaskodan boyatabilirim size dedi. Fiyatı piyasaya göre baya uygun yazmış 7-8 bin lira daha uyguna yazmış. Sizce alınır mı?

Araçda değişen boya hiçbirşey yok tramerdede dolu hasarı gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Stalker Batman -- 14 Ekim 2017; 19:53:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu hasarlar için 7-8.000 TL uygun olmasın bana biraz fazla geldi. Eğer bunlar dışında birşey yoksa bence alınabilir. Ben onu hasardan bile saymam.

• Tramere daha işlenmeme ihtimali var mı , sadece o dediğin olsa emsallerinden 500-1000tl alta olması yeterdi

4 çıta 120 tl , 1 boyasız göçük düzeltme 50-100tl , çizik rötuşuna para istemezler. Tertemiz araç oldu. Fiyat 7-8bin tl uygun şu kadar şeye mantıksız geldi...

• Hasarın çoğunu yaptırıp, ufak tefek kusur bırakıp "az hasarlı bu araç" demiş olabilir. Güvenmeyin demem ama kontrol ettirin. Ufak şeyler için o kadar indirim olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlara katılıyorum. O kusurla o kadar indirim fazla. Eğer gerçekten başka birşey yoksa o kusurları görmeyin.

• Hasarın çoğunu yaptırdığı fikrindeyim,ama kalan göçük kusurunu kasten mi bıraktı yoksa uğraşıldı ama yapılamadı mı bilinmez...Sağlam kaporta ve mekanik ekspertizi ardından tramere de düzgünce baktırın...Yorumlara katılıyorum;kusur az-indirim fazla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, sırf dolu hasarlı oldugu için 7-8.000₺ aşağısına veriyorsa hiç düşünmeden alınır. Sonuçta bu araç trafikte olacak, illaki birkaç çizik göçük olur sorun etmeye değmez. Ama bu yüzden piyasa fiyatının aşağısına vermesi tuhaf, iyi bir ekspertizden geçirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • var bir alicengiz oyunu....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.