Şimdi Ara

Dolmayan kontenjanlar ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Üniversite bölümlerinin dolmayan kontenjanlarına tercih yapabilecek olan her öğrenci girebilir mi ? Mesela ben ygs ye ve dil sınavına girdim. x üniversitesinin sözel puanıyla alan bir bölümünün kontenjanı dolmamış. Ben bu bölüme ek yerleştirmelerden tercih edebilir miyim ?

• Güzel soru bende merak ettim cevabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nunez

Merhaba. Üniversite bölümlerinin dolmayan kontenjanlarına tercih yapabilecek olan her öğrenci girebilir mi ? Mesela ben ygs ye ve dil sınavına girdim. x üniversitesinin sözel puanıyla alan bir bölümünün kontenjanı dolmamış. Ben bu bölüme ek yerleştirmelerden tercih edebilir miyim ?

O puan türünde puanın hesaplanmış ise mesala mf3 180.1 puanın var,o bölüme girebilirsin

• yani illa ki o tercih etmek istediğim bölümün alanından sınavına girmem gerekiyordu, barajı geçemesem dahi öyle mi
  • peki 180,1 puan ham alacaz obp ile yukselecek minimum 30 obp 210 yapıyo bu 200 ile yerleşenler nasıl yerleşti yoksa ham deilde obplimi 180,1 almak lazım :S
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: nunez

yani illa ki o tercih etmek istediğim bölümün alanından sınavına girmem gerekiyordu, barajı geçemesem dahi öyle mi

Puanın hesaplanmayacağı için tercih edemessin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibocan1989

peki 180,1 puan ham alacaz obp ile yukselecek minimum 30 obp 210 yapıyo bu 200 ile yerleşenler nasıl yerleşti yoksa ham deilde obplimi 180,1 almak lazım :S

Üniversiteye yerleştiği için puani kırılanlar oluyor,2 yıllıklarda 160 barajını geçmek yeterli olduğu için 160'ın üstüne okul puanı eklenir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.