Şimdi Ara

Hukuk fakultesi isteyenler:sıralamalar ve tercihlerle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
13
Favori
27.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gecen yılda böyle bir konu vardı ona bakarak actım konuyu aynısı varsa konu kapatilabilir
    Bu başlıkta sıralamalar,tercihler,üniversiteler hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulunabiliriz belki gecen yıllardan kazanıp su an hukuk okuyan arkadaslarımız bize yardımcı olur belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç mi hukuk isteyen yok :)

• 393,80393 puan ,38 k.Yüksek ihtimal bir sene daha hazırlanacağım.
    Siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawkeye94 -- 20 Temmuz 2012; 10:54:18 >
  • Sayısal puanım kötü gelse direk hukuk yazmayı düşünüyordum fakat sayısal da beklediğimden iyi geldi, şu anda kararsızım fakat ibre hukuka dönük gibi

Sıralamam 4.5k, hep İstanbul Hukuk düşünmüştüm 7-8k civarı sıralama gelir diye, şimdi baktığım zaman Gazi Hukuk veya Ankara Hukuk(ucu ucuna) da puan olarak tutacak gibi duruyor, bu üniversiteler ile İstanbul arasında belirgin bir fark var mıdır? Sene başından beri hiç Ankara düşünmedim, mühendislik okursam da İTÜ'yü düşündüm hep, hatta 4-5 gündür İstanbul'da okul gezdim, planlarımı ona göre yaptım, Ankara'yı düşünmeli miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Sayısal puanım kötü gelse direk hukuk yazmayı düşünüyordum fakat sayısal da beklediğimden iyi geldi, şu anda kararsızım fakat ibre hukuka dönük gibi

Sıralamam 4.5k, hep İstanbul Hukuk düşünmüştüm 7-8k civarı sıralama gelir diye, şimdi baktığım zaman Gazi Hukuk veya Ankara Hukuk(ucu ucuna) da puan olarak tutacak gibi duruyor, bu üniversiteler ile İstanbul arasında belirgin bir fark var mıdır? Sene başından beri hiç Ankara düşünmedim, mühendislik okursam da İTÜ'yü düşündüm hep, hatta 4-5 gündür İstanbul'da okul gezdim, planlarımı ona göre yaptım, Ankara'yı düşünmeli miyim?

Sana Ankara hukuk gelir bence :)
    4.5 k ise

• 4.7k benimde deu düşünüyorum
  • Forumda sonuclar açıklanmadan önceki her 3 konudan biri hukuk gelir miydi :)
    bu başlığı yararlı kullanırsak cok iyi olabilir :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9100 sıralamam var ben de Hukuk istiyorum İÖ İstanbul Hukuk olmassa bahçeşehir işletme
  • quote:

Sayısal puanım kötü gelse direk hukuk yazmayı düşünüyordum fakat sayısal da beklediğimden iyi geldi, şu anda kararsızım fakat ibre hukuka dönük gibi

ankara hukuk hukuk alanında bir marka imiş ama hukuk için nerde okuduğun o kadar fark yaratmıyor diye bi düşünce var. şehir olarak ise ankara ile istanbul arasında uçurum var

• quote:

Orijinalden alıntı: bluecancan

4.7k benimde deu düşünüyorum

Hayırlı olsun
    İzmir güzel bir sehir

• 20580 sıralamaya gelir mi hukuk?
  • Arkadaslar Ankara hukuk istiyorum ama sıram 6529 gecen sene 4400 almis sizce gerilermi o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: emma morley

quote:

4.5 k ise

Hocam Ankara Hukuk gelebilir de Ankara fikrine hiç hazır değilim, beni düşündüren kısım orası Çevremdeki avukat tanıdıklara soruyorum nerede okursan oku farketmez diyorlar, sonra diyorum iki ayrı üniversite, ikisinin de sıralaması puanı farklı eğitim açısından bir farkı olmalı, sonuçta insanlar İstanbul yerine Ankara seçiyorsa bunun altında bir neden olmalı, bu konuda beni aydınlatabilirsen çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

9100 sıralamam var ben de Hukuk istiyorum İÖ İstanbul Hukuk olmassa bahçeşehir işletme

Marmara hukuk düşünmez misin

• 20 bin nasıldır hangi hukuk gelir selçuk ikinci öğretimi erzurum felan gördüm bu sırayla almış diğerleri düşebilir mi ek kont felan açılmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emma morley

quote:

4.5 k ise

Hocam Ankara Hukuk gelebilir de Ankara fikrine hiç hazır değilim, beni düşündüren kısım orası Çevremdeki avukat tanıdıklara soruyorum nerede okursan oku farketmez diyorlar, sonra diyorum iki ayrı üniversite, ikisinin de sıralaması puanı farklı eğitim açısından bir farkı olmalı, sonuçta insanlar İstanbul yerine Ankara seçiyorsa bunun altında bir neden olmalı, bu konuda beni aydınlatabilirsen çok sevinirim

Ben de Ankara hukuk düşünüyorum
    Arkadas da demiş zaten Ankara hukuk bir marka hakimlik savcılık Sınavları'nda da Ankara ve gazinin belli bir ağırlığı var
    Bir de Ankara devlete İstanbul özele hukukçu yetiştirir diye bir inanış var bunu duşun sen ne yapmak istiyorsun ileriki yıllarda bu da önemli

• benim sıralamada 9200 marmara hukuktan sonra bu sene açılan hacettepe hukuk için ne diyosunuz?
  • tm2- 10.300

9 eylül hukuk istiyorum, olur gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: justcalw_07

Arkadaslar Ankara hukuk istiyorum ama sıram 6529 gecen sene 4400 almis sizce gerilermi o kadar

hukuklar bu yıl pek düşmeyecek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: y10

benim sıralamada 9200 marmara hukuktan sonra bu sene açılan hacettepe hukuk için ne diyosunuz?

Hacettepe hukuku kesinlikle öneririm :)
    söyle bir yanılgı var insanlar hacettepe hukuk yeni açıldı sanıyorlar halbuki zaten uzun süredir yuksek lisans varmış bu yil ilk kez lisans ogrencisi alınacakmış

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.