Forumun sağ tarafındaki birkaç gündür gözüme takılan ve uyuz olduğum reklamdan bahsetmek istiyorum. Arkadaş Arda bey diye bir homonun fotoğrafını koymuşlar böyle itici bir reklam olamaz. Hayır ben yazacam Arda beyin zorlanmadan nasıl kilo aldığını ama neyse...
quote:Orijinalden alıntı: Lawliet Ryuzaki adbilock kullansana kardeşim Sağol yükledim. Eklentileri pek sevmiyorum şu yandex i kullanmaya zorladıkları için.
quote:Orijinalden alıntı: Mücadelem ben yükledim ama reklamlar gitmiyor ne yapmalıyım? Sağ tarafda ad block simgesine tıkla Bu sayfada bir reklamı engelleyin seçeneğine tıkla daha sonra o reklamın üstüne tıkla
quote:Orijinalden alıntı: xPhoenixx quote:Orijinalden alıntı: Mücadelem ben yükledim ama reklamlar gitmiyor ne yapmalıyım? Sağ tarafda ad block simgesine tıkla Bu sayfada bir reklamı engelleyin seçeneğine tıkla daha sonra o reklamın üstüne tıkla Teşekkür ederim işe yaradı
quote:Orijinalden alıntı: Oziko Ahahahah, neden çıplak lan o? Ayrıca neden dere kenarında? Hiç güleceğim yoktu Dere kenarı
quote:Orijinalden alıntı: Oziko Ahahahah, neden çıplak lan o? Ayrıca neden dere kenarında? Hiç güleceğim yoktu Dere Kenarı Değil O Arabanın Camından Ağaçlar Yansıma Yapmış
quote:Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu quote:Orijinalden alıntı: Oziko Ahahahah, neden çıplak lan o? Ayrıca neden dere kenarında? Hiç güleceğim yoktu Dere Kenarı Değil O Arabanın Camından Ağaçlar Yansıma Yapmış peki niye arabanın yanında ciplak?
quote:Orijinalden alıntı: thenefy quote:Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu quote:Orijinalden alıntı: Oziko Ahahahah, neden çıplak lan o? Ayrıca neden dere kenarında? Hiç güleceğim yoktu Dere Kenarı Değil O Arabanın Camından Ağaçlar Yansıma Yapmış peki niye arabanın yanında ciplak? Ben Ne Bileyim Arkadaşım
quote:Orijinalden alıntı: UpTheIronsAlıntıları Göster Dere kenarı, araba kenarı fark eder mi? Adamın duruşu her türlü ofsayt
quote:Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu quote:Orijinalden alıntı: thenefy quote:Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu quote:Orijinalden alıntı: Oziko Ahahahah, neden çıplak lan o? Ayrıca neden dere kenarında? Hiç güleceğim yoktu Dere Kenarı Değil O Arabanın Camından Ağaçlar Yansıma Yapmış peki niye arabanın yanında ciplak? Ben Ne Bileyim Arkadaşım citizene benziyor yalnız.
quote:Orijinalden alıntı: #TheNightMare# Bu adamı bulun yalarınnn Videoyu Göremiyorum buldum şu elinde çekiç olan anırıp duran adam o. git yala hadi
quote:Orijinalden alıntı: #TheNightMare#Bu adamı bulun yalarınnnİlginç bir reklam ama Arda Bey'i neden bir ormanda soymuşlar? Bu durum kafalarda soru işareti bırakmıyor değil...
quote:Orijinalden alıntı: Quad Damage quote:Orijinalden alıntı: #TheNightMare# Bu adamı bulun yalarınnn Videoyu Göremiyorum buldum şu elinde çekiç olan anırıp duran adam o. git yala hadi Yalarınn