Şimdi Ara

Dolgu yaptıran varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alt en arka disime dolgu yaptırdım 2 gun oldu hala bisey cigneyemiyorum cunku sanki dislerim tam oturmuyor :/ acaba biraz yuksekmi oldu doktora tekrar gidecem ava merak ettim bu bi bende mi oldu. agrı sızı degil de sanki cenemi kapatınca kapanmasına mani bi cisim var gibi dolgu yaptıdıgım tarafta ve yemegi sadece tek tarafta yedigim icin yuklendigim taraf da agrımaya basladı

• geçer 15 güne normal o sonuçta yabancı bişey eklendi dişine alışırsın
  • daha oncede yaptırdım ama 2. gun cigneyebiliyordum bu adaptasyon sureci beni işkillendirdi :/
  • Ben 2 tane 1 gün ara ile yaptırdım dediğin sorunlarla karşılaşmadım normal yeme içmem de bir sıkıntı olmadı , rahatsızlık yoktu yani . Bu işler bence öyle 15 gün sonra geçer şeklin de yapılmıyor . Doktor genelde kontrol ettiriyor misal çeneni bastır diyor sonra soruyor bir rahatsızlık hissediyor musun diye .
  • Dolgu yaptırdığında dolgu dişine bi kağıt koyup çiğnettirmedi mi? Yüksekliğin nasıl olduğunu bulmak için.
  • adama dedim tam kapanmıyor diye oldu oldu dedi yarın basına gidecem ac kaldım yahu
  • benim 1 haftada gecti suan cok iyi endiselenme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karbon kagidi cignetip yuksekligi bulup yontmasi lazimdi benimde var 2-3 tane onlari yaptiricam memlekete doneyim :) ignesiz dolgu degisik oluyor la

• 2 kere dolgu yaptırdım 2sindede 10 gün falan yemek yerken bu dolgu iyi olmamış hissi oluyordu..Bide sıcak çay,salep falan içmiştim o zamanlar sanki altından bir şey baskı uyguluyor itmeye çalışıyor gibi oluyordu.

Şimdi Allah'a şükür duruyorlar ama o günden beri her gün dişlerimi fırçalarım akıllandım 1 gün bile aksatmadım
  • 3 tane dolgu yaptırdım ikisi beyaz dolgu diğeri amalgam dolgulardan. Bana iki saat boyunca bir şey yeme dedi iki saat sonra o karın açlığıyla ne varsa yedim hiçte bir ağrı sızı olmadı.

• Alışma sürecindesin.
  • 2 gün halay çektim diye okudum
  • Bendede oluyordu ilk yaptırdığımda 1 2 haftaya hisssetmezsin bile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.