Şimdi Ara

Doldurmalık parfüm tavsiyeleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın doldurmalık parfüm almaya gidicem orda 1 alana 1 bedeva kampanyası var yazdıklarımdan hangisini alıyım kızlarında beğeneceği hangisi olabilir yazmadıklarımda olabilir sizce hangisi ?????????? önerileriniz 1) DAVİDOFF HOT WATER 2)BEN LE MALE 3)SEXY MEN 4)AVON ESSENCE 5)ARMONİ CODE
    6)LACOSTE ESSENTİAL 7)BVLGARY AqUA 8)HUGO BOSS THE BOTTLE 9)Burberry Classic 10)212 MEN 11)LİFE 235 12)Armani Gio 13)Lacoste Essential
    14)CK ONE 15)Burberry classic

• ÖZELLİKLER KIŞ AYLARINDA PARFÜM TAVSİYENİZ YAŞIM 22 BU ARADA BLACK CODE avon signature ROCHAS MEN Emperio Armani YORUMLARINIZI BEKLİYORUM 2 TANE ALICAM KAFAM KARIŞIK
  • sansıro e15 (Burberry classic)
  • SADECE BURBERRY CLASSİCMİ ?
  • Hugo and Rochas :)
  • Armani Night ı tavsiye ederim.

Black Code çok iyi bir parfümdür bugüne kadar olumsuz bi yorum almadım ama black code un orjinal kokusunu yakalayamıyorlar her açık parfüm satan yerden aldıgında farklı kokuyor.Bir gün gidip orjinalini kokla anlarsın demek istediğimi.

Armani Night ında Black code gibi eşsiz güzel bi kokusu vardır zaten denediğin zaman direkt alırsın.
  • ya kafam çok karışık bana 1 tane parfüm ismi söleyin kızlarda o kokuya bayılsın yani peşimden gelsin bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Açık parfüm tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: handanovic

ya kafam çok karışık bana 1 tane parfüm ismi söleyin kızlarda o kokuya bayılsın yani peşimden gelsin bu kadar

hubo boss night ( mavi olanı ) ya da rochas men al ben hugo boss mavi tavsiye ederim orjinalde kullandım açık parfüm olarak kokusuda çok benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

ya kafam çok karışık bana 1 tane parfüm ismi söleyin kızlarda o kokuya bayılsın yani peşimden gelsin bu kadar

hubo boss night ( mavi olanı ) ya da rochas men al ben hugo boss mavi tavsiye ederim orjinalde kullandım açık parfüm olarak kokusuda çok benziyor.

1 TANESİNİ ALICAM KARDEŞİM EN GÜZELİ OLANINI VER SEN BANA KIZLAR HEMEN KOŞSUN
  • quote:

quote:

quote:

o zaman sen bundan al
     Doldurmalık parfüm tavsiyeleriniz?

hugo boss bottled night olarak adı geçer

• quote:

quote:

quote:

hugo kosh var onu al kızlar hemen koşuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.