Bildirim
Doların düşüşü piyasalara ne zaman yansır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
birçok sitede fiyatlar aynı gün güncelleniyor.
ayrıca dolar 2,5 altına inmez artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşın dediği gibi aynı gün güncelleniyor. Vatanda her dakika güncelleniyor her seferinde bakıyorum fiyatlar sürekli değişiyor dansöz gibi bi yukarı bi aşşağı -
Mağazalar ürünleri aldıkları fiyatlara göre satışa koymuyorlar mı? Mantıken konuşuyorum yanlış anlaşılmasın. A şirketi dolar 2.7ken aldığı ürünü doların 2.1 olması durumunda 2.1den satacağını zannetmiyorum. Elindeki stokları bitirdikten sonra heralde düşürür diye tahmin ediyorum. Tabi yurtdışından alışveriş yapıyorsan sıkıntı yok :) -
2.10 ve 2.20 bence imkansız
şu an 2,65-2,70 arasında
muhtemelen 2,55-2,60 aralığına düşer akp iyi oy alırsa
ama sonra tekrar hafif hafif artar...
yani 1 hafta düşük kalır bence -
2.2 falan olması hayel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekai -- 5 Haziran 2015; 14:43:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ramazansaribay
Mağazalar ürünleri aldıkları fiyatlara göre satışa koymuyorlar mı? Mantıken konuşuyorum yanlış anlaşılmasın. A şirketi dolar 2.7ken aldığı ürünü doların 2.1 olması durumunda 2.1den satacağını zannetmiyorum. Elindeki stokları bitirdikten sonra heralde düşürür diye tahmin ediyorum. Tabi yurtdışından alışveriş yapıyorsan sıkıntı yok :)
yok o öyle değil
dolar olarak alıp dolar olarak borçlanıyorlar
yani
2700 liraya alıp 2700 lira borçlu olmuyolar tedarikçilerine. (vadeli alım söz konusu tabi)
örneğin:
dolar 2.70 iken 1000 dolarlık bir ürün alıyorlar 30 gün vadeli
30 gün sonra 2700 tl ödemiyorlar
30 gün sonra 1000 dolar ödüyorlar
-
dolar düşmüyor ki fiyatlara yansısın -
Evet bu her şeyi açıklıyor. Teşekkürler. Doların düşmesini temenni ediyoruz o zaman :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X