Şimdi Ara

Doların düşmesini beklemelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1700 TL bütçem var Sinerji.gen.tr'den sistemi topladım 1 ay önce 1690 TL idi bugun baktığımda 1814 TL yazıyor sizce ne yapmalıyım ?

• ogzn54 O kullanıcısına yanıt
    Ülkenin hali ortada bide erken şeçim gelirse dolar artar eğer koalisyon olursa ve bi süre sonra dağılırsa ozaman dolar fırlar yani doların düşmesini bekleme bu saatten sonra bende sistemimi geçen hafta aldım daha fazla beklemeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRKN_01 -- 13 Ağustos 2015; 14:31:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doların düştüğü görülmüş bişey değil..Arada bir 3-5 kuruş iner , sonra tekrar yükselme trendine girer..En iyi ihtimalle uzun süre sabit kalır ki o zaman düşmüş kabul edilir..

Yani bu doların düşmesi hayallerini bir kenara bırakıp ve ihtiyacınız olanı alıp kullanmaya başlayın derim.. Öbür türlü o düşsün , bu düşsün diye beklerseniz çok beklersiniz.. Hayat böyle şeyler için çok kısa sevgili kardeşim

• bekle de düz 2000 tl olsun hesaplamayla uğraşmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

bekle de düz 2000 tl olsun hesaplamayla uğraşmazsın

hakısın walla..

daha öncede böle bi konu vadı..
    $ 2.50 civarıydı zannedersem 2.00 a düşsün sitemi tplicem die

bazıları da >>benim $ ile işim yok TL ile alışveriş yapıyom<< die cevap yazmıştı..

bende seslü gülmüştüm

• Bugun yada Cuma günü koalisyon görüşmeleri tamamen biticek galiba.Erken seçim kararı çıkarsa (Ki öle olcak gibi görünüyor)bence pcde olduğun anda sipariş et 3 TL yi görmeden
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Vay be 3 sene geçti yaklaşık dolar 3.97 :) . Allahtan 2 sene önce almışım pc yi yoksa şuan 1500 tl ye aldığım sistem 2200 tl :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu eski ama bu saatten sonra doların düşmesini bekleyen, artmasını beklemiş olur.
  • Dolarin dusmesi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzn54

Vay be 3 sene geçti yaklaşık dolar 3.97 :) . Allahtan 2 sene önce almışım pc yi yoksa şuan 1500 tl ye aldığım sistem 2200 tl :/

Zaman nasıl da geçmiş hort olmuş baya konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.