Şimdi Ara

Dolar yükselir mi düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hicbir zaman dusmiycek zaa xd

• Dolar düşecek 3 tl olunca bir sifir atcaz 0.3 tl olacak zuhahha nasıl fiqir beqenenler +tıq pls

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim alacağım en fazla 100 dolar olur .100 dolardan da en fazla 10 tl kazanırım risk atmaya kendimi yormaya gerek yok

• Dolar 1.6 idi zamanında. Hatırlatmak istedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nalimali kullanıcısına yanıt
    1.1 i gormustu cok degil 6 7 sene once

• tkblack kullanıcısına yanıt
    Bu ülke doğru dürüst bir ülke olsaydı ekonomisi doğru dürüst olsaydı, dolar seviyesi o miktarlarda kalmıycakmıydı ? Demekki biz 6 7 sene boyunca hiç bişey yapmamışız, olduğumuz yerde saymayıda geç, geriye doğru gitmişiz. Sonumuz hayırlı olsunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nalimali -- 19 Ağustos 2015; 20:12:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oran neden artar neden düşer
    12 yıl önce açıldı
    Gem nedir nerde düşer?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yüksELmek onun kanında var.

• Sence düşücek mi? Bu gidişle 5 bile olur.

• TL ye sallayıp duranları anlamıyorum, yani tabi ki yanlış ekonomi ancak abartmayın.
    2007 de 1 euro 1.45 dolar yaparken
    şimdi 1 euro 1.09 yapıyor.

2 yıl önce 1 Türk Lirası 3.2 İsveç Kronu ediyordu, şuan 3.3.

2007 de 1 dolar 6.49 İsveç Kronu yapıyorken
    şuan 8.5.

Dolar herkese karşı yükselişte.
    TL ise dolara karşı düşüşte ancak şuan abartılacak bir şey yok. (mükemmel ekonomistlerimiz balonu şişirmeye devam ediyor, zaten sönmüştü 2015 ilk çeyreğinde. aynı hatalara devam.)
  • Hükümetsiz, sence düşer mi artar mı.? Erken seçim kararına kadar, 3.1 bile olabilir. Yenisi kuruluna dekte 3.5 şi görür. Artık hükümet düşerse dolarda düşer rüyasında uyanma vakti.
  • dolar hiçbir zaman zarar ettirmez en kötü senaryo gıdım gıdım değerlenir sonrasında darbe yapar tl ile yaşayan gariban olmaya mahkumdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burden XX

TL ye sallayıp duranları anlamıyorum, yani tabi ki yanlış ekonomi ancak abartmayın.
    2007 de 1 euro 1.45 dolar yaparken
    şimdi 1 euro 1.09 yapıyor.

2 yıl önce 1 Türk Lirası 3.2 İsveç Kronu ediyordu, şuan 3.3.

2007 de 1 dolar 6.49 İsveç Kronu yapıyorken
    şuan 8.5.

Dolar herkese karşı yükselişte.
    TL ise dolara karşı düşüşte ancak şuan abartılacak bir şey yok. (mükemmel ekonomistlerimiz balonu şişirmeye devam ediyor, zaten sönmüştü 2015 ilk çeyreğinde. aynı hatalara devam.)

Tamam dolar tum dunyada degerleniyor ama turkiyedeki kadar degil. Neredeyse 3 kati kadar oldu 7 senede

• İstikrarlı bir hükümette düşer ama öyle çok bi düşüş bekleme dolar tüm dünyada değerlendi sadece TL ye karşı değil.

• ara ara yurt dışından Türkiye kaynağı belli olmayan para girişi oluyordu. rezanin Vs şimdi önleri kesildi. zor sokarlar çünkü İran artık banka sistemine dahil oldu. amerika bir kaç trilyon dolar başladıkça düşmesi zor. doların yükselmesi iyi. fakat sabit durması gerek. 3*se 5 yıl en az bu seviyede stabil olmalı. malesef merkez bankasında Apple nin yarısı kadar dolar var. zaten 10milyarda borcu var

toplam borç 400milyar dolarda. ödemeleri var. doğal gaz petrol alımları var. iyice artar. önümüz kış.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

İstikrarlı bir hükümette düşer ama öyle çok bi düşüş bekleme dolar tüm dünyada değerlendi sadece TL ye karşı değil.

tüm dünyada değerlendiyse neden euro aynı oranda değerlenmiş? diğer ülke para birimleri de yükselmiş de neden tl eriyor?
  • Düşmesi çok zor. Ülkenin içinde olduğu durumdan dolayı düşmez, Eylül-Ekim gibi FED, faiz attırmazsa daha da yükselir.
  • Bence artik alinmaz cikarsa biraz cikar sonra duser

• Şu durumda çok riskli bundan 1 önce deseydin gözüm kapalı al derdim ama şimdi erken seçimden ne çıkacağı cidden belli değil öte yandan türk lirası çok büyük baskı altında faizlerde tutulmaya çalışılıyor

Küçük bir örnek 2014 yılında faizler tutuldu tutuldu tutuldu sonunda patladı % 6 faiz arttırdılar bunun sonucu dolar fırladı

Şu anda bu olabilir ama seçim doları ciddi anlamda etkilicektir

Senin soruna yanıta gelelim almak pek akıllıca gözükmüyor ben olsam almam

Not: Bu bir yatırım danışmalığı değildir

• Şöyle bir durum var, hükümet kurulsun vs vs. 2.5'a kadar düşücek daha fazlası değil.

Vps parası öderken kur 1.6 felandı onun hesabını yapardık, siz düşünün gerisini..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.