Şimdi Ara

Dolar ın yükseliş sebebinin bilinememesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an kahvaltı yapıyorum tv açık sırtım dönük vaziyette. Gelen ses şunu dedi:

"dolar aldı başını gidiyor ve kimse yükseliş sebebini de bilmiyor, neden yükseliyor çok da açık değil değil mi hocam..." diyor.

Döndüm baktım trt haber bir tane çil konuşuyor.

Edit: yüzsüz bunlar. Çıkarmışlar bir de dangalağın birini uzman analist diye o da doların yükseliş nedenin ne olduğunun bilinmediğini onaylıyor.

Bütün kanallar bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M e h m e t -- 4 Mayıs 2018; 15:22:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekmek hala 1 lira :)
  • Dolarin yukselis sebebi ulkenin kotu yonetilmesi bunu bilemeyecek ne var

• cehapa zihniyeti yüzünden yükseliyor. ayrıca 1 tl = 1 tl. sanki dolar mı kullanıyoz amerika düşünsün
  • Siz ekranda sadece dolar euro sterlin gibi para birimlerini goruyorsunuz aslinda diger para birimlerininde tl uzerinde artisini arastirarak gorebilirsiniz. Normalde bizden daha kotu bir ekonomiye sahip romanyayla liramiz esitlendi diyebiliriz. Yani dolar artmiyor. TL kuresel degerini kaybediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • islamın şahlanışını kıskanan dış mihraklar yüzünden yükseliyor tabiki
  • Bence doların yükselme sebebini konudaki yorumları okuyarak anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 4 Mayıs 2018; 10:20:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çekemiyolar kardeşim. Türkiye gelişip ilerliyor diye paramızın değerini düşürmeye çalışıyorlar. Hüloğğğ

• dolar yükselmiyor, tl düşüyor. iç borçları ödemek için karşılıksız para basılması olabilir nedeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: bericdondarrion

dolar yükselmiyor, tl düşüyor. iç borçları ödemek için karşılıksız para basılması olabilir nedeni
    Tam tersi aslında; Türk Lirası hızlı bir yükseliş trendinde.

Mesela 2015 yılında 1 Dolar 2.6 TL idi
    Şimdi ise 1 Dolar 4.20 TL olmuş durumda.

Yani Türk Lirası yükselmiş, Amerika Doları ise yerinde saymış.
  • Biz kendimize bakalım dünyaya değil. Dolar'ın yükselmesi bizi etkilemez, para birimimiz Lira.

• Fed in faiz artırımı

• Dolar hızlı yükseldi

Euro/dolar paritesine bakın 1.195 civari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede üretime bilime eğitime gereken yatırım yapılmıyor ki TL değerli olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentagonlunecmi1

Fed in faiz artırımı
    yahudi oyunu diyedebilirsin sahibi kim
  • dış güçlerin oyunu dersin, bak görüyor musun bu adam iyiki dış güçler saldırıyor diye oy atarlar.

Doların yükselmesi iktidarın lehine oluyor. Nasıl oluyor da her şey iktidarın lehine dönüyor anlamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.