Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (6197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (1 Mobil) - 18 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235.536
Cevap
1.165
Favori
11.787.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 61956196619761986199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 haftadır ev fiyatları yüzde 20 civarı artmış en dandik ilçede bile 350 bin 400 binleri bulmuş. Standart haline gelen 2800 lira asgari ücretle çalışanlar nasıl bu evleri satın alıp oturacak? Kiracı olmak zorunda kalacaklar bu seferde kira enflasyonu yaşanacak aldığı ücretin yarısından fazlasını kira verir hale gelecek. Kriz çoktan oldu yani. Ev geçindirmiyorsun sanırım o sorumluluk sırtında olsa bunu diyemezdin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

    Sene 2014 Diyarbakır da görev yaparken çok enteresan bir olaya şahit olmuştum. 1 erkek çocuğuna yanlış hatırlamıyorsam 22 tane başka çocuk tecavüz etmiş hepsi tutuklanmıştı. Cinselliği yeni yeni keşfetmeye başlamış çocuklar örgütlenipte yapmamışlardır bu işi diye düşünüyorum, hepsinin ifadesi ahmet yaptı onu görünce bende yaptım gibi ifadelerdi. Şu tabloyu gördükten sonra ben çocuğuma nasıl anlatayım başka türlü hocam. Çocuk gördüğünü yapıyor çünkü. Ben yönelimlere karışmıyorum ancak bırakında kendi çocuğumu yönlendireyim yahu. Ona bari karışmasınlar. Ben çocuğumun ne yaptığını dakika başı takip edememki, kendimce eğitim verip yanlış yönelimlere düşmemesi için gayret ederim. Kimse kusura bakmasın yani biyolojisine göre yönlendireceğim elbet çocuğumu.

    haksılın. ama işte dayatıyorlar. ama aynı şey kendilerine yapılınca "adalet" istiyorlar.


    bilimsel yaklaştıklarını sanıp sana evrim diyorlar. tamam diyorsun onların idda ettiği gibi evrime rağmen bile iki cins varken hala diretiyorlar.


    al sana evrim. şehirden uzak yaşayınca adamın kas kalitesi nasıl gelişmiş. Erkeklik özellikleri çıkmış. peki neden?


    Tıka basa yemeyip yettiği kadar yediği için vücudunda testestoron salgısını arttırdığı yani normalleştirdiği için


    Plastik türevi ürünler üzerinden besinlerini tüketmeyip vücuduna östorojeni salgılayacak maddeler girmediğinden östorojen dengesini bozmadığından testestoron seviyesi normal kaldığı için kendi doğal ortamında "evrim" denilen doğanın ona biçtiği role göre gelişmiş.


    işlenmiş şeker ve diğer kimyasal maddeleri tüketmeyip doğal beslenip vücudunda östrojeni arttırmayıp testestoron hormonunu koruduğu için bu hale gelmiş yani erkeğin var olan metabolizması geri gelmiş.



    yani bunlar bir yaratıcıyı inkar ediyorlar. ona okey diyorsun onun yolundan gidip yine bu üstte gördüğün sonuca çıkıyorsun ama hayvanat bahçesinde hormonları yani metbolizması ile oynanmış hayvanları gay diye gösterip "bah bu evream" diye diretiyorlar bazen de...


    dediğim gibi işimiz zor. ülke olarak her iki tarafın fanatikleri arasında kalıyoruz. bu batıda da böyle malesef. toplum mühendisliği oluyor. hele bu ekonomik yoklukta aile denilen sistemi bozarak toplumları daha da yozlaştırıyorlar.


    neden yobazlık mesele en fakir kesimlerde çıkıyor? o yüzden ben sistemin pek düzeleceğini sanmıyorum. hele ki bu tiktok miktok gibi saçmalıklar varken.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dellialli -- 21 Mayıs 2021; 23:59:12 >




  • Neler dönmüş burda serhat

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1234Rambo

    Bu mesaj silindi.

    Arkadaş hatalı bir şey söylemiyor , Daha düne kadar gurbetçi akrabanın getirdiği Johnnie Walker red label , Teacher's içerken single maltlara geçtiniz geri ödeme zamanı geldi diyor.

    Evet fakirleştik bu daha başlangıç diyor.

    Evet Akp dümendeydi ama biz de seyrettik , sessiz kaldık , bedel ödeme zamanı geliyor diyor.

    Sattığım bir yedek parça geçen sene Ağustos'ta 2,5 iken bu gün 6,4 birim para.

    Üretmeyenlerin çilesi yeni başlıyor.

    Ben de gençler için üzgünüm.



    @The Power of Faith

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dellialli

    aslında o işin altında çok başka şeyler var da ... ama işte dünya genelinde çok bulandırıldığı için cahil kesim "komplo teorisi" diyip geçiyor. youtube da bundan 5 6 sene önce nasıl videolar vardı ama ne zaman google eline geçti videolar tek tek uçuruldu.


    bir İsviçre rabbisinin bir röportajı vardı. artık youtube üzrinde yok. açık açık adam "önce arapları göndericez. onlar çoğalacak, sonra biz çoğalıp avrupada ırkçılığı ortadan kaldırıcaz" diyordu. ama işte video yok. mesela başka bir video vardı rainbow nation uydurması ile alakalı. afrikada maçetta ile parçalanarak öldürülen farmların çocukları hakkında belgesel. ama silindi! rusların vardı pedofili ile alakalı ama "gaylara karşı hatespeech" olarak silindi. mesela çok ünlü iki gay'ın bir birini doğramaıs vardır. Bu video'yu bestgore yayınladı. FBI hemen harekete geçti! bir video için. çünkü video bu türde kişilerin cinsel dürtüleri için neler yapabileceğini gösteriyordu ki öncesinde "psikopat birinin , kaçırma ile kaçırdığı kişiyi öldürmesi" olarak medya üzerinden halka yedirilmeye çalışılmıştı. ama olay iki gay'in fantazisi olduğu ortaya çıktı.


    malesef herşeyi rahtaça konuşamıyoruz. trump manyak vs ama yine de 40 milyon seçmeni var. sen netanyahu'yu susturmuyorsun adam filistinlilere kan kusuyor! Trump ise "bana karşı darbe yapılıyor" dediği için mesajlarını siliyorsun ve açıkca zorbalık yapıyorsun. yani daha önce de yazdığım gibi "onların istediği kadar özgürüz" ...


    bunların amacı avrupada melez ırk yaratıp , milli ekonomileri yıkıp yahudi bankerlerin zirvede olduğu global bir tek merkezli ekonomi yaratmak. bir nevi finansal israil kurmak. bunun içinde millyetçilik öldürülmeli ki milli ekonomiler ölsün. bizde yaptıkları gibi. tabi bizde din kullanıyorlar müslüman devletlerde. batıda ise liberal sosyalist akımları.



    Alıntıları Göster

    Komplo teorilerinin en güzel yanı. Ne tarafa sallarsan salla mantıklı sebepler bulursun kendince. Medenileşen ve ahayatı kolaşlaşa ninsanoğlu biraz sapkınlığa gidiyor. Hepsi bu. Avrupa mültecilere kapılarını açıp duruyor. Bunu bir yerde kesmeyecek mi sizce? Kuzu kuzu buna devam mı edecek? 200 yıl sonra belki 500yıl sonra yeni katliamlar olmayacak mı avrupada? Bunu böyle mi düşüyorsunuz? Yüzürek avrupaya kaçmaya çalışanlar 100 yıl sonra sokak ortasında tek etk avlandıklarıda görecekler neyin ne olduğunu.


    Şuan dünyada sjw algı yayılması var. Bunun yahudilikle falan alkalı olduğunu sanmıyorum. Daha bir avuç filistinlinin roket atmasını engeleyemeyen yahudiler mi dünyanın tüm yapısını bozacak. Ki hala tüm dünyada yahudi nefreti yüksekken.


    1880-1950 arası milliyetçilik yaygındı. Şimdi sosyalist ve sjw akımları yaygın. 50 yıl sonra yine milliyetçilik yaygın olacak. diğer ulslar avrupadan kaçacak. Bu iş böyle gider. Doğanın kanun budur.





  • kripto paralar hala düşüyor. %50 kayıp var zirveden alanlar için.

    Çin devletinin kripto coinleri alış veriş için kullanılamaz demesi çok kötü oldu,çünkü her şeyi üreten Çin . şimdi çin bu coinleri para olarak görmeyince küresel tek para birimi hikayesi çöktü. coinlerin artık hisse senedinden farkı kalmadı. gerçi hisse senedini en azından temel analizini yapabiliyorsun. mali taablolarına bakabiliyorsun,şirketin ürettiği ürünlere bakabiliyorsun.coinlerde o da yok.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    benim bildim bileli çin hep yasaklar.


    neyse ya aldım ben yine

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    Kore gazisi deneniz varsa ve bunu belgeli olarak kanıtlarsanız Güney Kore devleti size her türlü kolaylığı sağlar. size oturma ve çalışma izni konusunda elinden geldiğince kolaylık sağlıyormuş.

    kore gazisi değil ama korede savaşmış babam var

    3 sene önce rahmetli oldu

    madalyası falan var

    🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥


    🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥



    bende yurt dışına kapağı atmanın yolunu arıyorum. bu ülkeden artık hayır gelmez

    maddi sıkıntım yok ,uzun yıllarda olmayacak


    bana göre tek yönlü gidiş bileti olurmu bu durum


    araştırmama rağmen bu konuda birşey bulamadım, son çare kore büyük elçiliğine dalacam belgelerle




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snurks1499 -- 22 Mayıs 2021; 7:17:8 >




  • Konu amacından sapmış. Bu konuya da uğramama vakti gelmiş . 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    kripto paralar hala düşüyor. %50 kayıp var zirveden alanlar için.

    Çin devletinin kripto coinleri alış veriş için kullanılamaz demesi çok kötü oldu,çünkü her şeyi üreten Çin . şimdi çin bu coinleri para olarak görmeyince küresel tek para birimi hikayesi çöktü. coinlerin artık hisse senedinden farkı kalmadı. gerçi hisse senedini en azından temel analizini yapabiliyorsun. mali taablolarına bakabiliyorsun,şirketin ürettiği ürünlere bakabiliyorsun.coinlerde o da yok.

    Çin’in sadece yaptığı şey vızırtı sesi çıkarmak yeni ekosistem bu. Ayrıca Çin her şeyi üretmiyor, bugün kripto madenciliği yapmana olanak sağlayan iki yonga üreticisi nvidia ve amd Amerikalı bir şirket. Çin’in yapmış olduğu bu harekete neden bu kadar şaşırdınız? Ülke de her şey yasak, google ekonomi tamamen yasak, Amerikan menşeli sosyal ağlatırın hepsi yasak. Kripto paralar neden yasak olmasın? Çin insan gücü ve ucuz işçilik ile ön planda yoksa teknoloji kopyalamaktan öteye gidemeye bir ülke.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Portraitclub kullanıcısına yanıt

    Çin de üretilen bir teknolojik aleti kripto para ile alamadıktan sonra ekran kartları ile triilyonlarca coin üretsen ne olur boş. boş elektrik israfından öteye gitmez.

    dünya bir kez daha anladı ki küresel çapta tek geçerliliği olan alış veriş aracı altın. hiç kimse altın ile ödeme kabul etmiyorum demez, âmâ bilmem ne parasıyla,bilmem ne coinleriyle ödeme kabul etmiyorum diyenler çok oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 22 Mayıs 2021; 10:46:38 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Zirveden alanlara iyi bir ders olmuştur, geçen sene 20 dolardan bnb almayıp bu sene 600 dolardan alırsan böyle olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 TL tutarındaki TurtleCoinlerim 16 TL'ye düşmüş 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 gittikçe düşüyor elon musk'dan davacıyım 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 

  • BTC 4 ay önceki yerne geri gelmiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dellialli

    kendi bıraktı. zorla indirilmedi oradan. ben bunu yazıyorum. sen ne demek istiyorsun şimdi anlamadım. kendi bıraktı yazdım yerine birini buldu ve onu başa getirdi. gerçi onu da eleştirince şimdi Bavyara eyalet başkanı olan CDU'lu kişiyi şansöyle olarak göstericekler deniyor. onların durumu karıştı baya. bunu ben de yazdım zaten. afd %20lere çıktı mesela. eğer oy falan çalmazlarsa %25e yaklaşır bana göre. Türingende eyaleti Free demokratlar kazanmıştı , başa getirdikleri adama , tüm tvler "nazi" diye saldırınca adamı iflas ettirdiler ama bu seçim Türingen'de coşturacak free demokratlar.


    Almanya'da ekonomi büyüyor ama borç da büyüyor.



    Alıntıları Göster
    Kendi isteği ile bıraktı ama nedeni var işte.

    Merkel bile olsa kusurları var iyi şeyler yapsada.İsveçte ve Almanya'da ve hayra Avrupadaki problem olan göç sıkıntı veriyor.

    Yeni gelen Merkel gibi almaz sert şartlar olacak ve hatta içerde varolanları bile tetikleyecek unsurlar yaratacak muhtemelen.Merkel gibi iyimser bakan yok göçmenlerez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • mgora kullanıcısına yanıt
    arkadaş bayağı hatalı şeyler söylüyor. söylenmesi gereken bayağı şeyi söyleyemiyor. içine sokulduğumuz cehennemin sorumlusunu vatandaş imiş gibi göstererek, asıl ve tek sorumlu olanı aklınca gizlemeye çalışıyor. borç alarak, gelen parayı betona gömen, liyakatsizliği ana sporu yapan, beceriksizlikleri baş tacı yapan, kimi bilmeden, kimi art niyetle bu ülkeye ve kaynaklarına zarar veren, iandım inat siyaseti ve oraya buraya ayar verme merakıyla en kötü dönemini yaşayan dış siyasete bizi mahkum eden vb. partiyi aklıyor. aklınca tabi. bir ülkenin ekonomi-politiği vatandaşın günlük harcama vb. davranışlarıyla değil, o ülkenin yönetilip yönetilememesiyle, kaynakların har vurup harman savrulmasıyla, yatırma değil, müteahhit grubuna paraların akıtılmasıyla ortaya çıkar. neyse konu uzun, akp şakşakçısı bol maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 22 Mayıs 2021; 13:4:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • bu rizeden adam olmaz. hayatımda oradan çıkan bir tane adam bile tanımadım. Tarkan derseniz onun da ana baba tarafı Balkan pomağıymış. Lazlıkla alakası yok. iki üç kuruş için sattınız memleketi. bu kadar bencillik bu kadar cahillik.


    Akşener'e karşı milleti oraya parayla toplamışlar. Kırmızılı kadın kimmiş merak edenler için




    Türkiye'de yaşamak zorunda kalanlara Allah sabır versin. Ekonomi vs düzelmez. Bu dolarla çalışan godamanlar yer bitirir siz de onların vergilerini ödemek zorunda kalırsınız.





  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    konunun ilk mesajı sürekli güncel. konunun başka ne amacı var, bizim gibi sıradan fanilerin bilmediği?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dellialli D kullanıcısına yanıt

    Arabistanlı lawrence ın kadın ve laz versiyonu.

  • 
Sayfa: önceki 61956196619761986199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.