Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (5191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tafesan , Kayser Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 23 Misafir (1 Mobil) - 23 Masaüstü2 Mobil
5 sn
235.531
Cevap
1.165
Favori
11.787.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 51895190519151925193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim sen sıkıntılı mısın borç ödemediysen paran yerinde duruyor.Marjinde kaybetmediysen eğer.130 milyar doları 6 liralarda baskıladıysa ortalama.şuan para yerinde dursaydı 100 milyar dolar anında alabilirdik mesela.Ha 30 milyar dolar gitti mi gitti ona yapacak birşey yok.Parayı bozdurdun diye elindeki para uçmuyor.O parayla yüksek dış borcu kapatmaya çalıştığın için uçuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002 yılından beri tek başına ülkeyi yöneten akp, yapısal reformlar yapacakmış. kim bozdu ki, düzenlemeye ihtiyaç duydun? kendin bozduğunu, ülkeyi felakete sürüklediğini itiraf etmişsin işte. bir zamanlar moda terim olan mahalle baskısı, şimdi genele yayıldı. herkes otosansür uygulamak zorunda hissediyor. ifade özgürlüğü 12 eylül döneminin bile gerisine düştü. aykırı tek bir ses çıkmıyor. hakeza çıakrsa hep birlikte boğuyorlar. medyası şusu busu. esnaf perişan, ses çıkaramıyor. çalışan, emekli perişan ses çıkaramıyor. ses çıkarsa kafasına keyif çayı atılarak, çok da abartmaması söyleniyor. bakın buraya yazıyorum, ilk genel seçimde akp eşekten düşmüşe dönecektir. baraj altı bile kalabilir. konudaki akp trollerine kulak asmayın, onlar beleş paranın peşinden ayrılmazlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt

    Paran nerede duruyor? Yerinde falan duruyor yazmışsın o zaman ne kadar, nereye, kime, nasıl satıldı yaz bakalım buraya. Yazamıyorsan sallıyorsun.


    Yazamazsın çünkü bilmiyoruz. Paran yerinde duruyor diyemezsin.


    Ucuz dolarların elinden gitti diyorum sen bana gazel okuyorsun. Bu para senin vadeli hesabın değil merkez bankası rezervi. Sattık arsa aldık gibi anlatıyorsun.


    O para kullanılır ama bitirilmez.

  • Borç ödendi demek ki diyorum hala boş boş konuşuyo ya tamam kanka haklısın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021'de en çok konuşacağımız konu hayat pahalılığı ve yüksek gıda zamları olacak. Vakit geçirilmeden gıdada fırsatçılığın önüne geçilmesi gerekiyor. Ayrıca telefon, internet, elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketlerinin yaptıkları soygunlara "dur" denilmeli....!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: first_officer

    2021'de en çok konuşacağımız konu hayat pahalılığı ve yüksek gıda zamları olacak. Vakit geçirilmeden gıdada fırsatçılığın önüne geçilmesi gerekiyor. Ayrıca telefon, internet, elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketlerinin yaptıkları soygunlara "dur" denilmeli....!
    Bunlarn mevcut Akp yönetimi ile yapılması sadece bir hayal. Baksana, kapanan işletme yok, ülke uçuyor, abartılı buluyorum, fakirliği bitirdik...Bu söylemlerle ve bu zihniyetle ülke yönettiğini iddia eden bir gruptan hiçbir fayda beklemeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Ocak 2021; 13:39:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar doların akıbeti ne olur bozduralimmi 8.2 den aldık 🤢

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat pahalanmış olabilir geçim zor okeyde ama 1970 lerden bu yana en bağımıszlıkçı hakkını yedirmeyen kendini ezdirmeyen politikaları güden oluşum tartışmasız 2013 sonrası akp dir o yönden akp ye sempatim var yalan atamam, her gülün bir dikeni bedeli var refah düşer tabi,şahsen onuru tercih ederim özellikle uzak gelecek için burdakilerin tek derdi para, teknolojik aletler metaryaller bu vatan ishal olmuş donla,kuru ekmek çorbayla kalkanlarla, yırtık çorapla gezenlerle kurtuldu yüksek limitli kredi kartıyla gucciyle gabanayla değil 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 herşeyin bir bedeli var Atatürkde satardı vatanı mandası yapardı dolarla eurolara iphonelere atlardınız tepeleme orası hiç sorun değil derdiniz para olsun akp nin tonla hatası var ama ülkenin ender gördüğü emir eri olmayan siyasi oluşumlarından biridir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ocak 2021; 14:3:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    hayat pahalanmış olabilir geçim zor okeyde ama 1970 lerden bu yana en bağımıszlıkçı hakkını yedirmeyen kendini ezdirmeyen politikaları güden oluşum tartışmasız 2013 sonrası akp dir o yönden akp ye sempatim var yalan atamam, her gülün bir dikeni bedeli var refah düşer tabi,şahsen onuru tercih ederim özellikle uzak gelecek için burdakilerin tek derdi para, teknolojik aletler metaryaller bu vatan ishal olmuş donla,kuru ekmek çorbayla kalkanlarla, yırtık çorapla gezenlerle kurtuldu yüksek limitli kredi kartıyla gucciyle gabanayla değil   herşeyin bir bedeli var Atatürkde satardı vatanı mandası yapardı dolarla eurolara iphonelere atlardınız tepeleme orası hiç sorun değil derdiniz para olsun akp nin tonla hatası var ama ülkenin ender gördüğü emir eri olmayan siyasi oluşumlarından biridir.

    Ya kerimcem sen yorum filan yapma hep aynı masallar. Bu bağımsızlık zart zurt masallarını bırak, sen her koşula uyan hayali akrabalarından bahset onlar ne durumda?

    Ne oldu hollandaya yaptırımlar. Seçimlerden sonra gelecekti? Adamlar milletvekini tutup ülkelerinden kovdu hala yaptırım yapacaksın.

    hani papazı vermeyecektin?

    Almanya hot dedi gazeteciyi bıraktın?

    Hani sınırları açıyordun Suriyeliler gidiyordu?





  • tla776 T kullanıcısına yanıt

    yorumlar hep aynı gelince bu konuda iphone pahalı, almanyanın refahı hans helga ne alıyor.🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥  ondan benimkide aynı gibi geliyordur sana doğal ;)

    hele kanlı elli usa bir ağır yaptırım yapsın o döviz fırlasında seçimi siyasak kaousu tetikleme amaçlı,ayyyy şunu artık seçmeyin artık atanmış yeni beyaz saray memurumuzu atıycaz rte eskidi emir dinlemiyor gibisinden ;), yeminle bastıra bastıra basarım akp ye oyu maddiyat umrum bile olmaz🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 bu konuda çok hassasım hatta gerçek Atatürkçüler gerçek solcu bağımızlıkçılar bile basar akp ye çok şaşırırsınız, siz bence abd nin ipiyle akp yi devirmemeye bakın hata yaparsınız benden demesi 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ocak 2021; 14:49:54 >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    rahip brunson ve gazeteci deniz yücel olayına ne diyorsunuz hani bu can bu beden de oldukça diye başlayan

  • 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kerimcem isimli trole gore, "bagimsiz" turkiye yolunda ilerleyen saygideger "akp" disindakiler hep ABD destegiyle atanmis memurlar. Bu meshur trol, bagimsizligin halkin aclikla mucadele etmesi oldugunu falan dusunuyor herhalde, merkez bankasi rezervi eksi oldugunda sen bagimsiz magimsiz olamazsin. Bunu bu noktaya getirenler mi bagimsizliktan bahsedecekler ?


    Madem para yok, super guclerle kavga ederek halki daha da fazla sefalete suruklemenin anlami nedir ? Yerim ulan boyle bagimsizligi...


    Ben kalkip firkateyn demiri mi kemiricem, ac-issiz kalinca, hadi oradan...


    Senin AKP denen partin artik bu halka hicbir sey veremiyor...


    Uzuleceksin ama bagimsizligi savundugunu sandigin partinin yurtdisina odedigi faiz dunyanin en yuksegi neredeyse...


    Hangi bagimsizlik ?


    Muteahhitlere peskes cekilen ekonomiyle mi bagimsizlik ? 20 senedir sicak parayla donen ekonomiyle mi bagimsizlik ? 3-4 senede 12 bin dolardan 7 bin dolara inen milli gelirle mi bagimsizlik ?


    Sen bunu ancak cahillere yedirirsin. Buradaki insan yemez bunu. Nefesini bosa harcama.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0785A3856

    rahip brunson ve gazeteci deniz yücel olayına ne diyorsunuz hani bu can bu beden de oldukça diye başlayan

    şoyle diyorum abd açık ajanını bile senelerce hapisde tutmak oldukça fors isteyen bir olay her yiğidinde harcı değil 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 hatta rusyanın bile, o bayıldığınız dönemlerde olsa ne olurdu biliyormusun karakola çağrılır kahvesi yudumlatılır ifadesi alınır ay pardon yanlış anlaşılma olmuş diyip 1 saatte geri işine yollanırdı ruhumuz bile duymuyordu zaten🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥  ha akpnin bu konuda hatası fazla göz önünde yaşatması oldu daha büymeden erkenden salıcaktı gerekli msj abd ye çoktan gitmişti çünkü.

    darbecilerle birlikte dansözlerle birlikte rakı masasında göbek atan abd ajanlarını askerlerini unutmuş gibisiniz herhalde pes.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ocak 2021; 15:28:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: into007

    Bugün BİM’e gittim, 5-6 ay öncesine kadar, normalde her şeyden azar azar olurdu, Bugün ise her üründen ağzına kadar doluydu, tavuklarda doluydu ve hepsinin 1 ile 3 gün arasında son kullanma tarihi kalmıştı. Meyve reyonuna gittim bütün meyveler ağzına kadar dolu ve hepsi çürümeye başlamıştı, özellikle muzlar simsiyahtı. Ama nedense bunlara rağmen yine de indirim yok, sanırım çürürse çürüsün ama yine de fiyat düşmek yok politikası uyguluyorlar, bu iş nereye kadar böyle gidecek anlanıyorum.


    -Ama nedense bunlara rağmen yine de indirim yok, sanırım çürürse çürüsün ama yine de fiyat düşmek yok politikası uyguluyorlar, bu iş nereye kadar böyle gidecek anlamıyorum.-

    Bunu 2016 senesinde fark edip yazan bendim; çöpe gitsin sorun değil diyip yine de indirmiyorlar ve bu ortak fiyatlandırma işi gibi kimi AK bakkalların da ortaklaşa yaptığı bir şey, Migros ve Carrefour bazen bozulmaya izin vermeden indirim yapabiliyorken ŞOK, A101, BİM ise çok nadiren, sıradan AK bakkallar ise hep böyle çöpe ürün döküyorlar...

    Toplum düşmanlığı, istediklerini alana kadar hem kendilerine hem de çevreye böyle zarar verecekler ama istedikleri olmayacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 25 Ocak 2021; 15:21:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://twitter.com/ProfAtak/status/1353637244305887234

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar Ortaç'ın kredi borcunu 8 ay erteleyen Ziraat Bankası, kredi borcunu ödeyemeyen köylülerden haczettiği 891 tarlayı ihaleyle satışa çıkardı.

    Demek ki bu ülkede üretim yapan, milleti besleyen çiftçiye değil, milleti eğlendiren Serdar Ortaçlara daha çok ihtiyaç var.... 🙄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackGhost12

    Türkiye en büyük zulümleri yaşıyor yıllardır.

    İstanbulda çalışan yoksullardan zorla haraç topluyor devlet, toplanan paranın büyük kısmı artist, kibirli, ahlaksız insanlara veriliyor. Onlarda mal, mülk, güç sahibi oluyor. Birde onların kahrını çekiyor millet.

    Verin herkese silah, verin dokunulmazlık. Bak bakalım bir günde 10 bin kişi eksilir mi eksilmez mi ülke.
    Duygularınız taşmış, ilk 2 paragraf mükemmel olsa da son paragraf gizli AK Partili arzusu, söyleyiş biçiminizdeki gerçeği anlatıp kanla gizleme çok kötü bir çomar profesyonelliği gibi gözüküyor...

    Neler adil ki sözüm ona silah kullanma özgürlüğü ve dokunulmazlık ile "akışına bıraksanız" pislikler temizlenir diyorsunuz, sadece milletvekili dokunulmazlığı bile ne rezil şeylere sebep oldu. Heyecanlı bir insan olarak kasa her zaman kazanan olduğundan yine AK hayallerin gerçek olduğunu görürsünüz...

    Büyük olasılıkla büyük ve geçmişi sağlam ülkelerin geçirdiği reform, rönesans, devrim gibi süreçlerin hepsini kapsayan kapsamlı bir dokunuş, müdahale şart. Kimse bundan korkmamalı "AK"lar dışında, zaten böyle giderse "AK"ları yöneten kesim Atatürk gibi gelip bizi kurtarmış rolüne girecek, senaryo hep aynı pazarlama senaryosu...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt

    ben yazıcağımı yazdım abd nin ipiyle olcak seçimde destekliyceğim parti katıksız akp dir, ha doğal yollardan kötü yönetimden seçim olursa iyi parti , akp mazoşistliğim yok yani meraketme..🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 

    abd ipiyle olan bir seçimde o akp nin halk desteği %65+ lara çıkar ekrana yapışır kalırsınız yani seçim gecesi o derece🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥  modern tarz bir molla yaratır ülke, sağcı globalci, batı mandacısı vesayetçi zümre seçim geçesi ekrana uzun uzun boş boş bakar sadece olacaklar bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ocak 2021; 16:15:36 >
  • first_officer F kullanıcısına yanıt

    Hak ettiklerini buluyorlar gram üzülmüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 51895190519151925193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.