Şimdi Ara

Dolar 5.70'i Geçti! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
373
Cevap
4
Favori
54.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
228 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolar düştü diye sevinen muhalifler alıntılar mı rica etsem, birşey soracağım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clopin C kullanıcısına yanıt
    Yav ısıtip isitip aynı şeyleri koymayın.Camilero ahir yaptirdiya gideyim o zaman ben de.Dolar yükselince adrenalin ve mutluluk hormonlarınız yükseliyor,konu açıyorsunuz durmadan.Bu durumu ironi yaparak eleştirmek istedim,git ötede oyna bana bulasma

• Doların düşmesi çok sevindirici, kendi adıma konuşayım seçim sonrası kademeli şekilde artacağına inanıyorum, bu düşüşü de alım fırsatı olarak değerlendireceğim.

• 5.35 seviyesinden yakalayabilir miyiz yarın acaba? Telef oldum kaç gündür alamadım şunu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış mihrapların oyunu bunlar

• %1 artış var şuan bu ölü saatlerde ne oluyor bilmiyorum, kalıcı da olmaz heralde ama kapanış seviyesi iyiydi, yarında düşüşler devamı eder ben 5.20 nin altının geleceğine inanıyorum cumaya kadar. Tabi bu benim algım, profesyonel bir yorum değil ve YTD.

• nemesis kullanıcısına yanıt
    Doğrusu "mihrak" mihrap camide olur.

• Bakın geçen Ağustos'ta da aynısı yapıldı. Dolar fırladı bi anda 5.20 falan oldu, sonra hızla düştü 4.8 falan oldu. sonra bi baktın 6.5 lan bir para birimi 50dk içinde 6.5dan 7.66 ya kadar nasıl değer kaybeder aklım almıyor. Şimdi de 5.26 falan olacak sanırım seçime 1 gün kala, seçimden 2 gün sonra gör teraneyi

Salam ve sosisle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViRuS.99 -- 27 Mart 2019; 5:4:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hükümet şuanda doların yükselmesini istemiyor eskiden rte nin umrunda değildi damat mı artık bak rte faizi düşürcez demekle faizler düşmüyor dolar artarsa enflasyon artıyor her şeye zam demek iktidar gidecek tutamıcağız enflasyonu uyarısında bulunmuş olmalılar ki doları stabil hale getirme konusuna yoğunlaşmışlar dua edin rte eski günlerdeki gibi faizi düşürcez diyip dursun her yerde ozaman dolar coşabilir

• Hocam dikkat et Silivri soğuktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Abdestli iken,hersabah zemzem suyu içmeli,şayet evli iseniz zevcenizle hallendiğinizde mutlaka gusül abdesti almalı ve tevekkül etmelisiniz
    Inna lillahi ve inna ileyhi raciun

Selam ve dua ile
    Hocam peki hayatım daha güzel olacak mı; mesela doları 5,35 iken 1,3 gibi görüp algılayabilecek miyim ya da 100tl'yi 1000tl gibi görebilecek miyim.

Teşekkürler!
  • 31 Aralık 2015 Perşembe Akşamı yaptığım yorumlar birbir ve hata paysız gerçekleşti.

https://forum.donanimhaber.com/ayda-1-000-tl-yatirim--113120332

7,20’lere çıkan dolarda 3 yılda aldığım maaşı saatler içinde kazandım. Dolara yatırımda, özellikle al-sat yaparak kazanmak isteyen arkadaşlara nacizane tavsiyem şudur, aç gözlü olmayın..5 kazandıysanız biraz daha bekleyeyim çıkacak demeyin. Tatmin eder bir seviyede satın.

• Yalnız seçimden sonra bir ali cengiz olur da dolar düşer ise asıl kriz bizim ekonomist insanlarımızı vuracak gibi duruyor :) Her şey gönlünüze göre olsun diyeceğim ama şuan kimsenin gönlü doların düşmesinden yana değil. Başkalarının eğriliğini eleştirirken, dönüp bir de kendimize bakmak lazım doğru muyuz diye. En çokta komiğime giden durum bu zaten. Neyse kalın sağlıcakla..
  • Ee şimdi de 5.38 ne oldu yani. Ortalığı yangın yeri yaptın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tRoya06 kullanıcısına yanıt
    TLnin $ karşısında değer kazanıp uzun vadede koruduğu bir örnek varsa görmek isterim.
    $ın değer kaybetmesinin tek ihtimali, aniden Yellowstone parkındaki süper volkanın patlaması. O durumda bile, yiyecek yemek bulamadığımız için, düşük doların zevkini çıkaramayız.
  • Yükselince edit, düşünce forumda değilim
  • ya neyin kafasını yaşıyorsunuz merak ediyorum, hiçbirşey bilmeyen bir adama 10 yıllık grafiği göster 1.25 den 7tl ye çıktığını usd nin o bile anlar siz anlamıyorsunuz, 1 tl 10 grivna ediyordu ukraynaya gidiyorduk sonra bir anda 5 lere düştü 1tl 5 grivna. 1tl 10 baht ediyordu taylanda gidiyorduk biranda 5e düştü,tl birkaç ayda 2 kat değer kaybetti çok kısa sürede. bunu ancak yurt dışına çıkanlar anlar ekonomist olmaya gerek yok, 10 yıllık grafiğe bakın sadece nereye gittiiğini görürsünüz keşke 1$ 1 tl olsa muzun kilosu 1 tl olsa eti bizde diğer ülkeler gibi 5-6 birim paraya alabilsek, keşke iphone en son modeli 700tlye alabilsek bizde keşke bira 1lira olsa gelişmiş ülkelerdeki gibi,ama neden olmaz biliyormusunuz çünkü insanlar hak edildiği gibi yönetilir bunu istiyoruz böyle oluyor, inanın 1 bira 1 tl olsa herkez birbirini keser 3 bira içen mafya oluyor zaten burda, etin kilosu 7tl olsa herkes obez olur 200kg+ insanlar çok fazla olur, çünkü görgüsüzlük çünkü cahillik çünkü orta doğulu olmak budur.bu yüzden etin kilo 50tl muz 15tl bira 14tl.

• Heyecanlanma bu kadar 5.30 seviyelerine düştü

• Görende 2₺'ye düştü sanır, züürt tesellisi.
    Neyse ben biraz dolar alayım.

• Malum Swap olarak %400 e yakın faizle seçim öncesi kur baskılanmaya çalışılıyor. Yakında daha fazla ani hareketler gelebilir

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.