Şimdi Ara

Dolar 1600 ün üstüne çıkacakmış, bugün alan alsın bence (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • milleti galeyana getirmeyin arkadaşlar olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş derler
  • quote:

Orjinalden alıntı: JSPci

Evet arkadaşlar bi yerden sağlam bi duyum aldım 1600 üstüne çıkar deniyor, bence laptop ihtiyacı olan bugün alsın derim.Ben şu Acer 5602 de karar kıldım gidip alacam bugün, herkese hayırlı günler.

Spekülasyon kardeşim bunlar(1600'den sonra 2000 olcak derler başka bişey olur). Milletin dikkatini çekiyolar. Şimdi millet dolar alır. ABD-İngiltere-israil bankaları gider borsa'ya yatırım yapar(ve borsa coşar). onlar yine kazanır, vatandaş kaybeder. Doların (1630) bu artmasından öncede Altın epey bi artar gibi oldu, çok daha artcak dedi spekülatörler sonra 3'lü ittifak patlattı doları. Msi 635, 2050 YTL'den oldu 2400 YTL...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 6 Haziran 2006; 14:38:13 >

• arkadaşlar boşuna endişelenmeyin. bende sıksık konusuyorum ve soruyorum bu dolar olayını herkes beklemeye tavsiye ediyo şuan. doları 1400-1450 civarına çekeceklermiş. büyük ana dağıtıcı firmalarda çalışan kişiler söledi banada. tabi ne olur tam olarak kestirmek mümkün değil..
  • Dövizin yönüne bilmek gerçekten çok zor. O firmadaki kişilerinde bunu bilmesi imkansız!

quote:

Orjinalden alıntı: blue__beach

arkadaşlar boşuna endişelenmeyin. bende sıksık konusuyorum ve soruyorum bu dolar olayını herkes beklemeye tavsiye ediyo şuan. doları 1400-1450 civarına çekeceklermiş. büyük ana dağıtıcı firmalarda çalışan kişiler söledi banada. tabi ne olur tam olarak kestirmek mümkün değil..
  • yükselmeden önceki kura dönmesi imkansız...

ancak kesinlikle düşecek....1.4 civarında olur aşağı yukarı
  • beklemekte yarar var bence. cunku sisirmeden baska bısey degıl bu pıyasa.
  • 1.4 civarı olsun daha da bişey istemem walla..eğer 1.4 olursa alacağım notebook birden 300 ytl düşmüş olur bu da beni oldukça rahatlatır :)

quote:

Orjinalden alıntı: rodec

yükselmeden önceki kura dönmesi imkansız...

ancak kesinlikle düşecek....1.4 civarında olur aşağı yukarı
  • Merkez bankası sürpriz bir şekilde faizleri 1.75 puan arttırdı. Dolar'ın kısa vadede 1.50'ye gerilemesi bekleniyor.
  • bekleyelim diyorum hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nick_Otin

bekleyelim diyorum hala

+1
  • o kaynak neresiyse artık pek sağlam değil.

quote:

Orjinalden alıntı: JSPci

Evet arkadaşlar bi yerden sağlam bi duyum aldım 1600 üstüne çıkar deniyor, bence laptop ihtiyacı olan bugün alsın derim.Ben şu Acer 5602 de karar kıldım gidip alacam bugün, herkese hayırlı günler.
  • dolar sağı solu hiç belli olmuyo
    sonunda bekleyipte keşke o zaman alsaydık demekte var
    hadi hayırlısı
  • eee biz demiştik ama dinleyen olmadı, hatta saçma sapan dalga geçen tipler bile vardı.Şimdi gidin alın 1750 ye.
  • valla cok yükseldi ya..İnşallah düşer.
    1900 civarina cıkacak diyenlere istemeyerek inanmaya başladim..
  • ne oldu ben yükselecek dediğimde ukalalık edenlere 1.70 oldu şimdi yanlış yönlendirdiğiniz kişilrin zarını telafi edin bakalım
  • bende 1.4 lere geleceğini pek sanmıoyrum
  • Bende şans yok arkadaş.
    Şimdi ne bilgisayar alabilcem nede dig.foto, nede telefon.
  • Yazıyı ilk okuduğumda asparagas sanmıştım ama yanılmışım,doların bugünki seviyesi 1.610ytl
  • 1.690.000

allah sizi inandırsın 8 aydır bekliyorum, tam alacaz dolar yükseldi
  • Ee işte arkadaşlar bu da Türkiye'nin bir gerçeği maalesef. Yalan ve şişirme pembe yalanlara inanıyoruz hemen. Hiç bişey üretmeyen, sırf tüketen ve ithal eden bir ülke yurt dışından gelen sıcak paraya bel bağlarsa böyle olur, bunda şaşılacak bişey yok: 1 haftada paramız %30 değer kaybetti ve kaybetmeye de devam ediyor. Her zaman paranızı euro ve dolar olarak saklamayı öğrenmenin acı bir yolu maalesef. TL'nin en değerli olduğu zamanlarda bile neticede herşey'in fiyatı (bilhassa elektronik) dolar olarak satılıyor. Kur yüzünden notebook hayalleri suya düşen arkadaşlara geçmiş olsun..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.