Şimdi Ara

Dolaptan PS3 Çıktı Arkadaşlar Yardım (Edit 2: Babamla Konuştum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merahaba arkadaşlar. Öncelikle şundan bahsetmem gerek ki babam bana kesinlikle ps3 almaz. Durumumuz kötü. Kendisi bilgisayar tamircisi ve iki senedir emekli maaşla geçiniyoruz. para ucu ucuna yetiyor. Nede ben ps3 istedim, ama olsada kötü olmaz. Evde full tüplü tv var ve sadece monitörümde hdmi var onuda yazın çalışarak aldım.(telefonumu bilgisayarımı) Babamın bana alma gibi hiç ihtimali yok kısaca.
    Peki ps3 nasıl buldum sınavlarım pazartesi günü başlıyor arkadaşlar. Babamda bu nedenden bilgisayarı yasakladı. Ama babam bilgisayarı açmıyım diye ramleri söküp saklar. Bende hep bulurum. Bazen mutfaktan bazen yatak odalarından çıkar. Ama babam bu sefer zekice davranmış ve hiç tahmin etmiyceğim bir yer, gardorabımdaki eski kıyafetlerimin altına koymuş. Ve ramlerin yanında birde ne buluyum. Fifa 15 oyunlu bir ps3 super slim. İkinci el galiba kutu yok kasadada hafif çizikler var. İlk görüşte heycandan kalbim attı ve sinsi bir şeytan al ve oyna dedi. Ama sonra benim değil dedim. Ama o benimde olmazsa bu evden onu çıkartmam arkadaşlar. Babamda babaannemlerin yanına gitti annemle ve yarın akşam dönücekler. Şuan çok heycanlıyım arkadaşalar heycandan rame bile ellemedim ve gardorabı kapattım geç olduğu içinde yataktan yazıyorum şuan. Ssler yarın öğlen gelicek. Yarın akşamda babamla akşam namazı kılıp sorarım ona bakalım neymiş. Sizce nedir acaba olay arkadaşlar görüşleriniz neler ?

Edit1: Arkadaşlar öncelikle ss geldiği için özür dilerim. Takip eden arkadaşlarada teşşekkür ederim. Dün akşam heycandan uyuyamadım babam bana ps3 almış diyr sabah 12 uyandım kahvaltıyı yaptım ve gene heycan var bu halde ders çalışılmaz dedim arkadaşlarla dolaştık. İyi artık heycanım iyice yatıştı.İşte eve gireli 30 dk oldu hemem foto çekip ss atıyorum. Bide biraz kulacalıyım dedim üstünde çizikler var demmeki ikinci el, kabloları çıkmadı neyse alırız çok bir şey değil. Ve en ilginç ise dvdi gözündr takılı Gta 5 var. Kutusu felanda bulamadım ama neyse. Babamlarda yola çıkmış 7 gibi evde olcaklar. İnşallah akşam size güzel harbeler ile döneceğim arkadaşlar takipte kalın
    Edit2: Arkadaşlar babamlar sonunda geldi. Gelincede baktım 2'di namazını kılacak beraber kıldık. Bittikten sonrada baba biraz konuşabilirmiyiz diye sordum. Dedimki her babanın oğlundan saklayabileceği küçük süprizler olabilir baba, Ne yazki ki sakladığın Ps3 buldum dedim. Nedir bu diye sordum. Babamda onu sana sınavlardan sonra hediye edicektim ama yakalamışsın beni dedi. Bende çok mutlu ettin beni baba ama bu durumumuzda ne gerek vardı dedim. Arkadaşdan ucuza aldım dert etme dedi. Sonra odama gittim ps3 çıkartmak için gardolabı açtım ve ps3 yoktu. Bende içimden " what the hell" dedim. O sırada arkadan "hey yakışıklı buraya baksana" dedi birisi. Arkamı döndüm birde ne görüyim bikinili bir zebani elinde ps3 tutuyor. Bende "TÖVBE TÖVBE" dedim. Zebanide " AY SALAK ŞEY SEN KİM TÖVBE TÖVBE" diyip üzerine atladı. O sırada cebimdeki Anti Zebani Savarı "ALLUHU EKBER" Diyip üzerine sıktım. Zebanini kafası erip ps3 üzerine aktı. Babamda bune gürültü diye odaya geldi. Zebani ile ps3 baktı. Ps3 erimiş zebani ölmüştü. Babam sen ne yaptın salak diyip 45 numara botu ile uçan tekme attı. Gözümü hastanede açtım arkadaşlar. Kafamda polis var elimde kelepçe ne oldu dedim. Dedi " Zebaniyi öldürdüğünden tutuklusun, Mahkemeye çıkartırıp hapse atılacaksın ve babanda seni evlatlıktan redetti" dedi. Beyler napıcam acil yardım edin hapse atılmak istemiyorum YAAAA.
    Sler:
     Dolaptan PS3 Çıktı Arkadaşlar Yardım (Edit 2: Babamla Konuştum) Dolaptan PS3 Çıktı Arkadaşlar Yardım (Edit 2: Babamla Konuştum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi begamermc -- 9 Mayıs 2015; 19:41:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı böyle bir konu vardı sonra babasının işiyle ilgili bişey çıkmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

Aynı böyle bir konu vardı sonra babasının işiyle ilgili bişey çıkmıştı.

He bende o konuyu merakla takip ederdim. Hep csb derdim ama gülme komşuna gelir başına oldu durum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapacağım ben bu yeğenimle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onun 4ü çıkmış diyolağğ

Veya çip takilmasi icin vermistir o çipin calismasi icin ps3 te orjinal oyun takılı olmasi lazim bu yüzden oyun çıkmıştır

Orijinalden alıntı: Jimmy Vulmer

Tamir icin biri vermis olabilir hocam bence açma.Bişey olur babani suçlarlar.

Veya çip takilmasi icin vermistir o çipin calismasi icin ps3 te orjinal oyun takılı olmasi lazim bu yüzden oyun çıkmıştır

Babam sadece bilgisayar işlerine bakıyo konsola bakmıyor. Ama emanette olabilir. Bekleyip görücez.

Yolun Ortasında 10 TL Bulmak Gibi. Çok Heycanlanıyo İnsan.

Need it want it you never gonna get it cause really what you're after is a fictional desire.
  • Hıyar cikmasini mi istiyodun ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.