Şimdi Ara

Dolandırıyor muyum yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Casper marka bir laptopum var. Ekrana görüntü gelmiyordu hiç bir görüntü gittim Zonguldak ta bir bilgisayarcıya verdim ekran kartı chip seti değişti daha sonra ekrana görüntü geldi ancak erkan driver kurduktan sonra hangi driver kurarsam kurayim video sechure diye bi mavi ekran veriyordu sürekli daha sonra bilgisarciya tekrardan verdim tekrardan chip set degisimi yaptığını söyledi ancak gene mavi ekran veriyor dedi. Güney köprüsü ya da işlemcide problem olduğunu söyledi ancak ilk chip set değişiminden sonra driver kurmayinca problemsiz bir şekilde bilgisayarı kullanabiliyordum ne yapamam gerekiyor 300 tl ye yakın bir ucret ödedim ilk baştaki islem için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada bbg rework diye bi makine ile değişim yapıyor hocam valla bir türlü çözemedim şu şeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKrky

Bu arada bbg rework diye bi makine ile değişim yapıyor hocam valla bir türlü çözemedim şu şeyi
    Secure Video'yu anladım da video sechure diye bir bilgi yok internette. Sanırım bir yazılım hatası.

Secure Video player yazılımı mı vardı sisteminizde ?

bbg rework ??. Tam anlamadım. Başka bir PC mi öneriyor size servis ? Makinayı Zonguldak merkezdeki Casper servisine mi götürüyorsunuz ?
  • Eski chipsetinizi aldınız mı? Verdiği hata büyük ihtimal ekran kartı hatası. Donanımsal olma ihtimali yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski ekran.karti chip seti hiç ekrana görüntü vermiyordu yeni chipseti takinca ekrana görüntü geldi ancak yeni chip seti takinca nvia 940m ekran kartı driverinin son sürümü olmakla beraber tüm driverini tek tek kurdum hata veriyor hata da mavi erkan su hata

video scheduler internal error tekrardan o adama göturdum adammyetkili servis değil normal bir bilgisayarcı Zonguldak'ta

• quote:

Orijinalden alıntı: PimpMyRide

Eski chipsetinizi aldınız mı? Verdiği hata büyük ihtimal ekran kartı hatası. Donanımsal olma ihtimali yüksek.
    Eski chip seti almadım hocam ama adama.verdim o ikinci yeni bir chip set takti onda farkli bir mavi ekran vermiş çözemedim

• crtl+c dosyası pcde verileri nereye atar bulana 5 bin dolar verecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KİBRİT3434 K kullanıcısına yanıt
    vericem dedin?

ctrl+c ile bir dosyayı kopyala dediğinizde işlem komut yöneticisi gibi çalışır.

yani aslında ctrl+c ye bastığınızda şu işlemler yazılır cmd'ye

copy "hedef dosyanın konumu" "hedef dosyanın kopyalanacağı yer"

bu işlemler olurken bu komutlar önbelleğe kaydedilir. önbellekte bunu hafızada tutar ve paste işlemi ile işlem devam eder.

iban'ı özelden atayımmı hocam?
  • FurkanKrky kullanıcısına yanıt
    sen gtx 940m li pc yi bilgisayarciyami goturdun gecmis olsun

• Ne yapsaydım kardeşim bilgisayarın ekrana görüntü gelmiyordu

• degisimi yapan teknisyenin bilgisayara 940m taktigina emin misin. belki uygun baska bir ekran karti takmis olabilir ve sen uyumsuz driver kurdugun icin sorun yasiyor olabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok eminim kardeşim ya gelen parçayı dahi gösterdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.