Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 4-5 ay önce Antalyada Golden retriever arıyordum sonunda bir veteriner arkadaşın yardımıyla bir kadından 300tlye güya safkan golden yavrusu aldım fakat köpek sadece lafta safkandı ilk başlarda belli etmesede kırma oldugu ap açık ortadaydı. Daha sonra apartman sakinleri rahatsız oldu ve geri vermek zorunda kaldım aynı kadına.
Köpek için yaklaşık 500tl para harcadım 300ü köpeğe 60tlye taşıma kabı vs vs vs...
Kadına köpeği parayı geri almak şartıyla geri verdik aynı zamanda taşıma kabınıda kadına verdim yolda zorluk çekmesin diye. Köpek verildikten 1 hafta sonra parayı alacaktık araya bayram falan girdi bayramdan sonra dendi, amcam öldü istanbuldayım dedi 3-4 defa. Aradan 5 ay geçti bu sefer telefonlarımıza cevap vermemeye başladı 3 gün önce tel açtım ve sert konuştum ayın 2 sinde kesin vericem söz dedi fakat hala tık yok.
Kadının ad soyad telefon ve tam olmasada oturdugu mahallenin falan adı var. Gerekirse muhtardan tam adresini alıcam. 300tl pek fazla bir para değil fakat yaptığı çok ayıp. Bana dese veremicem şukadar zaman eyvallah derdim.
Nereye nasıl şikayet edebiliriz, veteriner arkadaşda tüm bağını kesmiş kadından.Köpek kadına alındıktan 1 hafta sonra verildi
Geçmiş olsun hacu inş alırsın paranı geriye :)
ben birşey elde edebileceğini sanmıyorum.elinde alıp sattığına dair belgen var mı?
Çok yüklü bir para değil bu. Ancak karşınızdaki kişininde parayı verecek durumu olmayabilir. bence taksit taksit almaya çalışın paranızı.
ANTALYADAN YARDIMCI OLABİLECEĞİM BİR KONU OLURSA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM...
karşındak kadın,boş ver parası yok belli,olsa verirdi,kadın olmak zordur,salla boş ver yazık kadına,erkek olsa tamamda kadın sonuçta